18
  • clizer
    Ma jött meg boxra.... Perfect! (K):D
  • zola2000
    Kipróbáltam, hátránya, hogy csak egy játékost lehet irányítani, az is nagyon béna, viszont az a grafika, mindent odaver, na és az az irányítás teljesen élethű!!!
  • Purga
    Sipirc le focizni a pályára oszt jóvan :)
  • Palinko
    nagyon élvezem mikor egy felül-oldal nézetes gameről jól kihoznak ilyen közeli képeket... aztán végül megint egy kiszámítható gamet kapunk. alacsonyabb fokozaton simán rúgsz rengeteg gólt ha ráérzel mert megvan az a 2 hely ahonnan lehet. beszaladsz és kész, nagyobb fokozaton meg csal rá a gép rendesen, de ott is el lehet intézni. nállam a pes vált be, bár ott sajnáltam hogy nem lehetett csak 1 embert irányítani az volt a 08 fifa egyetlen pozitívuma.
  • zola2000
    Egyébként remélem, hogy a wiis verzában szépen kidobják (vagy átállítják kevésbé tolakodóra, ha mindenképp benne akarják hagyni) a family playes baromságot, és nem felejtik ki belőle a manager módot.
  • zola2000
    Szerintem meg tök jó, hogy a PlayStation2 tulajok is megkapják a pcs fifa09et :)
  • Narxis
    Én se, a kockaság magasiskolájának tartom, mert oké, hogy Forma 1 vagy utcai versenyhez kiadnak egy játékot, mert az átlagpolgárnak se pénze se életbiztosítása nincs a való életben ilyennel foglalkozni de focihoz? Könyörgöm...
  • gyuri12
    Jobb hát. Billen egy kalap szar vagyok, gamepadon meg csak simán szar.;)
  • feamatar
    öcsém billentyűzet fanatik, ő jobb szereti azzal nyomni de minden mást is. Én amit lehet gamepadről nyomok PCn is, fifázni max tesókkal szoktam mert nem komálom focit. Nekem kényelmes gamepadről is, bár tök mindegy mivel játszok általában kikapok :P
  • sylas
    milyen lehet gamepaddal fifázni pcn?csak jobb mint bill.el nem?
  • Neton
    Én PS2-n nyomom a Fifa 07-et (magyarul, mert úgy nagy zsuga) és nekem nem volt semmi bajom vele. A PES PS2-n tré volt nagyon, viszont a PC-n mind a két játék jó volt. Zikszbokszot nem próbáltam ki, de nem is fogom szerintem. A lényeg, hogy remélem lesz a Fifa 08-ból lokalizált változat. :)
  • Fbn Lx
    Mi haverral egyszer próbáltunk egzbokszon fifázni...
    mire 10 perc után sikerült elindítani egy rohadt meccset, valami förtelmesen szar kőkorszaki látvány fogadott.
    De mondom mindegy, biztosan az 1 v 1 játékélménye a lényeg...
    hurrá, indul a meccs!
    megáll. tisztítsa meg a lemezt egy puha anyaggal.
    na mondom kurv@nyád x360, ugyanolyan fos, mint a többi konzol. [elmenés]
  • Mythic
    Érdekes, én csak Xbox360-on játszottam a Fifa08-al, és annyira idegesített a játékmenete, hogy inkább az idegeimet cibálta, minthogy szórakoztam volna. A PES nehéz, de ha valaki beleérez, hatalmas mérkozéseket, látványos támadásokat, és szinte bármit megvalósíthat ami a pályán megtorténhet. A kapusokon azért még van mit csiszolni, viszont a FIFA-ban minden teljesen kiszámítható, még mielott meghúznád a mozdulatot pontosan tudod mi lesz az ellenfél reakciója, a labdák néha hihetetlenul pattognak és a bíró egyszeruen fenomenálisan szar, olyan mintha a fociról még csak konyvet olvasók készítették volna. Ahogy hallom PC-n még rosszabb volt a helyzet. Aki komolyabban gondolja a focis játékokat, nem csak egy próbát ér meg nála, szereti focit és el tudja felejteni néhol a licenszek hiányát, annak csak egyetlen játékot tudok ajánlani, az a PES. Megéri megtanulni játszani vele.
  • ProGabe #5
    pont az a lényeg,hogy a next-gen konzolverzóknak nem csak a grafikája jobb,hanem a játékmente is.azok méltán veszik fel a versenyt a PES-sel.ezért kéne hogy PC-re is azt adják ki.érdekes,a KONAMI-nak már ez is sikerült :)
  • Gladiator
    sose értettem hogy miért kell a focit gépen játszani:)
  • temes69
    áá mi pcsek sztem ismét a fosgrafikájú verziót kapjuk. amúgy én már évek óta csak röhögök azokon akik ezt a fost megveszik pcre. vérlázító amit az ea ezzel a fifával csinál(mondjuk az se semmi amit az nfsel műveltek). egyvalamit azonban nem értek: mindenki fikázza a fifát és mia francért kap mindíg magas pontokat értékelésnél?
  • Mythic
    Teljesen mindegy, milyen grafikája lesz, mert a szar játékmeneten nem fognak változtatni már megint. :( A grafika pedig hosszú távon nem fog lekotni az biztos, inkább játszok licenszek nélkul normális játékkal, ahol a foci hasonlít valóban a focihoz.
  • Gerbill
    Remélem mostmár képesek lesznek kiadni pcre is normális grafikával.