29
Brainer Trainer 1-2
-
Miskolc88 #29 Komoly játék lehet:
boritón egyből feszül a "8:4=2" xD
MAMA2:neked nem ajánlom ezt...ez a játék a rémálmaidban is kisérteni fog téged és nem fogsz aludni a kicsike ágyacskádba nyugodton és ezek után depressziós leszel hogy nem birtad megcsinálni a Level 1-et és magadba fogsz zárkózni azután már enni sem fogsz,le fogsz fogyni kb. 60 kilót és még videoüzenetet sem fogunk kapni az SG-re pedig sosem jössz fel és a végén anorex leszel és még egy IGAZI Emo-s ismerősöm is lesz ami pontosan TE vagy :) -
#28 -
aadam #27 Nekem meg van a progi alap verzioja agytorna néven magyarul.komoly a cuccos,jol el lehet vele szorakozni.a személyes fejlödés pedig föleg jo -
#26 dikk zavar? :D
Te jó ég mennyi topikot nyitottál?Kül. meg kiengedte meg hogy az AL-omat nézegesd? :P -
OPM #25 ómájgád
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182542962 -
#24 pedig beszerezhetnéd magyarul is, hátha van benne nyelvtant gyakorló feladat;) -
Deajka #23 Te, ez mitől "gondolkodó játék"? Nem inkább gondolkodtató? Vagy tényleg gondolkozik a játék?
-
#22 óóó honnan veszed? :D
Sok okos ember van,csak sajna nem használják ki a szürkeállományukat -
#21 De nem annyit mint te -
Phat Smoker #20 ..de ezek netes játékok nem? :D XD
Miért nem nyitsz hozzá külön topikat? XD XD XD..
melyik itt a netes játék te nyomi ? -
#19 ált suliban még a pöcsét kéne gyurnia nem az agyát -
#18 ezeket a játékokat angolul a legjobb játszani... főleg hogy nagyon jól fejleszti az angol tudást persze akkor fejleszti ha már középiskolás vagy -
#17 cucli te má megin pitizee ! ne pitizzé -
CUCLI #16 humor herold
:D! -
#15 szerintem egy bráner nevű progi inkább a fijúklányokkapcsolatok frumába való ... -
#14 de ezek netes játékok nem? :D XD
Miért nem nyitsz hozzá külön topikat? XD XD XD -
#13 he-he :D
Nekem is mert sokan lámáztak már engem itt sajna...pedig eléggé okos vok,de hát mindenki követ el hibákat :D -
#12 privi :P -
Phat Smoker #11 kis guglizás után találtam ilyet, hogy:
http://flmsdown.net/games/23475-brain-trainer-2-mindscape.html
a 'related news' alatt található még pár "agyas" játék :) -
#10 Ez neked nagyon megeröltető lenne, nem ajánlom. -
#9 Te is leszedted? Honnan?:D -
Phat Smoker #8 bráner trainer ? :DD
köszi, kipróbálom! -
#7 figyi én angolul is nagyon élvezem :D
És sztem magyarul is ugyanaz és angolul is érthető :) -
#6 De akkor nem magyar:S. -
#5 figyi sztem letölteni jobban megéri :D -
#4 mi néz ki jól???? -
#3 akarod mondani kletöltöd őő megrendeled piratebayrol :DDD -
#2 Jól néz ki, lehet megveszem majd.
-
#1 Hello.Nemtudom ti hogy vagytok vele én nem találtam a keresőbe.Ez egy oylan játék amin tőrni kell a fejed.Én eggyelőre csak angol nyelven ismerem de így is nagyon élvezetes játék :)
Ha valakit érdekel 1990 FT-s áron megvehető a Deluxe verziója Magyarországon és teljesen magyar nyelvü:
EVM-Brainer Trainer Deluxe verziója
És egy kis kép mellé: