Batman Gotham Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dugesz1112
meg a Batman The Animated Series <#vigyor4>

dugesz1112
Sziasztok,
valaki tudna adni linket ahonnét megtudnám szerezni a Batman egységben az erõ-t mert eddig eléggé foghíjasan van meg.
Elõre is kösszi
[email protected]<#circling>

DJ Skyline
csináltam egy wallpapert, íme, fogyasszátok egészséggel 😊

DJ Skyline
legjobb, Cartoon Networkon mikor ment non stop ezt néztem mikor épp ment 😄

PrisonMan
Ezt nem hiszem el!! Megtaláltam!! Itt le lehet húzni <#hawaii> sorozatok

Nuno88
Ezt én is néztem anno, kedvenc volt 😊

Amúgy megnéztem ezt Gotham Knight-ot, nem volt rossz...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Dying Soul
jóhogy!

kedvencem. imádom.
😊

Legend Killer
új film lesz majd?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

PrisonMan
Batman alternatív neve úgyis The Dark Knight.
Amúgy erre a rajzfilm sorira emlékeztek?

Nagyon szerettem régebben, viszont kevés info van róla

5c0rp330n
egyébként nem, nem ez lesz a címe az új Batman filmnek. csak szimplán ennyi lesza címe: 'The Dark Knight'. szóval a címerõl ki sem derül, hogy Batman filmrõl van szó, ezt páran kifogásolták is, de úgyis lesz elég hype-ja ahhoz, h mindenki tudja, h ez az új Batman film.

threeman
jópofa kis rajzilm 😊

Seth
Igen annak az a címe, ez viszont a Gotham Knight, ez más, vili?

PSN ID.: Beegabor

Legend Killer
Má megin van1új?????
Én mostanában Batmanbõl élek😄.
- Batman és Drakula
- Batman egységben az erõ
- Batman Gotham Lovagja
- Batman és Robin
- Mindörökké Batman

😄. Nosztalgiázok 😊.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Batman: The Dark Knight - ez az uj film
Legend Killer
😄, rajzfilm akko, leszarom, mind1 😄.

CalebJoe
Ez mese hanem egy rajz/animációs film, a mese a Piroska és a Farkas meg a többi Grimm mese stb.
Legend Killer
igenigen 😄, néztem én is h mirõl pampognak az arcok akik elmesélték, mondom magamban, h na ze tuti nem batman, hanem vmi gonosz árny fószer, meg miaz már, h batman eltánik egyik oldalon és fel a másikon, mint tényleg vmi árny? 😄D de a többi jó, majd holnap befejezem a mesét, vagyis ma.

PrisonMan
Meg van mit nézek holnap <#hawaii>

berczely
Magyarul is elérhetõ!
Elég sokat beszélnek benne!

PrisonMan
nincsmit <#wink>
Magyarul is elérhetõ, vagy van felirat hozzá? Vagy mennyi szöveg van benne?

berczely
Vagyis de na össze vissza beszélek!
Értem kössz!

berczely
Hát jó de a makrókban nem ezt írják!
Legközelebb menni fog köszi!

PrisonMan
Pedig egyszerû <#vigyor0> Ennyi az egész: --->[ ] jelek helyett ( ) jelekt rakok, hogy látszódjon, és innentõl tudd használni.
(flash)http://www.youtube.com/v/hfZ_FsQFYFw(/flash)

És voálá itt az eredmény:

berczely
Jaja én is ezt olvastam!
De sztem jólett!Az 1. rész rajza,animációja tetszik a legjobban de ott a leggagyibb a batman!

Legend Killer
Jó mese 😊, elkezdtem nézni 😄, azt hittem mutatják h bénáskodott de má itt is pro, mer én olyan leírást olvastam h zöldfülû igazságosztótól a veterán harcosig v mi 😄.

Shodan
lol, észre se vettem hogy kijött. Na ezt még ma kötelezõ megnéznem.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

pont ma néztem meg. nekem az elsõ rész kivételével az összes bejött. szinkronok is jók (Y)

http://thenamelessphoto.com/

berczely
“…jó hír, hogy amíg Nolan Denevérembere megérkezik, addig sem maradnak üres kézzel a rajongók. Batman: Gotham Knight címmel egy dvd jelenik meg a közeljövõben, rajta hat animációs rövidfilmmel, melyek közül az egyiket nem kisebb rendezõ jegyez, mint a Perfect Blue, a Tokiói keresztapák és a magyar mozikban is vetített Paprika megálmodója, Satoshi Kon. Tovább örömteli információ, hogy az összes filmet Japán rendezõ készíti amerikai szkriptbõl.” (kultura.hu)

Új Batman animációs sorozatot készít a DC/WB. A Batman: Gotham Knight címet viselõ hat részes sorozat kizárólag DVD-n fog megjelenni. A történet a két “új” Batman film, a Batman Begins és a The Dark Knight között játszódik, és olyan ismert nagyágyúk dolgoztak rajta, mint Bruce W. Timm, Brian Azzarello, Alan Burnett, Jordan Goldberg, David S. Goyer, Josh Olson és Greg Rucka.

berczely
Hát ez nekem sose ment!

Bemutató

berczely

Hivatalos oldal

Trailer