22
-
#22 "Egyelőre csak a Daily Mail (rosszabb mint a Blikk, vagy a tavalyelőtt hasonló pletykát indító Hollywood reporter) szerint, de lesz Friends film. Tudjátok hogy kell kezelni a hírt, kb. 10%-nyi pontosságnyira. Schwimmer és Kudrow pár hete jelentette ki, hogy szerinte nonszensz ötlet.
A Warner persze vérszemet kapott a Szex és NY film miatt, így most lehet több pénzt áldoznának az egészre. Daily Mail azt is írta, hogy végre a princess Jennifer Anniston is beadta a derekát. Talán mert már nem hívják semmi filmbe? Eddig félt, hogy az A-Listás imidzsét lerombolná ha újra felvenné Rachel szerepét, ami már így leírva is lol. Na mindegy, bár pletyka meg a daily mail írta meg (tippre a nagy rajongóbázis miatt csak látogatószerzésnek), amely weblap egy vicc, de azért le kellett vésni ide, mert hát mégiscsak Friends."
forrás:
junkie -
#21 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Egerwin #20 Matthew Perry zakójába van varrva Jennifer Aniston karja :D -
#19 Csak nekem tünt fel mennyire félre van photoshoppolva ez a kép? -
JumpingJackFles #18 Örülnék ha lenne film de szerintem kamu az egész. -
Kemuri #17 Hát egetrengetőt nem de egy lightos kis kommersz viccelődés biztos kijönne belőle, a sorozat sem volt több annál. -
Neton #16 Nem is az USA Daily Mail, hanem a UK, bocsi. :) -
Neton #15 A hírrel az a baj, hogy az USA Daily Mail-ben jelent meg, ami kb olyan megbízható hírforrás, mint a Blikk (vagy még roszabb talán). Szóval bravó, megint beszoptak egy kacsa hírt. Mondjuk nem ártana a híreknél a forrást megemlíteni, mert ugye úgy lenne korrekt, de én Magyarországon ilyen apróságokon már nem akadok ki annyira. :) -
#14 Pesszimista: Hah, már el is képzeltem, ahogy a moziban a filmet nézzem, és a közben felvett háttérröhögésen kívül senki nem nevet, inkább kimennek a moziból...
Én nagyon szeretem, a sorozatot, de a mozi változatnak nincs sok értelme. Egy tv filmként inkább eltudnám képzelni, ahol akkorát nem is lehet bukni. -
#13 Egy ilyen komédiasorozatból szerintem nem lehet jó mozit csinálni. -
#12 igen-igen :) ez király, csak vmi nagyon jó sztori kell - a karakterek nem tudnak rontani -
Chris05 #11 Azért olvashattál ilyet a múlt héten, mert ő sem hülye. Tudja, hogy jobban felverheti a saját maga árát, ha "kelleti" magát. -
#10 Végre:) -
DarkEvilPiccolo #9 Persze ettől függetlenül kitalálhattak volna valami "5letesebb" címet is... -
DarkEvilPiccolo #8 Hát én speciel hatalmas Friends rajongó vagyok, és ha lesz Friends movie, akkor én annak csak ürölni fogok. :D
Amúgy szerintem nem megtévesztő a cím, mert azt írta SG, hogy "készülhet", szóval ez annyit tesz, hogy lehet, hogy lesz. -
Branson #7 Aha. Akkor múlt héten miért olvastam azt, hogy Schwimmer semmi pénzért nem vállalná el a mozifilmet?? Szerintem ez a hír kamu (vagy schwimmer kamuzott, nem tudom, de már megint megtévesztő a cím [ala SG], mert még semmi sem készül, csak kávé mellett beszélgetnek) -
Mister #6 Fibi Büfé meg nincs felsorolva. -
juzosch #5 Naigen, a cím is még csak az ötletről szól, majd talán jövőre lehet is belőlke valami.
Remélem:) -
winnie #3 dehogy készül. baromság. -
egyebet nem mondhatok:)