58
  • Zenty
    #58
    már újra idult :)
  • szarvasdinnye
    #57
    Birom ezt a szoveget. Ez a hires 6eves szinvonal.

    robertone #45: Igen, ez kene ide, de hol latsz erre legalabb hajlamot? Mert en szeretnem azt latni, hogy vegre felelossegrevonnak vkit. A rendbontokat lesittelik, vagy 1000€ buntetes, aztan jonapot. Es nem az, hogy bevisszuk, aztan 3 nap mulva megint ott futkos. 2x is meggondolnak, hogy legkozelebb mit csinalnak. Felso vezetokkel ugyanez. Ezt szeretnem en is latni, kormanytol, bal- vagy jobboldaltol fuggetlenul.
  • JL666
    #56
    Got no love for politicians
    Or that crazy scene in "BP"
    It's just a power mad town
    But the time is ripe for changes
    There's a growing feeling
    That taking a chance on a new kind of vision is due
  • JL666
    #55
  • JL666
    #54
    gyurcsány apád is megmondta le7 menni. kutyának nem fox hiányozni.
  • szacsi
    #53
    óbazdmeg, tényleg egy ilyen (arrakistor és társai) országban élek? gyász.
  • tar86
    #52
    Ez a fene nagy demokrácia, láthatóan csak egy szűk kis csoprtnak kedvez igazán, ugyhogy a törvény szerinti elszámoltatás is a hiú ábrándok, álmodozások kategoriájába sorolandó. Abban reménykedni, hogy egy megnyert választás után erre sor kerül, miközben milliók, igen, igen rossz és egyre romló létfeltételek közé süjednek egyenértékű az önfeladással, ez a fidesz cukros madzagja, hogy a sok birka szavazzon rájuk. Ezzel a hozáállással nem fognak tudni választást megnyerni ezek a szerencsétlenek. Az ellenség sokkal hatékonyabban hordja szét az országot.
  • uniu
    #51
    kuldjetek ti is levelet a Softlayer-nek!
    bovebben itt: http://kuruc.info/
  • totya4
    #50
    Ezt mondta robertone is, és vele se értettem egyet.
  • uniu
    #49
    es te vagy a pakura ?:)
  • bvalek2
    #48
    Nem esett le, ugye? Hiányzik belőled az egészséges paranoia

    A cikk azért létezik, amiért az egész labancinfó, meg társai: kiugrasztani a nyulat a bokorból, meg persze ijesztgetni a jónépet. A hatalom tartja fenn őket, propagandacélokból, másrészt irányítani lehet vele a hatalomra veszélyes csőcseléket, aztán rákenni az egészet a demokratikus ellenzékre. Kormányozni nem tudnak, így ellenségképet kreálnak, hogy a megijesztett választók a hatalomban tartsák őket.
  • totya4
    #47
    Igen, és ebből a szempontból te egy nagy nulla vagy, hiszen egy érdemi szót a témában nem ejtettél.
  • bvalek2
    #46
    Ezek a politikai SG-s hírek olyanok mint egy olajfinomító. Szépen osztályozni lehet a fórumhozzászólókat, politikai nézetek, műveltség, motivációk szerint. Biztos nem én vagyok az egyetlen akinek ez megfordult a fejében...
  • robertone
    #45
    Máris beleestél abba a csapdába amiről írtam, Ferkó és a haverok minden este ilyen fasza csávók után imádkoznak, akikre lehet hivatkozni a kampányban.

    Ide nem gázkamrák meg lövöldözgetés kell, csak ARÁNYOS törvény szerinti felelősségrevonás, ők ettől félnek legjobban, ez ugyanis valós veszély rájuk nézve, néhány keménykedő kisfiútól nem fognak berezelni, a személyi testőreik is többen vannak mint a veled hasonlóan gondolkodók, és a rendőrség sem hiszem, hogy támogatni fogja az elképzeléseidet.

    Egy kemény és következetesen betartott maffia elleni törvény és megvesztegethetetlen nyomozóhatóság kell ide nem más.

    Aki milliárdokat csal, lop, az ne kerülhesse el a bíróságot és életfogytiglant kapjon, a börtönben figyelmet kell fordítani a "különleges bánásmód" elkerülésére, a vagyonát és az ő vagyonából származó, a környezetében (családtagok, üzlettársak) felhalmozott értékeket pedig el kell kobozni.

    Meglátod, mindjárt kétszer meggondolják a hozzájuk hasonlók, milyen módszerekkel éri meg karriert építeni.

    A kommunista és náci elemekkel kapcsolatba hozható embereket pedig el kell tiltani a közélettől, politikai és gazdasági kapcsolataikat nyilvánosságra kell hozni, azokat törvény szerint felelősségre vonni, így ellehetetlenítve további működésüket.

    Ha ezt következetesen és erős kézzel véghezvisszük, nem sok esélyük lesz tovább szívni a vérünket.
  • uniu
    #44
    Remelem nemsokara ujraindul a szerver!
    Szebb jovot!!!
  • arrakistor
    #43
    "Mi lesz, ha holnap te sem tetszel majd valakinek?"

    ok nélkül nem szoktak 6 millió zs*d*ból szappant főzni és nem ok nélkül fognak mostanában izraeli származású magyarországon élő(sködő) vezérigazgatókat családostul lepuffantani
  • Georgie1224
    #42
    Józan ítélő képességű embernek tartom, magam, de már szerintem nagyon sok embernek kinyílt a bicska a zsebében, amikor a mostani ballib kormány akármelyik képviselőjét meglátja. Ezekután nem csoda, hogyha le akarnák őket lőni "sorban, mint az aknamezőn" jelszóval.
    Ha téged az nem ábrándít ki, hogy az országot elkótyavetyélik, és a te és a szüleid ismerőseid kezéből veszik el azt a lehetőséget, hogy normálisan éld le életed, és ne 56 évesen tudd le a lakástörlesztődet, meg hasonlók, akkor támogasd őket, ha ennyire vak vagy.

    Én nem olyan sokat olvstam eddig a Kuruc.info-t, de ha tényleg ennyire a kereszttűzben van, akkor lehet érdemes lesz figyelnem rá.
  • arrakistor
    #41
    és persze az egész norbifittlessge*i pereputtyukat is beleértve
  • arrakistor
    #40
    lásd apró Piroskaelében , demszky "shalom shabbat" Gábor, kuncze "fitymás" Gábor , horn "p*csás" Gyula ésatöbbi népirtó, pufajkás , zs*rfejű, v*gottfaxú pöffeszkedő, gőzkamrazs*dó, sz*revő cickányok...
  • arrakistor
    #39
    nálunk (európában) az a divat, hogy aki cickány módon belehazudik az emberek pofájába , emberek szemét löveti ki annak a szemétnek a szemét _is_ kilövetjük, az is divat európában (igaz ez csak időszaki reneszánsz) hogy gőzkamrákat építünk és ha már nagyon betelt a pohár a félsivatagi igazított péniszvégű cickányokkal akkor elküldjük őket és a gyerekeiket leszaunázni.
  • eto demerzel
    #38
    "Te honnan keveredtél Európába?!... Az őserdőből?!..." a valasz a kerdesre: igen. "Majd ahhoz mit szólsz, amikor majd a te gyerekeidet ölik meg?
    Mi lesz, ha holnap te sem tetszel majd valakinek?" akkor is sirni fog a szaja. persze o soha semmiert sem hibas. a hiba mindig a masikban van. o maga a tokeletesseg. kar is ra pazarolni az idot.
  • redfish
    #37
    Mondd csak!

    Te honnan keveredtél Európába?!... Az őserdőből?!...
    Nálatok az a divat,hogy aki nem tetszik, azt bunkósbottal agyoncsapjuk, vagy felkötjük az első fára???... Vagy csak simán lelövitek a gyerekeit?!...
    Majd ahhoz mit szólsz, amikor majd a te gyerekeidet ölik meg?
    Mi lesz, ha holnap te sem tetszel majd valakinek?
  • Sadist
    #36
    Szerintem majd nézz utána az alkotmányban, a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bárkit/bármit szabadon gyalázhatsz.
  • arrakistor
    #35
    [b]a felelősségrevonásuk és a távozásuk immár kevés , a nép a vérüket akarja inni.. én csak azon csodálkozom, hogy még hogyhogy nem akadt egy jópolgár sem a nagy számok törvényéből aki megmutatta volna nekik hogy nem ez a hosszú élet titka és hogy patkány ellen patkányirtó a jó és egy távcsöves pistával egy óvatlan pillanatban MÉG nem szedte le őket és/vagy a szeretteiket senki
  • rigidus
    #34
    Mondjuk ez varhato volt. En meg orulok is meg nem is. Volt egy oldal amit ha ertelmes emberek irnak ertelmes embereknek akkor mar regen ossze lehetett volna csomagolni es felelossegre vonni a jelenlegi parlamenti garniturat.
  • arrakistor
    #33
    igen, és volt egy kockabajszos bácsi , aki az ilyen nagyorrú minisztereket gőzkamrába zárta szaunázni... mert ők megérdmlik
  • arrakistor
    #32
    ezért keservesen meg fognak lakolni
  • arrakistor
    #31
    idézet a kuruc.info jelenlegi nyitólapjáról :

    "országból igyekszünk ismét folytatni a buzi-, cigány-, zsidó- és rendőrbűnözés, illetve a politikai maffia elleni küzdelmünket"

  • totya4
    #30
    Nem látom az összzefüggést, legalábbis indoklásként :) Egy bizonyos médiumról volt szó a cikkben, ahol egyébként a fideszt is rugdalják keményen, ahogy mindenki mást is.
  • robertone
    #29
    Én nem látok közöttük semmi különbséget, aki igen az máris bedőlt a komcsi propagandának...
  • robertone
    #28
    Végignéztem amint egy állítólagos rendszerváltás után volt MSZMP KB tagok és KISZvezetők politikai kapcsolatrendszerüket használva bagóért felvásárolták a privatizált értékeket és az így szerzett gazdasági hatalmukat politikai hatalommá forgatták vissza, most is ők vannak kormányon ha nem vetted volna észre.

    Végignéztem amint az MDF-ből a később csatlakozott arcok egyszerűen kirúgták a párt kiötlőjét Lezsákot és a többi pártalapító tagot, hogy egy ballibeket támogató áljobboldali pártot hozzanak létre.

    Ne is beszéljünk olyan apróságokról ahogy a Deák téren kisszámban randalírozókat a rendőrség elegánsan beleterelte az Astoriánál békésen megemlékező ellenzéki tömegbe és alapos testi és lelki terrorral adták tudtukra, mennyire nem kívánatos ma Magyarországon a Fideszt jelenlétükkel támogatni, majd szemrebbenés nélkül ötven évre titkosították az ügy anyagait, és este a közszolgálati televízió már a fideszes tüntetők és a rendőrség összetűzéséről adott hírt és a plafon sem szakadt rájuk.

    Ezt mind csak képzeltem? Tényleg?
  • zola2000
    #27
    Na igen, ezek a komcsik annyira nácik :3
  • robertone
    #26
    A Fidesz és személyesen Orbán is többször és egyértelműen elítélte ezeket az elemeket.
    Hogy neked erről még nem sikerült értesülnöd, az elég sokat elmond a magyar "sajtószabadságról".

    Mellesleg visszakérdeznék, ha szerinted ezeket a mozgalmakat nem a ballibok támogatják, akkor hogyan lehetséges 6 év ballib kormányzás után, hogy ilyen vígan randalírozgatnak és miért nem volt semmi ilyesmi az Orbán kormány idején???

    Talán mert akkor az első demonstrációjukon elmagyarázták nekik a rendőrök, miszerint kusslegyen és hazatakarodni, amikor is meglepő módon elkussoltak és hazatakarodtak.

    Most pedig rendszeresen ugyanazok a figurák szabadlábon viccezgetnek tizenharmadszor is az államvédelmi szervekkel és a rendőrséggel...

    Hogy is van ez akkor???
  • zola2000
    #25
    Hiszen a fidesz elhatárolódott, csak azzal nem foglalkozik a ballib média. Egyébként meg elég megnézni, hogy mi van ezekkel a szélsőjobbosokkal, szlovákiában is összeálltak a baloldallal, így kormányoznak, oroszországban meg a legutóbb nem engedték indulni a jobbközép Kasparovot, de az orosz szélsőjobb jelöltjét meg engedték. Arra meg külön kíváncsi lennék, hogy tudott egy olyan törpepárt, mint a jobbik, indítani hírtelen egy olyan nagy országos televíziót, mint az echo tv, és miért lett a régebben ballib ujságnak számító Magyar Hírlap is a Jobbik/Magyar Gárda támogatója.

    Szerintem a jobbik a második MDF (mármint nem biztos, de attól félek).
  • totya4
    #24
    A magyar gárda mitől szélsőjobboldali? Aki meg akar védeni kiszolgáltatott és terrorizált embereket az nem a baloldal? :)
  • Polemius
    #23
    Másrészt, ezen logika mentén pedig a felvonuló melegek mind jobboldali-konzervatív provokátor? :D
  • Cat #22
    "Mari néni és Pista bácsi meg szalad a ballibekre szavazni mert ők majd jól megvédik ezektől a véresszájú állatoktól."

    Egyetértünk, ezek a nácik egyértelműen az MSZP-SZDSZ malmára hajtják a vizet. De e szerint a logika szerint akkor a Fidesznek, a KDNPnek és az MDFnek elég lenne nagyon hátorozottan elhatárolódni a Jobbiktól, a Magyar Gárdától és a többi szélsőjobboldali szervezettől, és máris létező alternatíva lennének, hozzájuk is futhatna Pista bácsi. Mégsem teszik. Vajon miért?
  • totya4
    #21
    Szerintem is-is :)
  • Polemius
    #20
    Ha jól értem akkor most ő azt mondta, hogy te és az alant hozzád hasonló véleményt nyilvánítók vagy ballib provokátor vagytok, vagy balfékek? :)
  • totya4
    #19
    Nagy a képzelőereje az elvtársnak :)