19
  • Tower Guard
    Persze hát Harveyt direkt nem akarták rossznak feltüntetni halála után sem.
  • Tower Guard
    "Persze azért Kétarcot se felejtsük el"
    Kétarc meghalt a filmben nem? Vagy rosszul emlékszem?
  • Nethyrrea
    fene, megelőztek :D
  • Nethyrrea
    nem a fenét nem volt, álmatlanság, sötétszoba pl
  • balo88
    http://www.movieweb.com/video/V08GcPCZeU5SoM
    Ez egyike annak a 14 részletnek, amiket most pakoltak fel a netre a Dark Knight-osok. Gondolom, majd 2-3 nap múlva írnak róla az sg-n (ha írnak róla) itt úgyis mindig le vannak maradva pár nappal... na mind1
  • Narxis
    Egyetértek minden ponttal.
  • Quantumleap
    Majd gondolod, hogy Nolan olyan rendező aki két különböző epizódban két különböző jelentősebb karaktert ugyanavval a színésszel játszat el?
  • JASON13
    Játszhatja... eredetileg is ugy volt. valahol olvastam! nem tudhatzod te sem mert gondolom nem vagy benne a stávban...
  • Hirvaer
    + Dögölj meg Smaci:D
  • Quantumleap
    Hogy játszhatná Hall? Ő már alakít mást a Dark Knightban.
  • gumibéka
    Rébusz nem az a meggárgyult dilis - amit Jim Carry hozott róla, a képregényekben árnyaltabb a karaktere és durvább. El tudom képzelni Robin Williamssal.
  • Dynamic
    Már hogyne lett volna negatív szerepe: Álmatlanság, Sötétkamra.
  • JASON13
    Kb úgy tudom elképzelni Robin Williams-t mint Pingvinnél Dani de Vito-t. Dani is elmondta az exrtrákban, hogy még sosem alakított negatív karaktert és a Pingvin az első és utolsó! Robin Williamsneek sem volt még sosem negatív szerepe, aztán lehet, hogy ott alszik benne valahol a tökéletes Rébusz. Amilyen professzionális ez a film és a rendezője, Nolan simán kihozhatja belőle úgy mint akár Heath Ledger-bőr a tökéletes Joker-t. Szerintem nem kell aggódni mert akárki is játsza akár még lehet, hogy Hall akkor is jó lesz és jól megfogják csinálni!
  • A1274815
    Jokert is ő akarta eljátszani tudtommal. Mondjuk lehet, hogy nem tudjuk elképzelni, de alkothat maradandót is.
  • bippo
    Bale azt mondta, nem tűr meg maga mellett semmilyen Robint, így Robin Williams is kiesik :)))
    Vicccet félretéve hiába tudná eljátszani, mégsem gondolom azt, hogy ő lenne a legjobb választás.
  • Che
    Nekem az a véleményem, hogy imádom Robin Williams-t de mint egy meggárgyult dilist főleg egy ilyen sötét hangulatú filmben nem tudnám elképzelni.Akkor inkább újra Jim Carry...De szerintem van még bőven fiatal vékony testalkatú dilis színész akit rébusznak lehetne öltöztetni...
  • CaptainRumi

1. Tibi igazán változtathatnál a stílusodon, ami talán nincs is.... tuti ; vihogó dilisek -ezeket szerintem nyugodtan mellőzd , enélkül is elhisszük, hogy laza vagy. A szövegalkotásodra inkább nem is térek ki xD

2. Oldman nem egészen így mondta, hogy jokert nem fontos szerepeltetni benne, sőt ő azt mondta , hogy Ledger játéka volt a legfélelmetesebb alakítás amit valaha látott vásznon, de más is eltudná játszani a szerepet , sőt Ledger is azt akarná , hogy játsza el más. ( és ha belegondolsz egy olyan kaliberű karaktert mint Jokert nem lehet csak úgy eltüntetni a filmből, ha nem hal meg a Dark Knightban)

3. Williams tényleg öreg lenne Riddler szerepére de nem azt jelenti, hogy nem lenne jó.

4. Ha már ez lenne az új Batman filmek befejező része, akkor én egy igazi gonosztevő-orgiát képzelek el. De reméljük nem csak trilógia lesz a Bale féle Batman kalandja.
  • Loverman
    Azért Robin Williams már túl öreg lenne bármilyen ellenségnek ide szvsz..
  • Andrews2007
    Új Joker klip egy partyn

Ütős.