12433
-
Scrubs, Psych, Community, Parks and Recreation 2. évadtól -
Monoton #8375 Ncis a legjobb! 
-
"Jópofizás, könnyedség megmarad"
Igen, kicsit rosszul írtam. Szóval az elején szerintem még ez taszító lehet, hisz' tulajdonképpen vadidegenek jópofiznak, de ez ugye pár rész alatt megszokható és már a néző is egy lesz közülük.
Ezért adok én még pár rész esélyt pl. a SHIELD-nek is. Első rész alapján hányinger a két nerd, ez még változhat. Viszont pont ezért soha nem fogok NCIS-t nézni, abban ez már számomra hihetetlenül sok, taszító, gyomorforgató, pfejjj, de taszít az a sorozat, csak képek alapján is beleborzongok :D -
Na erre én is kíváncsi leszek :-) -
Monoton #8372 Atlantis
Erről a sorozatról nem tudtam semmit, egyedül a címe miatt kezdtem bele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kissé csalódott vagyok, mert nem egy Xena/Herkules klónt vártam, hanem egy fejlett civilizációt, bla bla bla. Valami hasonlót, mint a rajzfilm.
Egyébként ebben a műfajban nem volt olyan rossz, következő részt is biztos megnézem, aztán majd kiderül merre tovább. -
Egykamerásoknál, azaz amiket nem élő közönség előtt vesznek fel ott azért viszonylag ritka manapság már a gépi alánevetés, tehát ahhol hallasz nevetést ott a tényleges közönség nevetését hallod. Márha eredeti nyelven nézed a sorozatot és nem szinkronosan.
Meg vannak egyébként hibridek is, mint a How I Met Your Mother, ami egykamerás műsor, nem élő közönség előtt veszik fel, de később levetítik ugyanúgy egy közönségnek és azoknak a nevetését keverik alá. -
Nincs semmi baj az alánevetőssel, az egy műfaj vaze. Tisztelgés a műfajnak ezekben ez már.
Meg aztán vannak az élő közönség előtt felvett sók, pl. a Big Bang Theory. Ott is vicces volt, mikor kijöttek táncolni a szereplők, meg a műszakiak. -
Janika114 #8369 Raising Hope, esetleg a The League az ilyen haver sitcom de szerintem az egyik legjobb. Egyik se alánevetős. -
Liszi #8368 Tudnátok ajánlani egy olyan sorozatot amin "jóízűeket" lehet nevetni? A modern családra ráuntam 2 évad után, a tbbt is elkezdtem de már az első résznél nem tetszett, főleg az alánevetések, olyan mintha meg akarnák mondani, hogy mikor nevessek.. -
Jópofizás, könnyedség megmarad, talán hivatalosan is dráma-komédia.
Meg később is el tudják cseszni a karakterek közti kapcsolatokat (kémia), de maguk a karakterek nagyon megkedvelhetőek lesznek. :) -
Ha úgy érzed, hogy túl jópofizós, nincs kémia az egészben, akkor is nézd tovább, mert idővel ezek rendbe jönnek és nagyon jó feelgood sorozat lesz! Kapgyák be, hogy elkaszálták. Hülyék ezek syfy-nál. -
The Wrong Mans kurvajó, mindenkinek ajánlom:) -
Régóta szemezek már vele,el is kezdem ma! -
Monoton #8363 Eureka talán -
én akármennyire a bukásáért szurkoltam, a végére meglepően vállalható lett
jó, úgy is tele volt szarcsi-foscsi részekkel, de nem volt ANNYIRA rossz, mint vártam.
amúgy etalon "hasonlóak" közül a The Stand, 4 részes minisorozat, és üdítően hátborzongató, az is S.K. feldolgozás. -
http://www.port.hu/dolmen_-_rejtelmek_szigete_dolmen/pls/w/films.film_page?i_film_id=78653
nagyon régen láttam és úgy emlékszem rá, hogy tetszett:D -
elkezdtem nézni az under the dome-ot,de minek...totál reménytelen az egész. Mondjatok már valami jó címet ilyen scifi témában,ne legyen túl elrugaszkodott mint a stargate,kb olyasmi mint a rejtély -
ldavid #8359 én csak a színészek miatt nézem még tovább, aztán majd meglátom -
nem tudtam mi ez, de most megnéztem, ugyanúgy indult mint a Happy Endinds ami nem tetszett, de aztán jöttek a jó arcok, úgyhogy maradok:) -
Janika114 #8357 We are men pilot is fasza lett. Nagyon hangulatos, és jók a színészek is. -
Azaz köszönöm! -
Roswell? -
Melyik az a sorozat aminek a bevezető zenéjében ez van; i cant breath i cant sleep.......? -
nem kedvelem, csak racionális vagyok :D -
Monoton #8352 Jó, de te Benzemat is bírod :D -
nemtom, én bírom őt is. -
Monoton #8350 Igazából nekem Andy Samberggel van a bajom, mert szerintem egyáltalán nem vicces. A 3 csaj viszont rohadt jó :) -
Monoton #8349 Anyuka vitte a hátán az első részt :D -
nekem bejött
-
ldavid #8347 az idősebbik fiú pont olyan benne hogy reflexből ütném -
Monoton #8346 The Gorldbergs - Erősen közepes, de még mindig jobb, mint a B99. -
Janika114 #8345 Crazy Ones nekem is nagyon bejött, legjobb újonc sitcom nálam eddig. -
Crazy ones és Fox Show is jó volt. Mindkettőt nagyon bírtam. Hozták a kötelezőt :D -
Monoton #8343 A Trophy Wife viszont kellemes meglepetés.
-
Monoton #8342 Hát a B99 sem váltja meg a világot. A 2. rész is elég gyenge volt. :( -
Kissé tartottam tőle, de jó lett, igaz a duplának csak az első fele fért bele. Ami ennyi alapján negatív, hogy kérdéses a többi szereplő mennyire lesz humoros és mit tud hozni Apu betegsége nélkül.
A cím az meg olyan ami, kissé (ön)irónikus az epizódban lévő NBC-s hozzáállással. :) -
Jó ez a Michael J. Fox Show.
Csak a címével nem vagyok kibékülve :D -
Monoton #8339 Igen, nekem is az volt a bajom vele, hogy a 20 perc alatt ingadozó az egész. -
Tényleg elég gyér az a Dads...
Bár a 2. részben én szakadtam a röhögéstől az egyik poénon (másnál meg tuti kiverte a biztosítékot :D) -
Monoton #8337 De nem lehet rosszabb, mint a Dads 2. része :D