14
Olaszország
-
#14 Bibione-ban szokott valaki nyaralni menni, van volt már valaki akinek van tapasztalata? -
Hufnágel pisti #13 Genitália -ban már voltatok? Állítólag nagyon szép hely. -
#12 Ha kocsival mész,akkor érdemes Maranelloba is ellátogatni a Ferrari múzeumba. -
#11 Ez a jó :) -
#10 Déli részt kerüld el mert elvisz a maffia. -
#9 ezt tuti:) -
#8 nem engette direktbe a kecseg ... -
#7 Meadow Soprano-t
-
#6 Ezt nekem is mondták, de eddig mindenhol tudtam tölteni a telefont, pedig jó sok szálláshoz volt már szerencsém Olaszországban. -
#5 Ez igaz, a turistákat általában csak a Sóhajok hídjára és a Szent Márk térre viszik el (meg még esetleg San Marco néhány híres terére), holott a többi kerület szerintem még érdekesebb, hisz ott emberek is élnek, kevesebb a turista stb.
Szóval érdemes átsétálni San Poloba, Santa Croceba, Castelloba stb., ezeket a kerületeket meg fogod találni, ha megnézel egy térképet.
Egyébként szerintem a Velence környéki nyaralóhelyek nem túl érdekesek városnézés szempontjából, de egy-egy napos kirándulásra autóval vagy vonattal el lehet ugrani Veronába, a Garda-tóhoz, Riminibe stb.
Egyébként meg fürdés, tenger, kaja, pia, szóval ezek vannak ott Jesolo környékén. -
#4 Velence akkor a legjobb, ha eltévedsz, és magad fedezed fel:D -
#3 Szerezz be telótöltésre külön konnektoraljzatot, mert más mint itthon. -
homeless #2 Jesolo mellett az aquaparkot. Nappal aquapark éjszaka viszont kurvajó party van. Pálmafás, koktélos, etc... -
Wolfsnack #1 Hi!
Rövidesen utazok Olaszországba, Velence és környékére.
Miket érdemes feltétlen meglátogatni? Most pesze azon túl amiket útikönyvek írnak, de persze azok is érdekelnek.