Készülhet a Jóbarátok film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
"Egyelõre csak a Daily Mail (rosszabb mint a Blikk, vagy a tavalyelõtt hasonló pletykát indító Hollywood reporter) szerint, de lesz Friends film. Tudjátok hogy kell kezelni a hírt, kb. 10%-nyi pontosságnyira. Schwimmer és Kudrow pár hete jelentette ki, hogy szerinte nonszensz ötlet.

A Warner persze vérszemet kapott a Szex és NY film miatt, így most lehet több pénzt áldoznának az egészre. Daily Mail azt is írta, hogy végre a princess Jennifer Anniston is beadta a derekát. Talán mert már nem hívják semmi filmbe? Eddig félt, hogy az A-Listás imidzsét lerombolná ha újra felvenné Rachel szerepét, ami már így leírva is lol. Na mindegy, bár pletyka meg a daily mail írta meg (tippre a nagy rajongóbázis miatt csak látogatószerzésnek), amely weblap egy vicc, de azért le kellett vésni ide, mert hát mégiscsak Friends."

forrás:
junkie

[merlinw.org]

Narxis
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Matthew Perry zakójába van varrva Jennifer Aniston karja 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

azirafael
Csak nekem tünt fel mennyire félre van photoshoppolva ez a kép?

Örülnék ha lenne film de szerintem kamu az egész.

ömmmmm

Hát egetrengetõt nem de egy lightos kis kommersz viccelõdés biztos kijönne belõle, a sorozat sem volt több annál.

Nem is az USA Daily Mail, hanem a UK, bocsi. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

A hírrel az a baj, hogy az USA Daily Mail-ben jelent meg, ami kb olyan megbízható hírforrás, mint a Blikk (vagy még roszabb talán). Szóval bravó, megint beszoptak egy kacsa hírt. Mondjuk nem ártana a híreknél a forrást megemlíteni, mert ugye úgy lenne korrekt, de én Magyarországon ilyen apróságokon már nem akadok ki annyira. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

rob99
Pesszimista: Hah, már el is képzeltem, ahogy a moziban a filmet nézzem, és a közben felvett háttérröhögésen kívül senki nem nevet, inkább kimennek a moziból...
Én nagyon szeretem, a sorozatot, de a mozi változatnak nincs sok értelme. Egy tv filmként inkább eltudnám képzelni, ahol akkorát nem is lehet bukni.

energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel

Seth
Egy ilyen komédiasorozatból szerintem nem lehet jó mozit csinálni.

PSN ID.: Beegabor

Phate
igen-igen 😊 ez király, csak vmi nagyon jó sztori kell - a karakterek nem tudnak rontani

[ edrink.blog.hu ]

Azért olvashattál ilyet a múlt héten, mert õ sem hülye. Tudja, hogy jobban felverheti a saját maga árát, ha "kelleti" magát.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Jrex
Végre😊

Persze ettõl függetlenül kitalálhattak volna valami "5letesebb" címet is...

DBZ is My Favourite

Hát én speciel hatalmas Friends rajongó vagyok, és ha lesz Friends movie, akkor én annak csak ürölni fogok. 😄
Amúgy szerintem nem megtévesztõ a cím, mert azt írta SG, hogy "készülhet", szóval ez annyit tesz, hogy lehet, hogy lesz.

DBZ is My Favourite

Aha. Akkor múlt héten miért olvastam azt, hogy Schwimmer semmi pénzért nem vállalná el a mozifilmet?? Szerintem ez a hír kamu (vagy schwimmer kamuzott, nem tudom, de már megint megtévesztõ a cím , mert még semmi sem készül, csak kávé mellett beszélgetnek)
Fibi Büfé meg nincs felsorolva.
Naigen, a cím is még csak az ötletrõl szól, majd talán jövõre lehet is belõlke valami.
Remélem😊

Gracie Barra

dehogy készül. baromság.
csuszi
<#eljen><#taps><#puszis>
egyebet nem mondhatok😊

MJ rulz Pink Team The Only One