9
  • trogi
    Egyszer nézhető a film, tehát ha meg kell nézni kényszerből, akkor is kibírható. (A sorozatot nem láttam.)

Igaz, szerencsétlen dolog, hogy egy nyúlt arcú színésznőt (egyenesebben mondva: lóarcú) ajnároznak, hát istenem. Lenyeltem a békát. Szerintem se ő a legjobb négyőjük közül.
    Egyébként a férfi főszereplőt először Chow Yun-Fattal azonosítottam be... :)
  • winnie
    ja, akkor látatlanban fikázol. értem.
  • OliApa
    Jaja. Méghogy "lázban ég Magyarország"! LOL! Basszus, ez nagyon durva, hogy egyesek ilyen szinten élnek. A média felfalta a masszát rendesen.
  • bmw
    Nem is lattam de nem is fogom.
    Az ilyen nem is tudom, hogy mondjam filmek nemigazan erdekelnek.
    Ez 0
  • kukacS3K
    mekkora egy ótvar film lehet az egész, hányok az ilyenektől
    a nemtudom hány szereplőből 1 aki igazán jól néz ki és nem az a szőke rondaság akit hypeolnak és ahogy morden mondta tényleg kell nekünk ez a szingliség?
  • morden
    Szerintem ez a Szex és New York az eddigi filmtörténelem legkárosabb alkotása az ilyeneket kellene betiltani és nem csak az erőszakos filmeket , egy jó szociológus hátha egyszer kiszámolja , hogy a "szingli" (úndorító szó) életforma miatt hány gyereket nem váltalt a kedves kismama , mert inkább azzal foglalkozott , hogy megy -e a lábgyűrűjéhez a fülbevaló színe :P
  • akyyy
    mÓDOSITANI KÉNE A CIMETT. nem magyarország, CSAK budapest...
  • winnie
    ííí... ennyire nem tetszett?
  • bmw
    Ez aztan a film...