12433
  • Monoton
    Rhona Mitra
    Michael Bay

Egyébként ez a trailer nekem így elsőre olyan semmilyen, de érdekel a téma.
  • tutituti
    én csak most hallottam róla.Érdekes lesz szerintem.
  • Monoton
  • paly90
    Bates Motel és Vikings mellett az idei év újonca számomra, nagyon jó, a főszereplő csaj zseniális és emellett még gyönyörű is:)
  • Bulykin
    Elkezdtem ezt az Orphan Black-et, mindenki úgy dicsérte...megvan miért :P
    Így az első rész alapján rögtön megfogott, a története nagyon tetszetős, fordulatos, a hangulata is nagyon jó!
  • Monoton
    Na ez a Family Tools igen érdekes sorozat, még nem tudom hova tenni. Mindenesetre megnézem a berendelt 10 részt, 2. évad nem hiszem, hogy lesz.
  • ProGabe #7812
    S02E23 - The Master Plan (ha minden igaz)

• LasDen #7811
    ja jó :DD nem figyeltem igazán :DD
  • Calver
    no shit, arról dumálunk elmúlt 10 hszben

arra gondolok, h melyik részből van, mire reagál így mindenki kedvenc Swanson-ja
  • LasDen #7809
    parks and recreation
  • Calver
    amúgy nagyban a te ajánlásodból indultam ki (bár még mindig nem tudom az a kép honnan van)

most meg Party Down-t darálok, vállalható az is, második évadra egészen belejöttek (na meg Lizzy Caplan ), de még mindig csak nagyon gyenge metadon a Parks and Rec heroinjához

#7807: ez is kurvajó, bár kb mind az
  • ldavid
    ez volt amit én láttam
  • ProGabe #7806
  • Calver
    +egy összegyűjtés, ezen is visítottam, hatalmas arc ez a csajszi
  • Calver
    én ezen visítottam, iszonyatos amit lenyom, látszik h a riporternek fingja sincs arról h mi a fenét kezdjen vele
  • passatgt
    én a Conan-es interjúkat láttam:)
  • ldavid
    "Aubrey Plaza interjúkat mindenkinek ajánlom megtekintésre"
    eddig talán egyet láttam, de marhajó volt :)
  • Calver
    Chris Pratt egy állat, The O.C.-ban is csíptem, de itt mindenen túl tesz bakikat én is végigbambultam tegnap, hihetetlen miket nyom az az arc, a villanykapcsolók réme meg másik interjúban mondta készítő, hogy ez a szöveg teljesen improvizáció volt, és azóta mérges rá, mert szerinte elsütötte a sorozat legjobb poénját

btw Aubrey Plaza interjúkat mindenkinek ajánlom megtekintésre, zseniális ahogy paffra tesz mindenkit az a csaj maga körül
  • passatgt
  • ldavid
    feliratok.info-n találtál volna szerintem évadpack feliratokat is
  • Calver
    hmmm... múlt hét csütörtökön gondoltam belenézek kicsit Parks and Recreation-ba, valaha első részt megnéztem és nem jött különösebben be, de mindenütt istenítést olvastam és társai... és úristen, megnéztem *az összes részt*. 5 nap alatt ledaráltam 5 évad Parks and Recreation-t. regisztrálnom kellett az addic7ed-re, mert napi max 15 feliratletöltést engedélyeznek anélkül, én meg ennél nagyobb sebességgel zúztam le őket. családtagokkal napokig alig kommunikáltam. és kurvajó volt. Rashida Jones *imádnivaló*, Aubrey Plaza zseniális, Nick Offerman meg elképesztően ász Ron Swanson-ként

ezt a jelenetet meg kb 30-szor visszapörgettem és még mindig röhögök rajta
  • passatgt
    nekem bates motellel az a bajom, hogy nagyon kínos, és sok helyen bele kell tekernek, mert azokat a részeket nem bírom:)
  • ldavid
    akkor tipikus kanadai mű :)
  • Monoton
    Ezt a Lost Girl-t sokan ajánlották, de én 5 rész után is várom a csodát. Ordít az egészről a gagyiság, meg unalmas is. :(
  • stargatelost
    Ja, az első rész még okés volt, de ami utána jön... Amúgy már vége az évadnak.
  • mike01010101
    A Following-ból az első részt néztem meg, várom hogy összejöjjön az évad.
  • stargatelost
    Defiance stabil nézettséget hoz, ráadásul egész magasat, szóval elég valószínű a második évad. Az már más kérdés, hogy igencsak fosul kezdett minőségileg :D Bates Motel tényleg jó. Following? Ne vicceljünk már, az egyik legszarabb idei újonc. Ostoba, nevetséges történetvezetés, irritáló karakterek, nem lehet komolyan venni.
  • mike01010101
    Csodálkoznék ha a Defiance kapna még egy évadot.
    Az idei új sorozatok közül nálam a Bates Motel a nyerő.
    Saját vélemény azokról amikbe idén belenéztem legalább pilot szinten:
    -Defiance - kasza lesz
    -Zero Hour - már kasza
    -Hannibál - többet vártam tőle
    -The Following - egész jó
    -Da Vinci - eddig nem váltotta meg a világot de a téma és környezet túl jó hogy kihagyjam
    -Vikings - egész jó
    -Bates Motel - az idény pozitiv meglepetése
  • ldavid
    szerintem hamarosan lesznek még ott érdekesebb dolgok is.
    Abigailt érdemes még a Burning Love-ban is megnézni
  • stargatelost
    Én is elkezdtem, két részt néztem meg, de valószínűleg abbahagynám, ha nem játszana benne Abigail Spencer, aki valami elképesztően gyönyörű, elakad a lélegzetem, akárhányszor a képernyőn van :D Maga a sorozat talán túlságosan is vontatott, oké, biztos érdekes valakinek belelépzelni magát a főszereplő helyébe, ahogy rácsodálkozik a világra, de én több durvulást várnék. Remélem megkapom :) Amúgy s2 berendelve :)
  • Bulykin
    Na megnéztem már ennek a Rectify-nek az első részét is :P
    Nem csalódtam a Breaking Bad egyik írójában, szerintem nagyon jó! Maga a sztori is, igaz egy picit vontatott, nyomasztó és drámai, de mindenképpen meggyőző volt, kiváncsi vagyok mi lesz belőle a továbbiakban!
  • Bulykin
    Dexter pótlék lesz, nagyon-nagyon kiváncsi vagyok!

Ez a The Village milyen, nézi valaki?
  • Jim Morrison
    Én a Ray Donovan-re leszek kíváncsi, előzetesek alapján nem tűnik rossznak.
  • Bulykin
    Én igen, eddig így az első rész alapján ugyanez a véleményem! Nagyon jó és a képi világa is eszméletlen :)
  • Monoton
    A Da Vinci's Demons-t nézi valaki? Engem nagyon megfogott, titkos társaságok, összeesküvések, Firenze a késő középkorban, Da Vinci ...
  • dregnarr1 #7783
    Üdv!

Sorozatokneked blogspot eltűnt, van készítőjétől valami infó a jövőre nézve? Hallott valaki felőlük?
  • FZoleee
    Én is úgy nézem és abszolút élvezhető, szerintem igen.
  • Monoton
    A Hannibalnak neki lehet ugrani előismeret nélkül? Nem olvastam a könyveket, de a filmeket sem láttam.
  • passatgt
    Hát ez a hemlock grove, hogy mondjam... Elég érdekes sorozat:D
  • Monoton
    Orphan Black is elég jól kezdett, van benne potenciál. A főszereplő jól játsza a különböző karaktereket.