12433
-
Pfff...
-
ez így nagyon bénán néz ki :D ABCtől többet várnék... -
Monoton #7856
A kép alapján annyira nem várom :D -
miért nem láttam én eddig ezt a topikot? :) +fav :) -
Monoton #7854 Ja a 10 rész le lesz adva, csak nem lesz 2. évad. -
ldavid #7853 de még leadják szerintem, ha nem fog nagyon gyengülni -
Monoton #7852 Cancel 2. rész után :DDD -
Nyílván a legjobbat úgy értettem, hogy azok közül, amiket nézek. Meg különbözünk :) És egyébként is rosszul fogalmaztam, mert drámákra gondoltam, a sitcomok egész más kategória. -
nem tudom, hogy a legjobb-e, nagyon válogatós vagyok, nem nézek meg akármit :D, de igen, az első évad nekem is nagyon bejött.... -
Szerintem a legjobb országoson futó sorozat. -
akkor elkezdem...úgyis kell már valami... -
Ez POI évadzáró odavágott :D -
Első évad foshalmaz volt, de a második már egész nézhetö, ugyanis lecserélték az irogárdát, és egyerüen jobb storykat irtak, jobb felé vitték a történetet. -
Monoton #7845 Nem biztos az még. Meg csökkentett epizódzámmal jönne, ami igencsak érdekes lenne :D -
Hoho lesz újra 24!!!!!! 
-
-
ldavid #7842 szerintem béna volt, buta karakterekkel, hosszú és felesleges beszélgetésekkel (első évadig néztem) -
igazából nem volt rossz, nem is tudom miér nem folytattam :D
a téma is jó.... -
Monoton #7840 Régóta el akarom kezdeni, de sose jutok odáig .D -
falling skiest nézi valaki?? anno az első egy néhány részt megnéztem aztán úgy maradt...a 2. évad jobb v valami? :D -
Ezt nem hiszem el, Southland is kasza:( :( *sir* -
Chandlernek nincs szerencséje az új sorozataival :(( pedig reméltem, hogy marad. kevés egyike, amit néztem... -
Monoton #7836
Egyik idei kedvencem volt :( -
ldavid #7835 faszom, kinyírták a Go On-t
-
amúgy tényleg nagyon nem volt évadzáró szagú, előzőekhez képest végképp nem
-
:O
ja tényleg, emlékszem mert gyanúsan sok szálnak nyitottak új terepet, pl. Tommy új vetélytársa a Rent-A-Swag üzletben, April állatorvosi tanulmányai, Ron kapott egy nagy hírt :D stb. -
Múlt héten volt évadzáró. -
Beauty & the Beast mai epizódja is kiváló volt! Jövő héten évadzáró, nagy geci ez a Gabe.
Parks and Rec nincs a héten? -
-
ldavid #7829 jobb ötletem van: indíts egy saját blogot
-
-
huhh ennek a Following-nak brutáljó vége lett, egyszer kajak írok sorozatjunkie-ra kritikát erről is és Revolution-ról is repkednek majd a 8/10 és 9/10-es értékelések
-
megmondjam mi ugrott be róla?
Last Resort + Vírus
Maga az ötlet(ezek szerint amit már ezredszerre változtattak meg) még mindig tetszik.
De lehet hogy egybe megnézem majd téli estéken -

-
alapvetően a trailer nem tűnik rossznak, Rhona Mitra végképp kellemes, de... TNT? bhahahaha. (na meg Michael Bay...)
plusz wiki aszondja alapvetően a könyv egy atomháborúról szólt volna, aztán posztapokaliptikában való vándorlásról meg ilyen kellemes apróságokról... és ebből csinálni egy vírust? miért? MIÉÉÉRT? [ökölrázás az ég felé] -
Ú-R-I-S-T-E-N
nemár, hogy neked ez se tetszik? sztem kurva jó, kb. a terra nova ellentettje. Sokkal dárkosabb. :P -
Hogy mennyire FOS?
-
+1
minden résznél írnék valamit de nem a játék topikjába.
na várj csak! -
Defiance-nak nyissatok már topikot. Ki akarom tárgyalni a legújabb fejleményeket. -
ldavid #7819 én először azt hittem hogy valami paródia, vagy valami vicc :D