12433
-
nem nézem Touch-ot, de Finder idei év legjobbja volt - mondjuk ez már látszott backdoor pilotból is.
viszont h a gonosz helyett hogy tudtam szépet írni, az örök kérdés marad.
Castle finálé meg... ehh, 6/10. ott van egynek h "végre", de közben egész kurva évadot végigszenvedték, és alig voltak vicces részek, pedig ez lenne a Castle lényege - a dráma meg még mindig nem áll jól nekik.
meglátjuk jelenlegi szituációból mit hoznak ki, voltak már rá jól példák (Standoff ugyebár), de fene se tudja, néha nekem nagyon úgy tünt, mintha az írok kicsit már "elfáradtak" volna - ha meg ez a helyzet, dobjanak össze egy jó záróévadot és ollé. de inkább legyen még 3-4 évad és tegyék újra *viccessé* a sorozatot, a felesleges picsogást/drámázást meg irtsák ki lángszóróval. -
de touch legalább marad
castle évadzáró meg teljesen jó volt -
utálom amikor ilyen jól megjósolok valamit
Finder, túl jó voltál ehhez a szép világhoz
-
hát ez kurvajó
-
ma Castle finálé, bár ki azt megnézed, hagyj fel minden reménnyel...
avagy: szarok szoktak lenni Castle évadzárók, meglátjuk most mit hoznak ki belőle. -
Poi nagyon zsír részt hozott, eddigi legjobb talán -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Our killer is a zombie! [pacsi]
ezen percekig röhögtem
-
...plusz néha visszaküldi a vacsorádat.
kedves eheti rész: broaff, faszért kell ilyen szörnyetegeket lenyomni az emberek torkán. -
:D -
néha azért bírom release csapatok kreativitását... Mentalista részek fájlnevei? "psych.but.not.funny"
-
Az egyik legjobb sorozat ever :) -
six feet under most pótoltam be ezt a sorit mert amikor ment tv -be kurvára nem érdekelt :( 5x utolsó két rész kifejezetten idegesitő lett
de az utolsó 6-percért érdemes megnézni :C -
:) -
Standoff megvolt, jó, kár hogy vége:)
Fresh Meat még jó, új sorozat ha esetleg nem láttad -
de, viszont kurvajó. pontosabban: "okos". jó párbeszédek, jó karakterek, és fiatal Olivia Wilde mint mellékszereplő
junkie-n nézz utána ennek is, ott is szerették. 92 rész asszem, szóval el lehet vele szórakozni egy ideig...
még amit kihagytam, és még nem is nagyon emlegettem itt: Standoff. ez is veszettül jó, leginkább gondolj Castle kevesebb humorral és több drámával... csak ez Castle évadzárókkal ellentétben működik
meg Threshold, meg The Unusuals... ezeket viszont már sokat emlegettem itt is. -
Narancsvidék? Az nem valami tini sorozat?
Amúgy köszi, jó pár van amit nem láttam ezek közül -
pedig tényleg 3. évad után kezd igazán jó lenni, amikor anyucit végre takarékra veszik. első két évadnál nálam sokat kisablakban töltött, mert egyszerűen voltak halálunalmas részei...
20 percesre előbb emlegetett Black Books, Archer, na meg a Scrubs, ami akkora alapvetés, hogy ha valaki nem vágja, akkor pótolni. azonnal.
másik amit nem említettem az előbb (#7119-ben): The O.C.
szintúgy alapvetés, kicsit hullámzó a minősége, de kurvajó. -
Breaking Badet én a harmadik évadig néztem, addig kurvajó volt, aztán valami megváltozott, igazából azóta nem haladok, pedig mindenhonnan hallom, hogy a 4. évad a legjobb stb, de a harmadikon nem jutok túl valamiért. Pedig szeretném szeretni :D
Justifiedot elkezdtem egy hete kb. tetszik, Timothy Olyphantre nagyon illik ez a karakter, most az első évad vége felé járok, remélem később is le tud majd kötni, mert tetszik az egész atmoszféra.
A Shamelessből (US) is néztem 2 részt, a pilot nagyon tetszett, ha esetleg valaki nem látta még ajánlom legalább a pilot megtekintését.
Nekem meg elfogytak a 20-30 perces sorozataim, ha valaki tudna ajánlani esetleg valamit a humorosabb fajtából, megköszönném.
-
csak annyit mondok, hogy Breaking Bad :) -
na akkor még:
Boomtown - ugyanaz az alkotó mint Justified-é, kibaszottul jó, junkien van írás róla, ott is verbálisan kinyalják nemesebbik felét, és meg is érdemli. 5+ rész körül kezd igazán beindulni, de addig is jó.
Green Wing - angol, elborult.
Dead Like Me - junkien olvass utána, ez is kurvajó.
Jeremiah - posztapok, kicsit meh. többet ki lehetett volna hozni belőle.
Life on Mars, eredeti angol - zseniális, főleg Gene Hunt figurája miatt. spinoffja (Ashes to Ashes) egy fos.
Black Books - ha ez kimaradt, azonnal pótolni.
hirtelen ennyi. Smith meg Simon Baker kb legjobb alakítása, látszik h iszonyatosan élvezi azt a "csöppet" pszichopata karaktert
-
Justified persze nézem, NCIS nem kedvenc, de LA-t lehet meglesem, Archer nem meg az animék sem, Smith meg jó lesz Simon Baker + Amy Smart, jóság, valahogy beszerzem:)
Köszi, jöhet még ha tudsz valamit, szóval még ami nem érdekel az anime+régen játszódó, pl boardwalk empire, game of thrones stb -
Justified? mindhárom évad más, mindhárom kurvajó, bár első a csúcs.
NCIS: LA is jópofa akciósorozat, de az inkább később (2. évad körül) talál igazán magára, első pár rész kifejezetten szenvedős.
Archer kurvajó, kivétel nélkül mindegyik rész.
Smith-ből 7 rész ment le összesen, zseniális, bár szerintem beszerezhetetlen.
ha animét is elviseli a gyomrod (enyém annyira nem, de van pár kivétel - a "nyugatiasabbak"), akkor Cowboy Bebop zseniális (ha még nem láttad), Black Lagoon meg akkor ajánlott, ha előbbi bejött. Samurai Champloo is kifejezetten jó. -
valami sorozatot tudtok ajánlani? kifogytam:)
lényeg hogy ne legyen sci-fi, többi jöhet, angol is:) -
hát nem igazán van összefüggő történet szóval kurvamindegy:D -
kedves FOX!
örülök, h 10 részt leforgattatok kapásból a Finder-ből, de ez nem az jelenti, h dobjatok d10-et minden héten, és adjátok le azt a részt, amit a kocka "parancsol".
közel sem olyan szembántó mint Sliders-nél volt (ahol nonstop faszságokhoz vezetett), de azért messze túl feltűnő.
ha valakit érdekel részek rendes sorrendje, itt Production
code-ot megnéz. -
ldavid #7113 a 6x08 az igazából 5x25, csak a tavalyi évad helyett most lett leadva (ha minden igaz) -
Sziasztok
A Rules of Engagement 6. évad 8. részével mi a kavarás?
Magyar feliratot nem találok hozzá és a 9-10. részekhez már van. -
tényleg elég jó rész volt, ütős vendégszereplővel
-
mostani castle se volt rossz...
vagy nemtom, lehet rossz volt:D -
The Finder éljen még nagyon sokáig, és hozzon meg sok ilyen epizódot, mert biza a múltheti rész (1x09) kb a legjobb dolog volt, amit hónapok óta láttam
-
rajtunk kívül úgyse nézi senki:D -
azért én ezt erősen spoiler mögé raktam volna... -
kellett valami dráma a végére:)
sajna Henry nagyon kílóg, nincs semmi szerepe, igazán meghalhatna:D -
öööö Psych... ööö... Psych... mi a fasz volt ez?
viszont ahogy Gus noir-os rágyújtás helyett betolt egy fél doboz cukorkát azon visítottam
a színekkel ellenben igazán kezdhetnének valamit, megint mindenki úgy néz ki, mint egy pár sétáló hulla. -
ldavid #7104 BBC-s Syndicate-et ajánlanám (trailer) -
bepróbáltam a Scandal-t, nagyon gyenge. Talán 1 évadot kibír, de inkább fél és kasza... -
"Holy shit! It's a piggybank!" 
Justified évadzáró mekkora volt, ajókurvaéletbe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg az "I dis-armed him.", úristen
-
nem vagy egyedül 
most Archer-t "pótlok", 3x07-ben az üzenetrögzítős jelenetnél le kellett állítanom, mert kb negyed óráig nem tudtam abbahagyni a röhögést
-
Mostani részben amikor Gus megtudta, hogy Jules... :D szakadtam röhögéstől -
egy kis sorozatajánlás, mivel WKUK-t szinte senki nem néz, és ez nagy, nagy hiba: 
konkrétabban: akinek bejött Monty Python, várhatóan ez is befog. hasonlóan abszurd és elbaszott humor, és... zseniális
5 évad, voltak itt-ott gyengélkedései, de tele van jobbnál jobb szkeccsekkel.