Brainer a gondolkodó játék :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komoly játék lehet:
boritón egybõl feszül a "8:4=2" xD
MAMA2:neked nem ajánlom ezt...ez a játék a rémálmaidban is kisérteni fog téged és nem fogsz aludni a kicsike ágyacskádba nyugodton és ezek után depressziós leszel hogy nem birtad megcsinálni a Level 1-et és magadba fogsz zárkózni azután már enni sem fogsz,le fogsz fogyni kb. 60 kilót és még videoüzenetet sem fogunk kapni az SG-re pedig sosem jössz fel és a végén anorex leszel és még egy IGAZI Emo-s ismerõsöm is lesz ami pontosan TE vagy 😊
boritón egybõl feszül a "8:4=2" xD
MAMA2:neked nem ajánlom ezt...ez a játék a rémálmaidban is kisérteni fog téged és nem fogsz aludni a kicsike ágyacskádba nyugodton és ezek után depressziós leszel hogy nem birtad megcsinálni a Level 1-et és magadba fogsz zárkózni azután már enni sem fogsz,le fogsz fogyni kb. 60 kilót és még videoüzenetet sem fogunk kapni az SG-re pedig sosem jössz fel és a végén anorex leszel és még egy IGAZI Emo-s ismerõsöm is lesz ami pontosan TE vagy 😊
<#whatever>#whatever> <#hehe>#hehe>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem meg van a progi alap verzioja agytorna néven magyarul.komoly a cuccos,jol el lehet vele szorakozni.a személyes fejlödés pedig föleg jo<#eljen>#eljen>
dikk zavar? 😄
Te jó ég mennyi topikot nyitottál?Kül. meg kiengedte meg hogy az AL-omat nézegesd? 😛
Te jó ég mennyi topikot nyitottál?Kül. meg kiengedte meg hogy az AL-omat nézegesd? 😛
Te, ez mitõl "gondolkodó játék"? Nem inkább gondolkodtató? Vagy tényleg gondolkozik a játék?
<#confused>#confused>
<#confused>#confused>
..de ezek netes játékok nem? 😄 XD
Miért nem nyitsz hozzá külön topikat? XD XD XD..
melyik itt a netes játék te nyomi ? <#confused>#confused>
Miért nem nyitsz hozzá külön topikat? XD XD XD..
melyik itt a netes játék te nyomi ? <#confused>#confused>
ezeket a játékokat angolul a legjobb játszani... fõleg hogy nagyon jól fejleszti az angol tudást persze akkor fejleszti ha már középiskolás vagy
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
cucli te má megin pitizee ! ne pitizzé <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
humor herold
😄!
😄!
http://thenamelessphoto.com/
szerintem egy bráner nevû progi inkább a fijúklányokkapcsolatok frumába való ... <#nemtudom>#nemtudom>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
he-he 😄
Nekem is mert sokan lámáztak már engem itt sajna...pedig eléggé okos vok,de hát mindenki követ el hibákat 😄
Nekem is mert sokan lámáztak már engem itt sajna...pedig eléggé okos vok,de hát mindenki követ el hibákat 😄
kis guglizás után találtam ilyet, hogy:
http://flmsdown.net/games/23475-brain-trainer-2-mindscape.html
a 'related news' alatt található még pár "agyas" játék 😊
http://flmsdown.net/games/23475-brain-trainer-2-mindscape.html
a 'related news' alatt található még pár "agyas" játék 😊
bráner trainer ? 😄D
köszi, kipróbálom!
köszi, kipróbálom!
akarod mondani kletöltöd õõ megrendeled piratebayrol 😄DD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Jól néz ki, lehet megveszem majd.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Hello.Nemtudom ti hogy vagytok vele én nem találtam a keresõbe.Ez egy oylan játék amin tõrni kell a fejed.Én eggyelõre csak angol nyelven ismerem de így is nagyon élvezetes játék 😊
Ha valakit érdekel 1990 FT-s áron megvehetõ a Deluxe verziója Magyarországon és teljesen magyar nyelvü:
EVM-Brainer Trainer Deluxe verziója
És egy kis kép mellé:

Ha valakit érdekel 1990 FT-s áron megvehetõ a Deluxe verziója Magyarországon és teljesen magyar nyelvü:
EVM-Brainer Trainer Deluxe verziója
És egy kis kép mellé: