12433
-
Csak tv ben néztem, de akkor most ugrok egyet és megnézem ezt :D köszi :) -
pontosan.
avagy eheti rész. -
s, e? :)
szerk: s04e10? -
mondjuk alighanem tévedek (a videó azért jóval később került ki, mint amikor a részt írhatták) de akkor is jót kacagtam rajta
-
ütött az tuti 
de azért bírom, amikor az írók nagyon gyanúsan valahonnan máshonnan merítenek ihletet
-
Castle mekkor jó részt hozott
-
csubakkamuki #6972 nem tom, én már megnéztem egy pár sorozatot vele, és észrevettem, hogy egy kicsit megcsúszott( később volt a felirat), utána átszoktam a hdtv-s sorozatokhoz és ott minden szépen működött nekem! Pedig én annyira szeretem a szép minőséget, hogy az nem emberi! :D
-
BsPlayer. Ott shift+nyilakkal egyszerűen lehet állítani a feliratot. Bár web-dl nem szedtem/néztem még, de szerintem azok feliratával sem lehet baj, nem véletlenül megy fel később, más időzítéssel. -
csubakkamuki #6970 nah rájöttem az időzítés rejtelmeire :D sokkal bonyolultabb dologra gondoltam! :D
-
csubakkamuki #6969 am. milyen lejátszót használtok? mert én kmplayer-t! viszont a sima hdtv-s felvételnél minden stimmel.. lehet megpróbálkozok vele! :D am. köszi! :D -
röptibe átidőzíted, probléma megoldva. tud ilyet pl ZoomPlayer is, beépített DirectVobSub-bal (alt+s), vagy VLC is, g és h billentyűkkel. válaszd amelyiket akarod, én előbbit preferálom. -
csubakkamuki #6967 most a 720p-s Web Dl formátumot szedtem le, és hozzá ugyan olyan feliratot és mégis rossz! am. direkt megnézem a feliratokat előtte
-
Akkor rossz release-hez szeded a sorozatot, semelyik magyar felirat nem csúszott még nálam, csak 720p-ben nézem. -
csubakkamuki #6965 újra elkezdtem nézni a 720-s sorozatokat, és észrevettem, hogy még mindig szar hozzá az összes feliart, kissé elcsúszott! de az angol felirat az nagyon jól van időzítve? Mondjátok már azt, hogy nem mindegyik magyar felirat csúszik 720p-nél! vagy vissza kell mennem a hdriphez? :S -
ldavid #6964 jó bizony -
paly90 #6963 Homeland tényleg annyira jó?
lehet be kéne próbálni -
enyhe Misfits spoiler következik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tudtam, basszameg, úgy tudtam!
(következő rész) -
ha jól emlékszem misfits első évada is egy-egy karakterre fókuszált nem? (bár ugye most van új szereplő meg képességek) -
Ez a Top Boy nagyon fasza, de kizárólag HD-ban nézzétek, kurvajó a képvilága:) -
még egy apróság: Misfits 3x02-ből abban a verzióban, amit TLA nagybácsikám küldött, csúszott a hang egy csöppet kb a felétől. várjátok meg PROPER vagy WEBDL nagynénit. -
eheti Misfits, ööö... wow?
úgy nézem mostani évadban mindegyik rész egy-egy külön karakterre fókuszál, és ez előző hetivel ellentétben ez mocskosul ütött.
Revenge-be közben én is belekezdtem (értsd: két adagban, 24 óra leforgása alatt ledaráltam az eddigi összes részét
) és tényleg ütős.
ó, és múltheti (4x07) Mentalista is valami kibaszottul jó volt.
helyzetjelentés letudva. -
Homeland-ben játszó színészeket bírom, de nem kicsit Eagleland?
legalábbis a poszterei nagyon ezt sugallják.
ja, és Psych eheti része finoman szólva strandpapuccsal agyonverte a [URL=http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/SpinningPaper]"pörgő papírt"[/URL]. béke poraira
-
hdmi #6956 Én két új sorozatot ajánlanék nézésre, mert szerintem nagyon jók, a Revenge és a Homeland. -
ja, és a lényeg: kezdett Misfits
-
+1, úgy örültem The Mentalist-nak, h végre nem kibaszott halloween... -
fú de unon már a halloweenes részeket -
csubakkamuki #6952 a héten már Ringer se volt? -
"This hurts me way more than it hurts you." 
ezt leszámítva (meg a gyertyát) inkább fárasztó rész volt, de ez a jelenet iszonyatosan odabaszott
-
ldavid #6950 röhögtem amikor a walking dead premierje után abban is megjelent egy szarvas :)
#6947 királyi tv, mit vársz? -
tetszik -
karajjj #6948 Homeland-et nézi valaki?
sokan dicsérik, lehet, hogy be kellene próbálni -
karajjj #6947 baszki, ezeket ki találja ki? :D -
Ezt csak most vettem észre, újabb zseniális címfordítás:DDD
The Middle -> A semmi közepén - Családom és egyéb emberfajták -
Már csak a Season 3-hoz kellene passzoló felirat. Küldök egy privit... -
én meg inkább filmeket...sorozatokból rengeteg szar készül...mindig rendőrök, orvosok, ügyvédek....unalmas...sitcomba még van fantázia, de azok se nagyon érdekelnek...e4 -
paly90 #6943 én is alig nézek filmet...egyszerűen nem bírom rávenni magam....
sorozatokat meg ezerrel..:D -
Unforgettable - Kövezzetek meg de nekem tetszik a sorozat a csaj is jó benne :D
Azért nem semmi hogy a sorozatok sokkal jobban érdekelnek mint a filmek.
Több éve rohadnak a gépen a filmek és egyre csak gyűlnek lassan az 500-at verdesik ,de én inkább sorozatokat nézek. -
De 7. Másodpercben pont látszik, az is beteg:d
Viszont a lövöldözésről nem találok videót. Pedig ott gus nagyot alakít -
szegény Woody, a 4:3-as képátló áldozatául esett 
[apro]pedig eredetileg 16:9-ben volt a rész -
:DDDD