Sony: cél az interaktív Blu-ray
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg 1080p felbontás, HD tuner a tv-ben, iTunes-ról letölthetõ HD filmek?
Ha már egyszer fejlesztenek...
Ha már egyszer fejlesztenek...
LOL, na ja, ha 5m-rõl nézel tévét, akkot tényleg nem nagyon látod a különbséget. Vagy ha rövidlátó vagy, de nem viselsz szemüveget (vagy kontaktlencsét).
Egyéb esetben kiveri az ember szemét a különbség.
Az AppleTV-s szöveg is gázos, mert 1. az max. 720p-t támogat, 2. nincs mindenhol nagy sávszélességû net, 3. mivel nem közvetlenül a szolgáltató biztosítja a tartalmat, hanem az Apple szervereirõl jön, jól be is dugulna a net, ha mindenki ezt használná.
Egyéb esetben kiveri az ember szemét a különbség.
Az AppleTV-s szöveg is gázos, mert 1. az max. 720p-t támogat, 2. nincs mindenhol nagy sávszélességû net, 3. mivel nem közvetlenül a szolgáltató biztosítja a tartalmat, hanem az Apple szervereirõl jön, jól be is dugulna a net, ha mindenki ezt használná.
én pl örültem volna ha Gollam kicsinálja a mockosz kisz hobbitkákat, és a jófiúk bebukják a dolgot, vagy a Csillagok háborújában Vader és a császár leveri a lázadást, Luke pedig beáll hozzájuk 😊
Jobban húzza a zsebedet tõle a lemez, vagy mi? 😛
Gondolom, dual-layer lemez volt. Azt nem tölti meg a film, akkor miért ne töltsék fel a fennmaradó helyet azzal, amivel akarják. Más lemezeken meg mindenféle extra van. Azért volt tömörítés nélkül, mert a legtöbb korai lejátszó nem támogatja a lossless, ill. nagy bitrátás lossy tömörítéseket.
Gondolom, dual-layer lemez volt. Azt nem tölti meg a film, akkor miért ne töltsék fel a fennmaradó helyet azzal, amivel akarják. Más lemezeken meg mindenféle extra van. Azért volt tömörítés nélkül, mert a legtöbb korai lejátszó nem támogatja a lossless, ill. nagy bitrátás lossy tömörítéseket.
Szerintem a tömörítés nélkülre gondolt. Másrészt meg tényleg teljesen felesleges ennyi nyelvet rápakolni, mikor gondolom úgyis régiókódos, mint a DVD.
Hát, valamit ki kel találnia a sonynak, mert ez így picit sovány. Jobb a kép, oszt' annyi, a vhs->dvd átálláskor kicsit nagyobb változások voltak. Addig kellene valamit lépni amíg az Apple nem építi egy dobozba az AppleTv-t egy plazmatévével és kihagyja a számítógépet az egészbõl (hogy szinkronizálás, meg ilyesmi ne legyen), rádob valami pofás GUI-t, aztán le is telt a BR ideje.
hehe, ugyan ezt mondja valoszinuleg a hindi is a magyar nyelvre.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
bd tiszta hasznos, nemrég láttam a fullrls-t. Ilyen hindi, meg hangalámondásos lengyel volt rajta, 6456456546546 másik nyelvvel mint 5.1-ben tömörítés nélkül. Há mér is ne basszuk el a helyet fölösleges dolgokra, ha van?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pár év múlva csak eljutnak a számítógép feltalálásáig. 😊
Nem korábbi filmek végét, hanem újabb filmeket fognak majd úgy elkészíteni, hogy egyes pontokon két/több irányt vesz a történet, és a nézõ választhat, melyik szálat nézi inkább. (Már korábban is terveztek ilyesmit, de a DVD kapacitása túl kicsi volt ehhez.)
A közösségi dolog meg elõször nyilván az lesz, hogy kommentárt lehet fûzni az adott filmhez, és nem kell külön keresgélni a neten.
Esetleg késõbb jöhet a kettõ ötvözete: szavazni lehet, melyik szál a nyerõ, és a továbbiakban már mindenki csak azt nézheti. 😊 (Csak hülyéskedek.)
A közösségi dolog meg elõször nyilván az lesz, hogy kommentárt lehet fûzni az adott filmhez, és nem kell külön keresgélni a neten.
Esetleg késõbb jöhet a kettõ ötvözete: szavazni lehet, melyik szál a nyerõ, és a továbbiakban már mindenki csak azt nézheti. 😊 (Csak hülyéskedek.)
szerintem tök pojén ez a megváltoztatjuk a film végét dolog. Szerintetek nem unalmas, h. mindegyik filmnek happy end a vége?
Ez a megváltoztatjuk a végét, most mire jó????!!!
A Háború és Béke BD lemeznek más lesz a vége, mint amit Tolsztoj írt, meg amit anno a film alkotói csináltak?
Amúgy a kalandjátékoknál se túl elterjedt, az alternatív történet, meg vég, pusztán azért mert a sztori az egy sztori. Csak a hüle ember köt bele egy viccbe ha nem érti!😉
A Háború és Béke BD lemeznek más lesz a vége, mint amit Tolsztoj írt, meg amit anno a film alkotói csináltak?
Amúgy a kalandjátékoknál se túl elterjedt, az alternatív történet, meg vég, pusztán azért mert a sztori az egy sztori. Csak a hüle ember köt bele egy viccbe ha nem érti!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
én már most nem veszek semmilyen dvdt és akkor hülye vagyok? mer minek? adattárolónak ott a pendrive satöbbi
"Amióta "megnyerte" a formátumháborút a BR, egyre inkább biztos vagyok benne, hogy nem fizetek érte egy árva fityinget sem... "
ez most nagyon menõn hangzik, de 5 év múlva olyan lesz, mintha azt mondanád ma, hogy a DVD-ért nem fizetsz egy árva fityinget sem. nem kötelezõ, aki hülye, haljon meg.
ez most nagyon menõn hangzik, de 5 év múlva olyan lesz, mintha azt mondanád ma, hogy a DVD-ért nem fizetsz egy árva fityinget sem. nem kötelezõ, aki hülye, haljon meg.
Én ezt egyáltalán nem értem, de biztos én vagyok a maradi. Minek interaktivitás és közösségi funkció egy ADATHORDOZÓ-ra?!? De ha mégis kell, akkor meg legyen annyi a szabványban, hogy a lemezen lehet egy interactive.xml, ilyen olyan tagekkel, oszt csókolom. Amióta "megnyerte" a formátumháborút a BR, egyre inkább biztos vagyok benne, hogy nem fizetek érte egy árva fityinget sem...
"elsõként szinte bármit megváltoztathatunk a kijelzõn, másodsorban pedig felvehetjük a kapcsolatot másokkal, akár ugyanazt a filmet nézve, megváltoztatva azok végét"
Az interaktív menu OK. Közös filmnézés haverral neten keresztül bár kicsit abszurd gondolat, de OK. Viszont egy film végének megváltoztatása...? Nah ezt hogy a fenébe kéne értelmezni?
Megnéztem az eredeti cikket is, de ott is ezt írták szóval nem melléfordítás. Habár nem írták hogy konkrétan a film végét, de a mondat alapján másra nem tudok gondolni. Mindenesetre kíváncsian várom mit alkotnak.
Az interaktív menu OK. Közös filmnézés haverral neten keresztül bár kicsit abszurd gondolat, de OK. Viszont egy film végének megváltoztatása...? Nah ezt hogy a fenébe kéne értelmezni?
Megnéztem az eredeti cikket is, de ott is ezt írták szóval nem melléfordítás. Habár nem írták hogy konkrétan a film végét, de a mondat alapján másra nem tudok gondolni. Mindenesetre kíváncsian várom mit alkotnak.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)