12433
-
Jó volt a mai Warehouse 13. -
én is néztem, sajnáltam, hogy vége lett
a másik amit nagyon sajnáltam, hogy vége lett az Outsourced -
Én néztem, nem volt rossz. :) Kár hogy kasza lett. -
ldavid #8015 én is pár hete fejeztem be, az utolsó véletlenül pont a star wars napra jutott :D
néztem volna még, persze csak Mullally nélkül -
Breaking In-re emlékeztek? Tavaly meszelték el, két évad, nagyon kocka sorozat, tele nerd/sci-fi utalásokkal :D Most néztem végig a le nem adott részeket a második évadból, végre lett hozzájuk angol felirat. Sajnáltam, hogy vége, a Cash, Molly, Cameron háromszöget tök bírtam így a végén. Oz meg hát Oz volt :D Az utsó rész meg tele volt Star Warsal, nagyon nagy volt :D :D -
+1
Bár még csak az első részt láttam -
Monoton #8012 Ez a Goodwin Games nagyon jó :DDD -
ja, az Orphan Black -ben
megnéztem a mind a 10 részt... erős kezdés után picit gyengébb lett a sorozat :) olyan 8/10 -ről lement 6/10 -re...
de a főszereplő csaj tényleg hibátlan! elég jó színésznő és elég jó nő is :D -
Monoton #8010
-
Tatiana Maslany remélem kap valami díjat, azért nagyot alakít, ha valaki nem tudná miről van szó, ha jól számolom már 7 szereplőt játszott/játszik nagyon faszán ugyanabban a sorozatban:) -
Monoton #8008 Ez a Zombieland pilot tényleg semmilyen volt, nem csodálom, hogy a közönséget sem nyerte meg. Azért a Wichitat játszó csajt elnézném másik sorozatban :D -
Monoton #8007 A kalózosat szoktam használni. -
nem tudsz esetleg vmi más oldalt? -
Monoton #8005 Én is észrevettem :( -
csak én nem vagyok mostanában megelégedve az EZTV-vel? :P
lassabban jönnek a részek ki, meg egy csomó sori nincs is fent... -
Na ezért is kerültem nagy ívben azt a Love you, mean it talk showt :D -
ldavid #8002 pedig az a Whitney akit játszik, ezerszer elviselhetőbb mint az igazi :D -
Jajj, Dr. Jan Itor 
Valamikor meg kéne már ejtenem egy Scrubs újranézést :)
-
Végigkövettem és igazából a címszereplőn kívül nem nagyon volt vele bajom, így leginkább neki szólt a
-
felkerültek a listára 
The Middle-ből elkaptam pár részt (inkább jelenetet), de tényleg kb olyan mint amit mondasz, hiába Dr. Jan Itor
-
Whitney-vel mi a baj? Mondjuk aláröhögős, szóval Calvernek nem biztos hogy jó, de szerintem rendben van, én sokat röhögtem rajta:D -
Scrubs az nagyon jó, bár nem mondanám jobbnak a Jóbarátoknál, de a másik kettőt azért megnézem majd még :D
-
Legit 
Whitney
Ben and Kate jó lett volna, ha nem kaszálják. -
Ban and Kate, Whitney, Legit?
Vagy a The Middle ami jó szar de lehet rajta röhögni, ez inkább idősebb embereknek való:D -
első pár évad korrekt, de aztán... na jó, nem akarok senki lelkébe mélyen belegázolni (pedig nagyon viszket a tenyerem rá, hogy jó pár új segglyukat tépjek verbálisan annak a sorozatnak), maradjunk csak annyiban, h nem az én stílusom... és jó pár ember "legjobb szitkom" fantáziáját csúnyán összetörtem róla egy Scrubs/Psych/Black Books dvd odaadásával 
#7991: már megvan, még ennek is láttam első részét winnie kritikája alapján, aztán feledés homályába merült...
-
Monoton #7993 Friends nálam is alap legjobb sitcom, minden nyáron ledarálom a 10 évadot. -
Akkor neked gond van a humorérzékeddel. :) A Friends az egyik legjobb sitcom. -
Monoton #7991 Roommates -
köszönöm az ajánlásokat!
#7984: Community megvolt, másik kettőt egy (sok) hideg téli estére tartogatom
#7985: erről még nem is hallottam
#7986: Traffic Light-ba majd belenézek, arra régebben is pislogtam, főleg mert Kris Marshall egy félisten. csorog is lefelé.
#7987: megnéztem valamikor első pár részt, de nem jött be :C
#7989: sajnos de, bár csak közvetetten... még mindig rossz szokásom nagyon csúnyán kiröhögni azokat a kétlábúakat, akik jó szitkomként emlegetik
-
lol, hát élő felvétel van, persze, hogy van benne röhögés. Gondolom akkor a Friendst se nézted :D -
ugye? kevesen nézték, hamar elfelejtették, pedig szerinetm is baromi jó, érdemes megnézni
-
ldavid #7987 az de jó volt
#7983 meg a Don't trust the bitch in Apt 23 is jóféle ha még nem láttad -
Traffic Light -
Monoton #7985 Nekem a Roomates is bejott, bar csak 1 evad/13 resz az egesz. -
Community, Futurama, Arrested Development? Utóbbi úgyis aktuális :) -
na New Girl lezúzva és tényleg ász volt
szépen (és gyorsan) kinőtte azokat a cuccokat, amik első részben hihetetlenül idegesítőek voltak... bár a főcímtől még mindig bébifókákat akarok megfojtani.
mindenesetre jöhet még ilyen ajánlás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!második évad végét meg de tudtam már az elején. viszont tetszik ahogy apró darabokra szedték szép fokozatosan a Manic Pixie Dream Girl-t
TBBT-nél meg beugrott már mi csípte a csőrömet - a kibaszott aláröhögés. közel elviselhetetlenek aláröhögős szitkomon nálam, Black Books kivételével (mert az tényleg elképesztően vicces). bár ettől függetlenül lehet belenézek, mert Kaley Cuoco mellei. -
:D
Kb. én is így vagyok ezzel a sorozattal, a második évadot darálom, jó ez! -
...persze attól függetlenül, h "nem az én stílusom", közel 24 óra alatt szép lassan sikerül a teljes első évadot ledarálni... -
Monoton #7980 Na a FOX szépen kinyírja a The Goodwin Games-t. -
viszont a főcím, a jó kurva életbe, ennél idegesítőbb dolog kevés van a világon