Megvan Batman új ellensége?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Kétarc meghalt a filmben nem? Vagy rosszul emlékszem?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ez egyike annak a 14 részletnek, amiket most pakoltak fel a netre a Dark Knight-osok. Gondolom, majd 2-3 nap múlva írnak róla az sg-n (ha írnak róla) itt úgyis mindig le vannak maradva pár nappal... na mind1
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vicccet félretéve hiába tudná eljátszani, mégsem gondolom azt, hogy õ lenne a legjobb választás.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
1. Tibi igazán változtathatnál a stílusodon, ami talán nincs is.... tuti ; vihogó dilisek -ezeket szerintem nyugodtan mellõzd , enélkül is elhisszük, hogy laza vagy. A szövegalkotásodra inkább nem is térek ki xD
2. Oldman nem egészen így mondta, hogy jokert nem fontos szerepeltetni benne, sõt õ azt mondta , hogy Ledger játéka volt a legfélelmetesebb alakítás amit valaha látott vásznon, de más is eltudná játszani a szerepet , sõt Ledger is azt akarná , hogy játsza el más. ( és ha belegondolsz egy olyan kaliberû karaktert mint Jokert nem lehet csak úgy eltüntetni a filmbõl, ha nem hal meg a Dark Knightban)
3. Williams tényleg öreg lenne Riddler szerepére de nem azt jelenti, hogy nem lenne jó.
4. Ha már ez lenne az új Batman filmek befejezõ része, akkor én egy igazi gonosztevõ-orgiát képzelek el. De reméljük nem csak trilógia lesz a Bale féle Batman kalandja.