15
-
#15 nem attól, hogy nem ismered, hanem attól, hogy nem ismered, ÉS szapulod ;) -
Indigo #14 Nem, tényleg nincs fogalmam a metroid szériáról, ez biztos olyasmi lehet, mint a Mario :) Ja, és a last ninja-t meg az oil-t sem ismerem :S Most bizonyára szar alak vagyok... -
#13 nagyba magyarázod hogy te mekkora HC gémer vagy, én leszarozod a normál kikapcsolódást... közben meg fogalmad sincsen a metroid szériáról? :) 1986óta nem pici , áh na mindegy, olyan mintha valaki nem ismerné a last ninja-t, vagy az oil-t ... :S -
Indigo #12 Márpedig a Wii egy casual dolog... Igaz, hogy van rá Splinter Cell meg anyámkínja meg egyéb nagy nevek, de egy komolyabb játékos nem a Wii-n fogja ezeket véginyomni... Biztosan jópofa dolog hadonászni összevissza, és jó kikapcsolódás lehet egy családnak vagy egy baráti körnek összegyűlni a Wii mellett és ökörködni egy sort, de ebben ki is merül az egész.
És ugyan nem ismerem a Metroid Prime 3-at, de néztem róla néhány videót, és hát.. röviden: LOL. Na meg Mario, meg Raving Rabbids... Kösz, nem. Már felnőttem. -
Lame #11 Jol van ez igy, hogy Wii vezet. Az MS es a Sony nem mert bevallani semmi ujitast. A Nintendo megtette es bejott nekik. Szep volt. -
#10 Most miről is ír a cikk mert totál nem értem .... nincs wii-m, nem is lesz, nem rokkant embernek való, viszont csomi-nak hála tudom hogy van benne DVD meghajtó, pedig a cikk alapján simán feltettem a kérdést, hogy akkor milyen adathordozón vannak a játékok? Most arról van szó hogy nincs videólejátszó kapacitása vagy mi? Csak játék megy rajta és vége? -
csomi #9 Nem azert veszik a hagyomanyos kontrollert mert nem tudna jatszani az uj mozgaserzekelo joyjal, hanem mert vannak olyan jatekok ameleyk iranyitasa peldaul csak azzal megy magas szinten (altalaban). Ld. Mariokart. Azonkivul a virtual console-os jatekok sem tul konnyen jatszhatoak, ertsd sehogy, hagyomanyos joy nelkul.
Mi az, hogy casual dolog? Casual a hadonaszas? Ekkora zoldet is regen hallottam. Javaslom a Metroid Prime3-at es utana mond, hogy casualos. -
#8 A mozgásérzékelős kontroller megjelenésével X360ra rendeződik sztem az FPSek helyzete is, bár csak ott használnám ki, engem a "Wiis hadonászás" fél óra után frusztrált...Ott éreztem, h tényleg casual a dolog, inkább az amerikai család összejön és mindenki nyom egy párost szisztémára hajaz a dolog. Nemhiába veszi már a sok jónép Wiire is a hagyományos kontrollert... -
csomi #7 Eleg zavarbaejto a cim. "Továbbra sincs DVD a Wii-hez." Pontosan milyen DVD nincs a Wii-hez? Dvd meghajto van benne ha valakinek nem lett volna eddig vilagos. Akkor az adathordozo DVD nincs hozza? De van mert azon adjak ki a jatekokat, sot meg Dual Layeres jatek is van mar nehany! Kulso DVD-t nem lehet csatlakoztatni hozza? Azt pontosan miert is kene? Ez a cikk teljes ferdites mert azt a latszatot kelti, mintha a Wii DVD olvasoja nem volna kepes a hagyomanyos DVD (film,zene, stb) beolvasni. Pedig dehogyisnem. Moddolt Wii tulajdonosok mar regota elvezhetik az mplayer gc valtozatat ami egy minilinuxon fut amit futas kozben csomagolja ki magat es csatolja a megfelelo meghajtokat. A lenyeg az, hogy mar tobb mint 2 eve elerheto ez az eredetileg GC-re irt DVD(film,divx,avi,mpg) lejatszo. Sajnos picit lassu es neha vagja a kepet, de tokeletesen latszik, hogy egy kis szoftveres akaras kene, mondjuk egy uj Channel formajaban, es maris vigan lehetne DVD-t nezni a Wii-rol is. Semmifele plusz hardver nem kene, eppen ezert ertheto nehezen a Nintendo nyakassaga. -
#6 Eternal Sonatam éppen érkezés alatt ;-)
Konzolon (Ps2, Box) én sem tudok FPS-el játszani a gagyi irányítás miatt, így elhiszem, hogy Wii-vel sokkal jobb lehet. -
#5 Hát nem tudom, de nemrég vettem x360at is, viszont az fps irányítás olyan szar a wii után, hogy maradok a wiis medal of honor heroes 2nél (meg majd a call of duty 5 is wiire lesz beszerezve), viszont wiin nincs normális rts, pedig majd a sporet (ami lesz wiire, és x360ra is) inkább wiin játszom (a pointerrel kb olyan jó mint egérrel), x360on elvileg van egy pár jó rpg is, de pl az eternal sonata, és az xbox1es fable jó volt, addig a blue dragon, és az oblivion csalódás volt, wiin a zeldaTP, és a DQ, és az FFCC: MLOTK lett jó, meg az alap nintendo címek is wiin szuperek lettek... tehát van olyan jó a wii mint az x360, ok a casual játék több, de azokkal nem kell foglalkozni. Ja és van dvd lejátszóm, mint ahogy szerintem mindenkinek, az csak a ps2 idején volt nagy dolog. -
#4 DVD lejátszó! Azta' de faxa 2008-ban!
A DS-ben tökéletesen megértem mit akart a Nintendo, szenzációs kis kütyü lett.
A Wii-vel kapcsolatban is megértem mit akart a Nintendo... megetetni a gagyit a casual gamerekkel. Sikerült nekik! GG! -
Rexhawk #3 nem majd 3 ember kell hozzzá egy aki rakja a szenet egy aki berakja discet és egy aki tekeri a kurblit :) -
Flashy #2 ha már Wii, a DVD meghajtót nekem kell tekerni és a végén kiírja hány kalóriát adtam le? :) -
#1 A kép nem hamisítvány, hanem valakinek egyszerűen az egyik terv dizánja.