12433
  • Jim Morrison
    Csak tv ben néztem, de akkor most ugrok egyet és megnézem ezt :D köszi :)
  • Calver
    pontosan.
    avagy eheti rész.
  • Jim Morrison
    s, e? :)

szerk: s04e10?
  • Calver
    mondjuk alighanem tévedek (a videó azért jóval később került ki, mint amikor a részt írhatták) de akkor is jót kacagtam rajta
  • Calver
    ütött az tuti
    de azért bírom, amikor az írók nagyon gyanúsan valahonnan máshonnan merítenek ihletet
  • passatgt
    Castle mekkor jó részt hozott
  • csubakkamuki
    nem tom, én már megnéztem egy pár sorozatot vele, és észrevettem, hogy egy kicsit megcsúszott( később volt a felirat), utána átszoktam a hdtv-s sorozatokhoz és ott minden szépen működött nekem! Pedig én annyira szeretem a szép minőséget, hogy az nem emberi! :D
  • stargatelost
    BsPlayer. Ott shift+nyilakkal egyszerűen lehet állítani a feliratot. Bár web-dl nem szedtem/néztem még, de szerintem azok feliratával sem lehet baj, nem véletlenül megy fel később, más időzítéssel.
  • csubakkamuki
    nah rájöttem az időzítés rejtelmeire :D sokkal bonyolultabb dologra gondoltam! :D
  • csubakkamuki
    am. milyen lejátszót használtok? mert én kmplayer-t! viszont a sima hdtv-s felvételnél minden stimmel.. lehet megpróbálkozok vele! :D am. köszi! :D
  • Calver
    röptibe átidőzíted, probléma megoldva. tud ilyet pl ZoomPlayer is, beépített DirectVobSub-bal (alt+s), vagy VLC is, g és h billentyűkkel. válaszd amelyiket akarod, én előbbit preferálom.
  • csubakkamuki
    most a 720p-s Web Dl formátumot szedtem le, és hozzá ugyan olyan feliratot és mégis rossz! am. direkt megnézem a feliratokat előtte
  • stargatelost
    Akkor rossz release-hez szeded a sorozatot, semelyik magyar felirat nem csúszott még nálam, csak 720p-ben nézem.
  • csubakkamuki
    újra elkezdtem nézni a 720-s sorozatokat, és észrevettem, hogy még mindig szar hozzá az összes feliart, kissé elcsúszott! de az angol felirat az nagyon jól van időzítve? Mondjátok már azt, hogy nem mindegyik magyar felirat csúszik 720p-nél! vagy vissza kell mennem a hdriphez? :S
  • ldavid
    jó bizony
  • paly90
    Homeland tényleg annyira jó?
    lehet be kéne próbálni
  • Calver
    enyhe Misfits spoiler következik:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy tudtam, basszameg, úgy tudtam!
    (következő rész)
  • Jim Morrison
    ha jól emlékszem misfits első évada is egy-egy karakterre fókuszált nem? (bár ugye most van új szereplő meg képességek)
  • passatgt
    Ez a Top Boy nagyon fasza, de kizárólag HD-ban nézzétek, kurvajó a képvilága:)
  • Calver
    még egy apróság: Misfits 3x02-ből abban a verzióban, amit TLA nagybácsikám küldött, csúszott a hang egy csöppet kb a felétől. várjátok meg PROPER vagy WEBDL nagynénit.
  • Calver
    eheti Misfits, ööö... wow?
    úgy nézem mostani évadban mindegyik rész egy-egy külön karakterre fókuszál, és ez előző hetivel ellentétben ez mocskosul ütött.

Revenge-be közben én is belekezdtem (értsd: két adagban, 24 óra leforgása alatt ledaráltam az eddigi összes részét ) és tényleg ütős.

ó, és múltheti (4x07) Mentalista is valami kibaszottul jó volt.

helyzetjelentés letudva.
  • Calver
    Homeland-ben játszó színészeket bírom, de nem kicsit Eagleland?
    legalábbis a poszterei nagyon ezt sugallják.

ja, és Psych eheti része finoman szólva strandpapuccsal agyonverte a [URL=http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/SpinningPaper]"pörgő papírt"[/URL]. béke poraira
  • hdmi
    Én két új sorozatot ajánlanék nézésre, mert szerintem nagyon jók, a Revenge és a Homeland.
  • Calver
    ja, és a lényeg: kezdett Misfits
  • Calver
    +1, úgy örültem The Mentalist-nak, h végre nem kibaszott halloween...
  • passatgt
    fú de unon már a halloweenes részeket
  • csubakkamuki
    a héten már Ringer se volt?
  • Calver
    "This hurts me way more than it hurts you."
    ezt leszámítva (meg a gyertyát) inkább fárasztó rész volt, de ez a jelenet iszonyatosan odabaszott
  • ldavid
    röhögtem amikor a walking dead premierje után abban is megjelent egy szarvas :)

#6947 királyi tv, mit vársz?
  • passatgt
    tetszik
  • karajjj
    Homeland-et nézi valaki?
    sokan dicsérik, lehet, hogy be kellene próbálni
  • karajjj
    baszki, ezeket ki találja ki? :D
  • passatgt
    Ezt csak most vettem észre, újabb zseniális címfordítás:DDD

The Middle -> A semmi közepén - Családom és egyéb emberfajták
  • Sati84
    Már csak a Season 3-hoz kellene passzoló felirat. Küldök egy privit...
  • LasDen #6944
    én meg inkább filmeket...sorozatokból rengeteg szar készül...mindig rendőrök, orvosok, ügyvédek....unalmas...sitcomba még van fantázia, de azok se nagyon érdekelnek...e4
  • paly90
    én is alig nézek filmet...egyszerűen nem bírom rávenni magam....
    sorozatokat meg ezerrel..:D
  • grebber
    Unforgettable - Kövezzetek meg de nekem tetszik a sorozat a csaj is jó benne :D

Azért nem semmi hogy a sorozatok sokkal jobban érdekelnek mint a filmek.
    Több éve rohadnak a gépen a filmek és egyre csak gyűlnek lassan az 500-at verdesik ,de én inkább sorozatokat nézek.
  • passatgt
    De 7. Másodpercben pont látszik, az is beteg:d

Viszont a lövöldözésről nem találok videót. Pedig ott gus nagyot alakít
  • Calver
    szegény Woody, a 4:3-as képátló áldozatául esett
    [apro]pedig eredetileg 16:9-ben volt a rész
  • passatgt

:DDDD