Pioneer: 400 GB-os Blu-ray a menõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Most csak néhányszáz GB-osak, de mire kommersz cucc lesz, felmegy a kapacitása. Fõleg ha ilyen 400GB-os BD-k jönnek.)
www.digimomentsvideography.com
A
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mellesleg a hülye 41234234p-k helyett inkább 50-60 fps-es filmek kellenének(olyan gáz, hogy a filmek felérõl lemaradok), az legalább látszik is, nem úgy mint az 1080p a nem 6méteres kijelzõkön nem 2 centi nézve.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
1993-1994-ben irt cd lemezeim még hiba nélkül és gyorsan visszaolvashatóak (Kodak lemezek) az már ~15 év.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként radeon hd3850-em van, az meg viszi az 1080p-t... 4-5% gpu terheléssel, és 10%-os prociterheléssel (ezt 1 ghz-n kell érteni, mert ugye kis kihasználtságnál annyin megy).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...lámák kíméljenek.\"
Forza.
Pont ez a z érdekes, akinek van, vagy lesz BD lejátszója, annak megérné már a BD író, hosz a házi HD felvételeit szépen kiírhatná és nézhetné kényelmesen.
Mindemellett a 400GB jól hangzik, de az sztem felesleges. Inkább a minél elõbbi árcsökkentésen dolgoznának!!! :D
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Én csak egy 8 évvel ezelõtti CD-t tudtam így hirtelen elõkaparni valamelyik fiók mélyérõl, de 100%-ig visszaolvasható rajta minden. Régi 650 MB-os TDK. :)
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ezt nem egészen értem, hiszen 2 éve kaphatók (saját gyártású) Pioneer Blu-ray írók, akkár itthon is.
ha valaki annyira sznob, hogy X gigabájtos optikai korongra van szüksége a sz*ros adatjainak a tárolásához, az -azonkívül hogy meg is érdemli-
a, tanuljon meg tömöríteni (pl.: filmeket DivX-szel) ,
b, ássa el magát,
c, vegyen minden íráshoz külön meghajtót és sz*pjon velük jó sokat
Die Große Zeit ist jetzt angebrochen
2. nyugodtan kiirhatsz mindent 2-3 ilyen lemezre
3. nemhogy ez, de a DVD vagy a CD adatbiztonsága is pocsék - le tudsz játszani egy évtizeddel ezelõtt megírt lemezt? Mindet? Mekkora a hibaarány?
4. a tárolt adatok mennyiségénél sokkal fontosabb az adatok minõsége, azaz hogy mi van a lemezen. Már néhány száz megabyte (irtózatosan sok!) elûnése is roppant károkat okozhat egy cégnek, szóval ilyen szempontból ez a növekedés irreleváns.
Szép, hogy látnuk sok sok ilyen mega-giga méretû adathordozó fejlesztést, csak a BIZTONÁSGI és MEGBÍHATÓSÁGRÓL szó sem esik. Enélkül meg lehet bármilyen szép, nagy és gyors az én szembemben csak vicc marad és ez a mérettel együtt nõ, tehát ha ez nem idõtállób és stabilabb LEGALÁBB 20x-szor a DVD-nél (ami szerintem egy messze nem éri el a régi CD-k szintjét) akkor nem ér semmit, fontosat ne írj rá, mert úgyis csak elveszik az adat.