Korhatáros Mirrors trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a Sziklák Szeme remék zseniális volt, még az eredetit is ütötte. Nemtom ti hogy vagytok vele, de én Alexander Aja nevét a Magasfeszültség kapcsán ismertem meg, ami (ha a hülye befejezést leszámítjuk) mindenidõk egyik legzseniálisabb horrorja szerintem, aki még nem látta mindenképp nézze meg 😊. Kiefer Sutherlandot meg nagyon bírom mióta elkezdtem nézni a 24-et, szóval biztos befigyelem ezt a filmet is 😊.
Hát ez erõsen hajaz a Kör filmekre....
De hát ezeket nem az eredetiség miatt nézzük 😊
A látvány izgalmasnak tûnik.
De hát ezeket nem az eredetiség miatt nézzük 😊
A látvány izgalmasnak tûnik.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
jónak ígérkezik, jack bauerre ráfér már egy rendes film.
na végre egy jó horror-film😊
A türelem rozsdát terem.
jót fogok majd röhögni a moziban,amikor majd az összes haverom sikoltozni fog a rémülettõl😄
hát,izé...
Azta..ez komoly lesz! Végre! Nagyon várom. Moziban nézõs lesz!
Ez nagyon meleg...na ez olyan film amire összekell szedni a félõs lányokat meg a "bátor" srácokat és beülni megnézni 😉Jónak ígérkezik...Kiefer bácsi egyre jobbakat alakít ahogy elnézem.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
jó kis vígjáték lesz 😛
Az elsõ jelenet a trailer ben mikor a csákó a tükörben megfordul az egy az egyben az U-526 (nem vok benne biztos hogy ez a címe) tengeralattjárós filmbõl van.
Az elsõ jelenet a trailer ben mikor a csákó a tükörben megfordul az egy az egyben az U-526 (nem vok benne biztos hogy ez a címe) tengeralattjárós filmbõl van.
Azta kurta életbe!
Ez tetszeni fog de NAGYON!!!!!
AZ ILYEN FILMEKET SZERETEM ÉN IS!!!!!
Ez tetszeni fog de NAGYON!!!!!
AZ ILYEN FILMEKET SZERETEM ÉN IS!!!!!
A csajnak is rendesen leesett az álla a trailertõl XD
Nagyon csípem az ilyen filmeket! Talán be is ülök a moziba!
Nekem egészen bejön!!!
Kíváncsi vok rá!!!!!!!
Kíváncsi vok rá!!!!!!!
hát én nem voltam feszült a trailer nézése közben:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(