9
  • winnie
    én a 10. másodpercben láttam, hogy ez az enyém:) le is lőttem gyorsan az előzetest, hogy ne spoilerezzem el a filmet:)
  • Szocs08
    Én is megnéztem a trailert és már az első tíz másod percben láttam hogy ez nem az én filmem ezért le is szartam magasról az egészet.
  • Zocsi
    Én láttam a trailert és azt hittem, hogy egy qrvajó film lesz. Az első 40 perc be is jött, nagyon... De aztán már sokk lett a film. A végén már csak röhögni tudtam az egészen... Túl sok a fikció... Megmondom őszintén, nem egy trashfilm-re számítottam. Ennyi...
    Innentől fogva, hogy üljek be mondjuk egy Hancock-ra??
  • Gilgamesh
    Így is van, leszámítva, hogy az ember kevésbé képes toleráns lenni valamivel szemben, amit ócskának tart. Én megnéztem a trailert meg pár részletet, láttam, nem nekem való (értsd: szerintem szar), kész. Azt viszont ne mondd, hogy a képregény ismerete hozzáadott valamit a filmélményhez, vagy átszabta az elvárásaidat, mert ennek piszkosul kevés köze van ahhoz. Nem csak a betűjét, a lényegét se adaptálták át, így meg természetes, hogy a belső logika híján pörgő-forgó golyók-kocsik megfekszik a jóemberek gyomrát. Sajnálom is, hogy ez lett belőle.
  • Thaddeus
    Én olvastam a képregényt, és nagyon tetszett, így úgy mentem el a filmre, hogy tudtam, mire számítsak. Nem vagyok földhözragadt faszkalap, akinek csak az tetszik, amit már nyolcvanszor kibeszél a kocka haverjaival, meg kajakra nem ért hozzá, csak mondja a magáét. Szánalmas. Ha meg nem tetszik a film, faszért mész el rá, trailert nézd meg inkább előtte. Ha ott nem szűrted le milyen lesz, akkor gratulálok, igazán érett és előrelátó vagy. Vagy biztos anyád fizette a jegyed.
  • wolruf
    A következőben már az vízszintesen kilőtt golyó függőlegesen fog menni. Nomeg visszafelé. Meg körbe-körbe.
  • Atkamon
    Jaj ne má... Az hogy sokan megnézték nem jelenti azt hogy jó is... én is azért mentem el moziba, mert azt hittem hogy nagyon jó lesz, deháát... nem éppen
  • Zocsi
    Trilógia ebból a sárból?
  • OJ
    Inkább ne...