12433
  • ldavid
    visszatér a Community! 03/15
  • passatgt
    HUSTLE

Sajna kicsit kiszámítható/tudható volt, mi fog történni, volt azért meglepetés, de így is a legjobb és legnagyobb heist sorozat volt, méltó befejezéssel
  • Calver
    nem jó, nem tartalmazza a véres/halálos/gyilkos szavak egyikét sem.

másik favoritom Grosse Pointe Blank, aminek a címét sikerült egy szójátékból B-kategóriás akciófilmmé fordítani. emelem kalapom helyett kisbaltám és vágom bele kedves fordító buksijába - bár kétlem h túl nagy kárt tudnék vele okozni...
  • passatgt
    pedig egy alcím igazán elférhetett volna, pl:
    Castle - A gyagya író és a rendőrség kalandjai
  • ldavid
    de a Castle-é jó lett
  • Calver
    parancsolj

avagy: a címfordítók idióták. mindig is azok voltak, és úgy néz ki sajnos azok is maradnak. a Community magyar címe Balfékek lett... a Burn Notice-ból lett Minden lében négy kanál...

ki magyar címeket nézel, hagyj fel minden reménnyel.
  • passatgt
    Magyarázatot kérek:

Subulgatory magyar címe A kondom el van vetve
  • Calver
    Maggie Lawson eheti Justified-ben, és remélem visszatér még, mert kurva aranyos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    karakter tetteitől függetlenül
  • Calver
    izé, lett volna videó előtt egy "jövő heti rész előzetese" mondat, amit valahogy sikerült kihagyni
  • Calver
    hátööö... nekem kicsit túl sokszor átvágta a [URL=http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WillingSuspensionOfDisbelief]"gondolkodás felfüggesztésének"[/URL] határát
    avagy lépten-nyomon olyan irrealitások/fasságok voltak benne, h a fejemet fogtam
    na meg Tick, Tick, Tick... \ Boom! dupla részt úgy sem tudja felülmúlni

• passatgt
    Castle? omg:D
  • grebber
    Elkezdtem nézni az Alcatraz-t!Eddig nagyon frankó!
  • Calver
    Mad Dogs-ot nézi még valaki btw?
    és ha igen: javult valamit, vagy még mindig az egész sorozat egy nagy adag kiaknázatlan, vakító* potenciál?
    [apro]*enyhén megvilágított szobába "TV-zek", és Mad Dogs képi világa lyukat éget az ember retinájába, olyan rohadt fényes
  • Calver
    mostani Revenge, bhahaha
  • passatgt
    Eheti Hustle kurvajó volt:)
  • Calver
    első rész volt az, de ott csak "belengették", nem volt egyértelmű, főleg h utána ki is röhögték Walter-t ("Sure is a lot of action around here." "Not for Walter, it isn't.")

de érted akkor is, itt lezavarják nagyon helyesen pár rész alatt, míg pl Castle-ben négy évada szenvednek ezzel... mert ugye mint ahogy a Psych példája is mutatja, a főszereplők összehozása tönkreteszi a sorozatot [/sarcasm]
  • passatgt
    ? 2. részben már rakták egymást
  • Calver
    ó Finder, ez trükkös és váratlan lépés volt
    UST-t lezavarni 4 rész alatt, nagyon helyes. erről sok más sorozat mintát vehetne
  • ivan924
    helooooooooooooooooooooooooo

itt is van még: http://goo.gl/fGwgV

jóoooooooooook
  • ldavid
    15 megvolt elsőre, és naná hogy két kedvenc kimaradt (Draper, Jeff)
  • passatgt
    én igen, nem rossz, de még egy rész kell neki mert így nagyon sok volt neki
  • stargatelost
    Na ki ismeri fel mindet? :D (ablakot is figyelni ;))

Megoldás:

OFFICIAL DESCRIPTION :

Back row, left to right: Dwight (The Office), Caprica 6 (Battlestar Galactica), Dr. House (House), JD (Scrubs), Tobias (Arrested Development), Liz Lemon (30 Rock), River (Firefly), Jack and Vincent (LOST), The 11th Doctor (Doctor Who), Walter (Breaking Bad), Sheriff (Walking Dead).
    Middle row: Buffy (Buffy the Vampire Slayer), Bill (True Blood), Jeff (Community), Quinn or really any other cheerleader from (Glee) and honestly could be Claire from (Heroes) if you'd prefer, Barney (How I Met Your Mother), Don Draper (Mad Men), Dexter (Dexter), Sherlock Holmes (Sherlock).
    Bottom row: Sheldon (Big Bang Theory), Spock (Star Trek:TOS), Chuck (Chuck), Sydney Bristow (Alias).
    Window: TARDIS (Doctor Who), USS Enterprise (Star Trek), Galactica (Battlestar Galactica), Serenity (Firefly).
    Also, the dog is sorta supposed to look like the dog from Frasier, and the cat is sorta like the one from Sabrina (I've never watched either show, so I wasn't super particular about getting them right. Just wanted a few animals in it!)
  • Bulykin
    Touch? valaki megnézte már?
  • ldavid
    végre megnéztem én is :D
  • Calver
    Justified, Justified... miért nincs hozzád soha időben angol felirat?
    úgy nézném már, de rohadt déli akcentust attól tartok soha nem fogja megszokni a fülem
  • Calver
    done, ez is kurvajó rész volt
    Stana Katic iszonyat milyen aranyos, már Heroes-ban is kiszúrtam (pedig szerepelt vagy 5 percet), zseniális, szétröhögöm módszeresen magam az arcokon amiket levág csak a fodrászukkal kezdhetnének valamit, szegénynek néha úgy néz ki a sérója, mint egy szénaboglya
  • Calver
    az még kimaradt mai kínálatból, akkor azért nem értettem
  • passatgt
    Új Castle
  • Calver
    ez mi hol merre?
  • passatgt
    Dr. Bark :ASDASD
  • ldavid
    hehe
  • Calver
    "Burt Reynoooolds! Is on line oooone! ... For you, for some reason."
    nézzetek Archer-t
  • ProGabe #7026
  • dregnarr1 #7025
    sorozatokneked készítőit ismeri valaki? Tudnék nekik segíteni, de semmilyen elérhetőségi cím nincs az oldalon...
  • Calver
    én is, zseniális volt
    "Don't use your testicle to justify your complete incompetence!"

de reméljük "utánpótlás" is jó lesz, majd elválik.
    viszont legalább 6 részes évadot kapunk.
  • passatgt
    nemár:(

mindegy, remélem lesz helyette valaki jó
  • Calver
    Justified nyitott, de még hogy
    "I'm sorry about your tablecloth."
  • Calver
    Vexed 2. évad lesz, fuckyeah
    viszont Lucy Punch nélkül
  • Calver
    akkor a kisebbségbe tartozol :)

3. évadnak volt egy kiemelkedően jó része, a többi jószerivel közepes, illetve a vége felé részről részre egyre gyengébb szvsz - a mélypont Elliot lövöldözése volt, azon nagyon konkrétan még most is elkezdek röhögni ha eszembe jut

pedig az első két évad nagyon kellemes volt, ha rákeresel oldal alján Leverage szóra, láthatod h istenítettük itt is rendesen (főleg Parker-t ), de aztán sajnos rohadtul ötlettelenné vált

de, hogy egy klasszikussal éljek: ízlések és pofonok, nekem csak azért fájó pont, mert tényleg nagyon jól kezdett, és nem volt kellemes végignézni a mélyrepülését.
  • passatgt
    akkor éthető, mert nem tudtad mihez viszonyítani:) Hustle-hez képest a Leverage gáz:)