12433
-
belekezdtem, egész korrekt, bár nem teljesen az én stílusom, de fél szemmel bámulásra tökéletes lesz
-
hetedik mennyországot meg charmed-et én is csapattam :D
Baywatch alap volt(Full house-t meg osztrákon az Alf előtt néztem)
Más.Bár filmek topikba írtam de hátha valaki oda nem jár.
ez ilyen dupla dolog:This is England
film és két sorozat is készült belőle.
Először a filmet kell megnézni majd a 86' és a 88'-at.
A sorozatok ilyen miniseries-ek inkább, 4 és 3 részből állnak össze.
-
nem sok minden változott az első rész óta. Egyedül Schmidt karaktere erősödött, de amúgy szinte ugyanaz.
Én bírom, bár vannak pillanatok, mikor Dösanel karaktere az agyamra megy :D -
Az is szomorú amúgy, hogy a Zombielandet nem rendeli be az Amazon
. Pedig tök jó volt a pilot, és fasza lett volna mindig egy 'zombie kill of the week', meg egyebek :)
-
amikor kezdett, első részt megnéztem, az bár nem volt ellenszenves, de nem győzött meg... vagy ez is olyan mint Parks and Rec, kell neki kis idő amíg beindul?
TBBT-vel hasonlóan jártam el, annyi különbséggel, hogy öööizé... egyáltalán nem vagyok benne biztos, h végig néztem-e a legelső részét, vagy kinyomtam annál a pontnál, amikor a kanapén való helyeken vitatkoztak a karakterek
-
Lol: http://www.pleated-jeans.com/2013/03/27/proof-that-the-walking-dead-and-toy-story-have-the-exact-same-plot/ -
Ki szereti? :D Annyira nem vészes a dolog, egy próbát megér! -
Én nézem a New Girl-t, csak nem értem, hogy gyakran miért üvöltözve "beszélgetnek" egymással, első évadban nem emlékszem már hogy így volt-e, nemrég tűnt fel és nagyon idegesítő :D -
Hipstereket nem szeretem. :/ -
New Girl. Kicsit hipster-szagú, és semmiképpen sem térdcsapkodós-sírva röhögős, de igazán feel-good! -
TBBT? -
ldavid #7967 bhaha
-
mondja nekem valami korrekt kajakészítős/zabálós 20 perces sitcomot 
Happy Endings milyen? Eliza Coupe-t csípem, bár Cuthbert kisasszonyt annyira nem... -
Monoton #7965 Én is sajnálom, de már nem hozza azt a szintet amit az első évadokban. -
inkább Breaking Bad :) -
Warehouse 13 kasza??? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
5. évad lesz 6 résszel az éppen arra jó, hogy lezárják valahogy. Hiába fogyott el a lendület az elejéhez képest, mégis lekötött minden része... :@
Mostmá megnézem a Lost első pár részét abba fojtom a bánatom. -
office-ban kellemes meglepetés volt, pedig mindenhol azt mondták, hogy nem lesz, jól titokban tartották:) -
Igazából Nina Dobrev miatt kezdtem el, de történetileg és történetvezetésileg is nagyon jó. Persze van benne nyál, meg tini dolgok, de durvulnak is elég sokszor, és úgy épülnek fel az epizódok, hogy részenként van legalább 2-3 csavar, vagy meglepő húzás. Ezért is szeretem. A legelső rész borzasztó, ha elkezded, ne az alapján ítélj, utána már megtalálja önmagát a sorozat :) Szerintem megéri :) -
Monoton #7960 Milyen a TVD? Mert alapból a vámpíros dolog érdekel, de ha körítésnek nyálas tinédzser sorozatot kapok az nekem nem begyere :D -
ldavid #7959 Goodwin Games pilotja szerintem jó lett (Becki marha aranyos benne <3)
kár hogy máris halálra van ítélve.. -
Hát én is jobbakra számítottam. Valóban a The 100 a várós tőlük, csak el ne csesszék :) (Nálam még a The Originals is, nézem az alapsorozatot) -
mert ha nem fosdrámázzák el a részeket, akkor nagyon szórakoztató.
ha viszont igen, akkor általában szarcsi-foscsi. -
Monoton #7956 De nem ennyire. -
cw mindig is tinicsatorna volt -
Monoton #7954 Hát a CW ezekkel a tini sorozatokkal elvágta most magát nálam, Egyedül a 100 ami érdekel jelenleg. -
ldavid #7953 Fillion. Browncoat népeknek nézni kell :D meg amúgy jobb, mint pl. a Mentalist, humorosabb, érdekesebb, meg talán bugyutább is néhol :) -
Az első 4-5 rész sem hozza a korábbi évadok színvonalát (már a negyedik is gyenge volt). Nem is tudom miért nézem még, talán a megszokás :D -
csak néhány részt láttam belőle, de nem értem miért olyan bejövős castle...:D -
ldavid #7950 az első 4-5 rész vagy mennyi jó volt szerintem, már majdnem első évad szerű -
Nem még annál is fosabb, a legvége meg egyenesen röhejes volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen szar lánykérést még életemben nem láttam. :D Az egész évad középszar volt, sokkal többet ki lehetett volna hozni, abból hogy együtt vannak. -
na, Castle finálé szokásosan Castle finálés volt, drámázós középszar 
NCIS: Los Angeles finálé ellenben... röviden csak Atticus örökérvényű szavaival tudnám jellemezni, mínusz a "bocsánatkérések":
-
. Jó volt a mai Chicago Fire. Szépen felvezették a rendőrös sorozatukat. Voight vagy, hogy kell írni gecikemény, birom... :D -
Monoton #7946 Előzetes alapján erőltetettnek és gyengének tartom :( -
nem is tudtam, hogy Robin Williamsnek lesz sorozata. Arra kíváncsi leszek... -
ABC és CBS nem igazán tett ki magáért, konkrétan a Marveles S.H.I.E.L.D.-en és a Mixology-n kívül nem nagyon érdekel semmi tőlük.
Ja és baromi sok sorozat indul midseasonben. Ezzel együtt vicces az is, hogy ősszel számomra eddig csak 3 újonc lesz, ami érdekel (Almost Human, Brooklyn 9-9, Marvel Shield). 2014-ben viszont már 6 várós cucc is lesz. CW-t meglátjuk ma, ígéretes sci-fikkel jönnek. -
Sarah Shahi állandó szereplő lesz a POI-ban
-
egy darabig nem lesz, vagy csak ritkán, nyugi:D -
akkor a 2. évad 2 rész után...köss bele :D
láttam az 1. évadot már tavaly, nem kell félned :D -
"POI 2 rész után...ez a Root csaj kibaszott idegesítő"
2 rész után nincs Root, ha az elejétől nézed :D -
ki mondta, hogy nem láttam? :D