45
MSN Hibakódok
-
MarcelloLippi #45 Üdv!
80048827-re tud valaki valamit? Eddig jó volt minden. -
mccsanyi #44 Nah csáó megoldódott a probléma a 8007007e-es hibakóddal:
akinek ugyanez a próblémája az csinájja ezt:
Töltsétek le ezt a progit:Windows_Installer_CleanUp_Utility_1.0 amit itt találtok:http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-Installer-CleanUp-Utility-Download-18442.html
Ha letöltötted kicsomagolod a rar-t, az exe fájlt elindítod, ez felteszi a programot. Sajnos parancsikont nem tesz az asztalra, de az indító fájlt megtalálod a C:Program Files/Windows Installer Clean Up mappában. Itt a 3 fájlból a "msicuu.exe" fájlt indítsd el. Feljön egy ablak, a listában megkeresed a Windows Live Messengert, kijelölöd, aztán alul kattints a "Remove" gombra és kész is.
ennyi lenne...
-
mccsanyi #43 szintén nekkemis 8007007e a hibakódom és találtam rá leírást megcsináltam és ugyanugy nem müködik és ugyanezt a kódot irja ki pls vki segítsen:S:S -
#42 Nekem ez a hibakód van amikor be szeretnék jelentkezni az msn-en:8007007e , aki tudja rá a megoldást az írja meg kérem, előre is köszönöm szépen
-
robertino11 #41 valaki tudna nekem segíteni mert amikor be akarok lépni az MSN-be azt irja ki h nem sikerült bejelenkeznie az MSN-be.
hibakód:80070005
valaki segítsen pls!! -
hubica89 #40 Sziasztok! Segítsetek légyszi! Az a gondom hogy,amikor telepíteni akarom az msn-ent ezt írja ki Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve : Windows Live Suite. Rendszerhiba részletei , Kód :0x8000ffff Leírás:katasztrofális Már sokszor letöröltem mindenféle programmal de semmi eredmény :S Megköszönném ha tudnátok valami hasznos tanácsot adni! Előre is köszi! -
#39 Nekem az a gondom hogy,amikor telepíteni akarok az msn-ent ezt írja ki Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve : Windows Live Suite. Rendszerhiba részletei , Kód :0x8000ffff Leírás:katasztrofális
[spoiler]előre is köszi[spoiler] -
veres.laszlo #38 live mail nem indul, váratlan hibára hivatkozik és a névjegyek betöltésére is sikertelent jelez, ezeket le okozva bezárul
új live msn se fut, 80000401a hibajelzés (máshol leírt módok nem javítják!)
(win 4.7-es msn be tud lépni és fut is!)
Eltávolítani és újra telepíteni nem tudom, mivel a program eltávolításnál a win live essetial valamiért nem szerepel a listán. De a telepítő felismeri, hogy ezek telepítve vannak,...
A kérdés, hogy tudom így a két programot eltávolítani?
-
#37 Ha rákeresel hibakódra (0x80070070) akkor olvashatod az okot is: általában túl kevés lemezterületre utal a hiba. Szabadíts fel némi helyet a rendszermeghajtón. -
Brigiittaa #36 Szijjasztok(K)
Szeretnék segítséget kérni:)
Hogy volt 9.0-ám és 8.5 re váltottam. az után nem volt yóóh a 8.5ös mert fagyott meg sötöböh... És most fel akartam dobni a 9.0át és nem engedte meg akartam próbálni a 8.5 öset és ezt írja ki: hr:0x80070070
Nem engedi h telepítsem.:S:S::'( :@
NAGYON KÖFFY AKI TUD SEGÍTENI!!:)
c$ók$ziih -
#35 MESSENGER HIBABLOG!
hatalmas betükkel bannert belőle..thx! -
amdopteron #34 Hallo van enekm egy olyanom ,hogy tegnap reggel ledobott az msn de azóta fel se enged már...:S
8100030d:hibakód ezzel mit tudok csinálni vki segítsen már...mert megbolondulok tesóm fel tud lépni ezen a gépen az övéröl én máshol feltudok lépni ...de az én gépemröl nem:Sfaszom kivan vki segítsen:)köszi -
#33 MSN topicba kérdezzetek!!!!!!! -
deltajoe #32 Sziasztok!
MSN problémám a következő: 80072745 hibakódot nem tudom javítani, már mindent megpróbáltam, de nem sikerült. Aki tud kérem adjon ötletet, segítséget.
Köszönettel:
deltajoe -
Szandyca1992 #31 Szejasztok.
Nem tóóm az MSN-t letölteni vais a gép vmiért nem engediii...
...midig ezt a szöveget irjahh ki.:
:A következő program nem lett telepítve: Windows Live Suite. Rendszerhiba részletei. Kód: 0x8000ffff. Leírás: Katasztrofális hiba. help..plíz
SÜRGÖÖS LENNE Msn nélkül rossz :'( -
#30 szia,
toltsd le a ZapMessenger nevu progit, azzal elvileg le tudod torolni.
Plus!-ban pedig a 4.5-ot ajanljak. -
#29 Hali!
Hogyan lehet MSN messenger 2009 Betát leszedni a gépről? Mert nem tetszik és vissza akarom rakni a régebbi Live-t de nem engedi merthogy az régebbi a bétánál..Amúgy azért nem jön be mert hoába rkatam fe lhozzá a Plus! kiegészítőt, nem naplózza a beszélgetéseket a .txt fájlba. Megcsinálja ugyan a mappát neki meg a txt fájlt is létrehozza csak éppen üres!!!
Valaki tud ez ügyben segíteni?? -
guzmi #28 Hello kellene egy kis segítség mert elfelejtettem az msn jelszavam mert már nagyon régóta auto connecttelek és teljesen ki ment a fejemből. Ez még nem lenne akkora gond csakhogy a titkos kérdésemre a válaszra se emlékszem:P minden segítséget szívesen fogadok:) -
koczkas #27 nem akar bejelentkezni az msn-em azt irja hogy a kulcsfontosságú portokkal van valami.
má 2xer újratelepítettem de nem müxik má azon vagyok ujrahúzom a kindózt.
-
#26 kérdezd meg az MSN topikban :) -
blackbull #25 Üdv
Lenne egy kis gondom az msn-el eddig minden meg tökéletesen ma este haza jövök és nem megy azt írja hogy probléma van a Windows Live Messenger BETA-val küldjem el a Microsoftnak a hibajelentést..
Már letöltöttem kb 10 msn-t de sehogy nem jóó...:@
válaszotokat előre is köszi...
-
Rousty #24 Üdv
Lenne egy hülye kérdésem, miért van az hogy az msn kifagy ha videohivást inditok vagy kezdeményez más ember! Más programmban ez a tevékenyésg rendesen megy csak az msn fagy ki tőle állandóan! Már újra raktam fel raktam más verziót az akkor is ugyan ez a helyzet! -
#23 te láma nem én nyitotam :D
Szal jobb ha lenne ha csöndben maradnál :) -
#22 ennyi topikkal? á. csak buta még. -
#21 alreg? -
#20 mi az a Mac? :D -
spy803 #19 Töröld le! :D -
#18 vagy alternatív megoldásnak:
WebMSN -
#17 hát, igazából vannak ilyen-olyan átmeneti megoldások, de tapasztalatból mondom, hogy egy tartós megoldás van csak: ez.
ha nem akarsz több hibaüzenetet, felejtsd el ezt a sz@rt. ha egyáltalán nem akarsz hibaüzenetet, használj Mac-et.. -
#16 WLM Topikból
Messenger ERROR Fix (google 1. találat!) -
n3whous3 #15 Majd megjavul talán 1-2 óra múlva, neked még nem voltak ilyen msn kimaradások? :-| Vagy most raktad a géped és alapból nem jó? -
#14 rakd fel a legfrissebb WLMet PLust...hátha... -
#13 nem a hibakódot kell kiküszöbölnöd, hanem a hibát -
#12 nincsen...az idő beállitásom tökéletes,megnéztem -
#11 itt is válaszolok...
Csak tipp:
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 MSXML3.dll
regsvr32 initpki.dll
Esetleg nincs datum vagy ido problemad?
Goooglében találtam -
#10 ma 21:48 irtad be...
ne gondold azt h mindenki 1percen belül fog válaszolni...
szvsz simán elfér a WLM topikban...
ki lett tárgyyalva mikor mijen kódok hogyan oldhatók meg...csak a keresőt használni kell alul v visszaolvasni...vagy a googlét használni...
2perc alatt simán megoldhatod..nem kell neki külön topik...
szvsz zárható -
zoolee #9 Close tápik megoldja a kódproblémákat..-.- -
#8 próbáltam de nem jött be :( -
#7 talán használni kellene az msn hibakód súgóját? -
#6 de oda is beírtam de ott senki se válaszol :(