52
Az internetes bányászjáték
-
electroboy #52 Most már nem kell a válasz végigvittem:) -
electroboy #51 Helló.Mit lehet kezdeni a sátánnal mert nem birom legyőzni?Kösz a választ. -
electroboy #50 Helló.
Tudnátok segíteni?Az a bajom hogy 5000 ft mélyen sima fúrás közben felrobbanok, ez mitől lehet?Nem is fúrtam semmit csak földet és felrobban.Előre köszönöm mindenki válaszát. -
brukner abi #49 nekem van egy sátán fejem azzal mit kezdjek
-
#48 Kicseszett nagy játék, korábban játszottam vele, de nem akasztottam ki, majd valamiért abbahagytam, most nemrég rátaláltam egy mobilos verzióra, azzal tolom most. -
#47 Venni kell egy rakat robbanóanyagot, és azzal közlekedni. :O) -
#46 Én akkor hagytam abba, amikor földrengés következtében betemetődött az addigi járatom -
#45 -
#44 megoldódott -
#43 lol nekem nem megy a csít :D mit hogy kell pontosan? -
#42 alt+F4 -
#41 Sátán(ok) tényleg nagyon komoly(ak)
Csít?! Szépen lassan kell kezdeni: Kapsz kezdésnek 20 $-t, veszel benzint, bányászkodsz. Eleinte csak bronz, ezüstöt, majd később aranyat, majd a vége felé már komolyabb nemesfémeket. Beváltod a pénzt, megint veszel benzint. Majd fejleszted a gépeted, majd az extra kiegészítőket is veszed (végén csak ezzel tudod legyőzni a sátánt). Csít helyett gyűjtsetek nagyobb tankra + teleportra. Higyjétek el, sokkal jobban megéri! -
Pityp6ng #40 azt ki is lehet kerülni, asszem elkell fúrni legbaloldalig, és ott lelehet menni -
#39 vagy ctrl-w azis jó... -
#38 A fúrók oldalán a shop-ban vedd tartsd nyomva Shift+N és akkor megjelenik a legdurvább "üteg" azzal tudsz lejjebb menni... -
#37 Lejutottam arra a szintre, ahol már nem lehet tovább menni. Most hova tovább? -
#36 sims2benvan1ilyencsít :D -
#35 A csít az csít:D -
#34 Egyáltalán nem is száni a csít szerintem.
Csak nagyon ciki. :-| -
#33 Még mennyé sokat. -
#32 CSÍTBZMG.
Jópofa játék, pár napig én is elvoltam vele. Sátán rokz. ID -
#31 Meddig kell fúrni? Mert a mélységmérő már kiakadt:D. -
#30 nem csak induláskor, bármikor játtéközben, amúgy épp azért csitelek, mert flashjáték, ha nemtetszik kedves zomil lelehet szálni a témáról...szánalom -
#29 Na ezaz. Nem lehet menteni.
Ha egy fájlt módosítasz akkor lehet;) -
#28 Van benzin csít. Amikor indul a játék, akkor nyomjátok meg a zöld csavarkulcs ikont a jobb felsó sarokban, majd írjátok be fillerup. Ha hangot hallotok, akkor aktiválódott a csít. ha pénzt akartok akkor a blingbling-et írjátok be az előbb leírt módon. De figyelem! HA CHATELTEK NEM TUDJÁTOK EL MENTENI A JÁTÉKOT! -
#27 itt nincs küldetés? -
#26 Nem olyan nehéz amúgy csak türelem kell hozzá:)
Én nélküle vittem végig, de ha jól tudom egy fájlt kell módosítani a gépen és ott lehet változtatni ezt-azt... -
#25 uristen egy flashjátékban már csitelni akartok?...szánalom -
#24 -
#23 -
#22 Nincs benzin csít, csak sok pénz csít, így tudsz venni nagyobb tankot. -
#21 -
#20 csítet akarunk -
#19 Ez lehetetlen, túl hamar elfogy az a fos benzin:@. -
#18 nincs vmi benzin csit? végre találtam aranyat, de amire kivittem volna robbanás :D -
#17 Bázeg van 3 épület, nemigaz ilyen szerencsések vagytok:D -
#16 jobbra a legvégén van, viszont ezüstnél jobbat hány ft mélységben találok? :S -
#15 Hol találtad meg? Mert én sem találom. -
#14 jah megvan, semmi, sry -
#13 Milyen csít, mert engem idegesít, hogy ha úgy érkezek a földre, akkor megsérül a gép, azt felrobbanok:@.