Az esemény - Sosem volt még ilyen közel a világvége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----][----www.di.fm-----][------
Az egyik Csillagkapu-részben hallottam egy mondatot az amerikai elnöktõl, valahogy így hangzik:
"Kitûnõ! Magával kéne íratnom a beszédeimet! Ilyen profin még senkit sem hallottam beszélni a semmirõl..."
a vörös árt én is ismerem,bioszórán vízvirágzásként tanuljuk,élõben is tudom milyen,mert a közeli bányatavakho járunk kutyátsétáltatni,és augusztus környékén mindig kikékül a víz és megdöglenek a halak
am ha tovább késleltetik a megoldást(fák a gonoszok) jobb lett volna
hát,izé...
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
kb az volt a legröhejesebb, amikor az emberek elkezdtek leugrálni a tetõrõl a legelején, láttam a trailerben és kirázott a hideg, de mikor a filmben néztem, akkor az volt a legnagyobb gondom, hogy nevesek rajta vagy ne.......
http://csiri.blog.hu
Példáúl a fõhõsünk ruhatára nevetséges 😊 Az egész filmben egy klasszikus kék szarúl méretezett farmerban, megy egy gagyi edzõcipõben rohangál...de még a film végén is ( 3 hónap után ).
Annak a marhának meg letépik mind a kettõt és állva marad. Még jó, hogy csak 2-en voltunk a moziban a barátnõmmel. Így végig nyugodtan beszélgethettünk.<#vigyor>#vigyor>
Amolyan "Jajj fussunk mert jön mögöttünk a jégkorszak. " stílusban. 😊
az amit a filmben mondtak az véletlenül nem hülyeség. Nem pont bacik, de pl. egyes algafajok ha fölszaporodnak egy tóban annak teljes élõvilágát kiirthatják (pl. vörös árnak nevezett jlenség). AZtán lehet, h bacik is tudnak ilyet...
Gigabyte GA-X58A-UD9, Core™ i7-970, 12GB Kingston HyperX H2O DDR3, 2x1TB Western Digital HDD, GeForce GTX 570, Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 10, Samsung SyncMaster 225BW 22\"
de komolyan:"Több száz halász halt bele a fertõzésbe"XDXDXD
az amcsikat a csoportszámláló zöldségek gyilkolják,máshol meg csak a halászokat😄
hát,izé...
Egyébként bennem felmerül az is hogy a méhek direkt mennek el,és négy év múlva kipusztulunk😄
biztos meg volt beszélve
hát,izé...
1: A nõi fõszereplõ grimaszai, tátott szájjal nézése egyszerûen idegesítõ. Azzal a kis titokkal megfûszerezve, amirõl az ember azt hiszi, hogy "Húú, biztos lefeküdt egy másik hapsival...", nem jön be, hiszen csak egy ártatlan sütirõl van szó, kéremszépen.
2: A kislány is igen érdekes, hiszen olyan kötélidegzettel van megáldva 8 évesen, hogy ilyet még nem láttam. Fejbelõnek elõtte pár embert, a szülei öngyilkosok lesznek, de õ már 3 hónap múlva iskolába jár és boldog a "pótszüleivel".
3: Felmerül, hogy a méhek is közrejátszanak a dolgokban, hiszen kipusztultak, és ezért történik mindez. Ám a film közepe táján már a szél a hibás...érdekes.
4: Egy romos istállóba "biztosan nem jut be" a kinti levegõ. Persze. Az autóba is bejutott egy kis vágáson keresztül.
5: Az autó nekihajt a fának. 3-4 kirepülnek a szélvédõn keresztül, de a hapsi egy karcolás nélkül kiszáll, és leül. Ismerõsöm beszólása: "Most halálra üli magát vagy mi a fene?!". De nem, hanem elvágja az ereit. Szuper.
6: Mindenki ilyen profin tudja használni a pisztolyokat? Felkapja lõ, és egybõl meghal, mert olyan pontot talál el. Gondolom.
Egyedüli pozitívum benne a mûanyag növénnyel való beszélgetés.
Nálam 10/0,5
Egyébként az amerikai piacra szánt, de jól bebukott szegény Final Fantasy is valahol errõl regélt a konklúziójában; csak az 1. régen volt 2. egyébként se nézte meg senki, csak a célközönség.
Szal Shyamalan nem kitatlált, csak popularizált. Persze nincs ezzel semmi gond; csak gondoltam, rögzítem 😊
Bemásolom a véleményem a filmrõl, amit másik topikba írtam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ez még semmi.
Ad1. olyan mellékjeleneteket kellett bevetnie a nemlétezõ feszültség "fenntartása" céljából, mint a házból gyerekek fejét puskával szétlövõ, komplett idiótán válaszoló emberek. Vagy a végén a film csúcspara tetõpontját jelentõ idegbeteg vénasszony, aki persze életnagyságú porcelángyereket szeretget az ágyikójában és komplett idióta. Mi ez basszus, Pszicho???? Atyám.
Ad2. A gyilkos növények pusztításának a vége az egész keleti parti zónában PERCRE PONTOSAN EGYSZERRE ÉR VÉGET.
Magyarázat? Óóóóóó, tehetséges író/rendezõnk ilyesmivel nem fárasztja le magát és minket. Egyszerûen úgy gondolta, hogy egy ilyen über rejtélyes sztorinál bõven megfelel a "erre nem tudjuk a magyarázatot" magyarázat.
Magyarul adott egy sztori, amiben a népek menekülnek a láthatatlan méreg ellen, nincs ellenszer, ellenfegyver, trükk, vagy akármi, amiért izgulhatunk, hogy hõseinknek vajh siker-e LEGYÕZNIÜK a fõgonoszt. Nincs ilyesmi, elégedjünk meg a "vazze, mázlijuk volt, pont vége lett az attaknak mikor má megakartak halni" befejezéssel.
Ja és a fõszereplõ nõ feje is idegesített. Plusz még egy jeleneten húztam fel magam, aminél egyértelmûen a Jelek igazán parás, home made-ufó megmutató videóját próbálta lekoppintani. Az állatkertes oroszlános-gondozó karletépésre gondolok. Ami persze egy mms üziben érkezett kb. HD minõségben egy szereplõ mobilkészülékére. Marhára nem mûködött.
Aztán poén, na abból konkrétan egyetlen van a filmben, az is elég visszafogott (mûanyag virágos rész).
Egy pontot a Jeep-es jelentért kapott, az marha profin volt megcsinálva.
Szóval csalódtam a paliban, a következõ filmjét max dvd-n nézem meg. Nem ajánlom senkinek, kap EGY pontot a tízbõl.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ja és igen, amit te írtál az is egy elég durva logikai bukfenc, direkt kihangsúlyozták, hogy pusztán a gátlás szûnt meg az emberekben az iránt, hogy kárt tegyenek magukban...ehhez képest úgy ugráltak le a munkások a tetõrõl mintha lent madártejet osztogattak volna...
egyébként 1 dologban meg nagyon egyet tudok érteni a cikkel, tényleg olyan volt több jelenetben is, mintha az amúgy értelmes és tehetséges színészeknek direkt azt mondta volna a rendezõ: játssz gagyin! és olyankor a párbeszédek is, meg úgy az egész színészi játék érthetetlenül színvonaltalan volt...szerencsére azért ez nem kísérte végig a filmet.
"már egyetlen emberre is beizgulnak, és bizony ha ráélvezik a mérges gecijüket "
Micsoda cizelláltság. <#eplus2>#eplus2>
Az önpusztítást megakadályozó receptor nem egyenlõ azzal,h vki beszívja a mérget,és úgy érzi,h véget kell vetnie az életének
Ezen nem tudtam továbbmenni,amúgy jó kis film volt
hát,izé...
..
miféle gondolat az, hogy a fák..A FÁK megelégelik az embert, és elkezdenek mérges gázokat fingani a levegõbe, elõször csak 100 embert vesznek észre, késõbb már 50-et és a végén meg már annyira "érzékenyek" <#vigyor2>#vigyor2> hogy már egyetlen emberre is beizgulnak, és bizony ha ráélvezik a mérges gecijüket akkor bizony szegény áldozat beindítja a fûnyírót majd aláfexik................és mindezt TERMÉSZETESEN csak amerikában, a világon máshol ilyesmi nem történhet meg, csakis az USA-ban.
..
halljátok ennél szégyenebb filmet nagyon nagyon rég nem láttam...
A film: méggázosabb, M. Night eddigi mélypontja, valami iszonyat béna logikátlan szar
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
M. N. Shyamalan a legjobb 😊
kihalnak a méhek azért van esemény, totálképbõl ez jönn le? 😊
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s