12
  • BaliBoy
    Ezen besz@rtam:
    "Ki kell emelni a két hete már a mozikban lévő Kit Kittredge: An American Girl című filmet, melyet a Picture House eddig mindössze 5 vásznon engedett játszani, ám most egy merész húzással további 1838 vászonnal toldott meg. Az eredmény egy 3.264,8%-os növekedés és 3,6 milliós bevétel. Szép taktika."

:DDD
  • Petys
    Szerintem nézd meg nyugodtan, mivel annyiban vígjáték, hogy az elején van egy pár humoros beszólása Will-nek aztán átcsap az egész egy jó kis akciófilmes drámába.
    1x tuti megéri megnézni!
  • Hoz_Hun
    A Legenda SZERINTEM sem jó, főleg az eredeti történet ismeretében. Bár Will barátunk mindent megtett. Ezt a Hancockot még nem láttam, de nem is valószínű hogy fogom mert nem szeretem a vigjátékokat. Ettől még lehet jó, de sok kritika lehúzza.
  • ioinme
    Szerintem rakd hozzá, hogy SZERINTED. Tény, hogy megosztotta az embereket, de elég sikeres volt maga a film, pedig nem volt ekkora médiahadjárata mint a Hancocknak.
  • bmw
    Hogy nem tud melle nyulni? Hat azert a Legenda film eleg gyenge lett.
  • MiZo81
    Ja nem, a mondatok számát benéztem, de a fél sor az egész cikkből stimmel. :)
  • MiZo81
    Ráadásul egy egyhatod mondatos említés, mert egy háromsoros mondatból fél sorban van benne. :)

Érettségin még kettest kapna a cikk, de egyetemen kib*sznák vizsgáról. :)
  • freemanone
    írtam vagy nem írtam, hogy egymondatos említés...?
    Olvastam.
  • Vucli
    Srácok , utolsó bekezdés, legalább olvassátok végig a cikket mielőtt fikáztok
  • freemanone
    Márcsak azért homályos nekem, mert a cikk címe: "Kaszál a Hancock". Valamint van egy egymondatos említés hogy jön a Hellboy II.......
    mind1... SG színvonal.
  • freemanone
    És mért van itt egy Hellboy II trailer?
  • YakHead
    Esküszöm ez a hosszúhajú csávó valami Blood Elf bkker