32
Csináld magad!
-
#32 ez pl, de ha oldalt szétnézel biztosan van még pár jó tipp -
#31 Hátöö, ha megváltoztatod többirányba(pl tükrökkel) és szétsózórdva vagy 5 helyről nyomnád a tükörbe, úgy nem lesz 5x erősebb a lézer?:D (csak egy gondolat) -
#30 egy sima lézert, tudjátok amit kb a bucsuba lehet lőni, mivel lehet megerősíteni? tehát ugy erősebbé, hogy mondjuk ha a gyufára világítasz, az begyulladjon, mint itt látható volt egyik linkben -
#29 Blu-ray lézer fézer -
#28 jóak -
lordbalu #27 Simple Animatronics
Gyufa ház
How To Charge An IPod Using Electrolytes And An Onion
The Condom Plant
-
Bala10 #26 -
lordbalu #25 Laser Flashlight Hack! -
#24 Csak poénnak szánta...:D -
#23 sok mindent nem értesz még ^^ -
Cutee #22 Szerintem ez is elég jónak tünik.
-
#21 csináljátok ti!:D -
#20 Csináld magad :) -
Bala10 #19 annyi vódká elfogyasztása után én is kipróbálom. :D -
#18 azért ezzel van egy kis baj: nem célszerű rövidre zárni a kis LED-eket az elemmel. Mindenképpen kell egy ellenállás sorba kötve a LED-ekkel.
Érdemes utánajárni, milyen típusú LED mekkora max. áramerősséggel terhelhető, a kapocsfeszültség adott, így a szükséges ellenállás számolható egyszerű Ohm törvénnyel. -
Bala10 #17 jóde, feltételezi a készítő, hogy otthon van pár felesleges led-ed. az elemről nem is beszélve, amit már nemigen használ senki. -
#16 /fav!!
CD-ROMBÓL pick szalámi szeletelő
+link -
#15 halóóód ez most a led fénye vagy a vakujé mer ha előbbi (amit kétlek ) akkor is 1000ft egy 9V-os elem ha utóbbi (amit valószínűnek tartok) akkor meg minek ... -
#14 Hmmm tévedtem, a júniusi számban már nincs benne ez a rovat, de azért keresek a polcon :) -
#13 ja, és +fav -
#12 A 3. évezred c. tudományos havilapban minden számban van egy ilyen rovat, majd ha unatkozok, scannelek nektek, van itthon vagy 20-30 szám. Egybkt megvenni se rossz dolog, nagyon érdekes dolgok vannak benne, és nemis drága... -
#11 Csináld magad:
Láma topik
Hozzávalók: Egy noob újreg...
:D
Jó topik lesz ez!:D
+fav -
#10 ez is hasonló :D -
#9 kivonod belőlük a zoxigényt. -
Bala10 #8 egy használaton kívüli távirányítóból, szemcseppből és egy gyűrött papírból hogyan tudnék "pénznyomdát" csinálni? -
#7 de azért ne csak én linkelgessek :) -
#6 no ezt meg is csinálom XD csak ledet kell szerezni:D -
#5 gondoltam... :D -
#4 Én is ezt a smileyt akartam betenni. :DD -
Bala10 #3 -
#2 LED -es lámpa egyszerűen -
#1 Üdv!
Ide várok minden linket, fordítást, leírást olyan dolgokkal/tárgyakkal kapcsolatban, amelyeket magunk tudunk megcsinálni!
pl: mikroszkóp CD/DVD olvasó és egy webcam segítségével
ui: nem jutott eszembe értelmes cím:)