Csináld magad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

csgery
Hátöö, ha megváltoztatod többirányba(pl tükrökkel) és szétsózórdva vagy 5 helyrõl nyomnád a tükörbe, úgy nem lesz 5x erõsebb a lézer?😄 (csak egy gondolat)
zsolesz92
egy sima lézert, tudjátok amit kb a bucsuba lehet lõni, mivel lehet megerõsíteni? tehát ugy erõsebbé, hogy mondjuk ha a gyufára világítasz, az begyulladjon, mint itt látható volt egyik linkben

zyppy
Benny04
jóak<#eljen><#hehe>

<#eljen><#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

csgery
Csak poénnak szánta...😄
Énvagyokazapád
sok mindent nem értesz még ^^

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Szerintem ez is elég jónak tünik.

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

John Cena
csináljátok ti!😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

torque12
annyi vódká elfogyasztása után én is kipróbálom. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ZilogR
azért ezzel van egy kis baj: nem célszerû rövidre zárni a kis LED-eket az elemmel. Mindenképpen kell egy ellenállás sorba kötve a LED-ekkel.
Érdemes utánajárni, milyen típusú LED mekkora max. áramerõsséggel terhelhetõ, a kapocsfeszültség adott, így a szükséges ellenállás számolható egyszerû Ohm törvénnyel.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

jóde, feltételezi a készítõ, hogy otthon van pár felesleges led-ed. az elemrõl nem is beszélve, amit már nemigen használ senki.<#gonosz1>

csgery
/fav!!
CD-ROMBÓL pick szalámi szeletelõ

+link
schrank
halóóód ez most a led fénye vagy a vakujé mer ha elõbbi (amit kétlek ) akkor is 1000ft egy 9V-os elem ha utóbbi (amit valószínûnek tartok) akkor meg minek ... <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hegi90
Hmmm tévedtem, a júniusi számban már nincs benne ez a rovat, de azért keresek a polcon 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
ja, és +fav

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
A 3. évezred c. tudományos havilapban minden számban van egy ilyen rovat, majd ha unatkozok, scannelek nektek, van itthon vagy 20-30 szám. Egybkt megvenni se rossz dolog, nagyon érdekes dolgok vannak benne, és nemis drága...

Pistike 007
Csináld magad:
Láma topik
Hozzávalók: Egy noob újreg...
😄
Jó topik lesz ez!😄
+fav

Benny04
Énvagyokazapád
kivonod belõlük a zoxigényt.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

egy használaton kívüli távirányítóból, szemcseppbõl és egy gyûrött papírból hogyan tudnék "pénznyomdát" csinálni?<#miaz>

Énvagyokazapád
de azért ne csak én linkelgessek 😊

norbi56
no ezt meg is csinálom XD csak ledet kell szerezni😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Énvagyokazapád
gondoltam... 😄

Narxis
Én is ezt a smileyt akartam betenni. 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#hehe>

Énvagyokazapád

Énvagyokazapád
Üdv!

Ide várok minden linket, fordítást, leírást olyan dolgokkal/tárgyakkal kapcsolatban, amelyeket magunk tudunk megcsinálni!
pl: mikroszkóp CD/DVD olvasó és egy webcam segítségével

ui: nem jutott eszembe értelmes cím😊