Francia internetszolgáltatók a fájlcserélők letiltása ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
@M0RN1NGST4R sajnalo, de nem ertem azt a madar dolgot. ha emlekezetem nem budapesten van ilyen valami hidon vagy hegyen... bar en soha nem jartam ott nem is vagyok magyar. talan ezert nem ertem a dolgot. ha eddig okes volt ott akkor most miert nem az? vegul is igazad van. ami a tanitast illeti. ez nalunk is hasonlo cipoben jar.
@who am I 7 hat ha a tanitas igy fog menni tovabbra is akkor nem lesz uj intelligensebb generacio. szerintem nem kell par ember miatt egy egesz nepcsoportot elitelni.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Ki nem szarja le a Visztát?
😊 Ez a buta önzõ emberek és az õ hibájuk... 😊 Ilyen az emberi gén.. 😊 Jó fegyver nem azt mondom...Egy bizonyos pontig..Mert, ha már sok embert károsítanak, akkor azért gondolkodjonak el egy picit.Kimennék este peste, bármikor le lehetne paktálni egy gengszterrel az éjszakában, utána jön a politikus úr, majd a rendõrök és már indul is a korrupció..Nem kell ehhez õs tehetség, csak egy jó nagy POFA, és ahogy írtam, erkölcsi fertõ.Na, a szomszéd tehenét leszarom, nem érdekel a zsidóknak mennyi pénzük van, engem a MÓDSZER izgat, nem pedig a mennyiség.Tõlem annyi is lehet, hogy pénz ebédelnek otthon, attól még ugynaz a FERTÕ marad, és ez szomorú.Ezt megváltoztatni nem lehet..Talán egy újabb, intelligensebb generáció tudna ez ellen tenni valamit..De a mostani multik és a háttérben lévõ tõke, tényleg a sötétség UTJÁT alapozza meg a jövõben, a mostani cselekedeteikkel..Siralmas, nem büszke emberhez méltõ cselekedetek ezek.Na mind1, húzok a d3 fórumba köpködni a szín miatt...Most nincs kedvem magasröptû gondolatokhoz <#bdead>#bdead>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
a kalózos film, játék stb.. addig nem kalóz, amíg nincs meg nálad 100%-ig teljes terjedelmében az utolsó byte-ig... (hiszen: tkp. addig te magad sem tudod futtatni, vagy éppen maradék nélkül végignézni , hallgatni stb..) viszont ha a kalózos filmnek néhány részlete, vagy a zöme titkosítva érkezik hozzád, a maradék részérõl még ha el is lehetne dönteni, hogy egyáltalán mi az, akkor sem lenne perdöntõ bizonyíték arra vonatkozóan a szolgáltatódnál, hogy hozzád a szóban forgó állomány maradék nélkül megérkezett <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#action>#action><#duhos2>#duhos2><#gunyos1>#gunyos1><#beka3>#beka3>
ezenkívül azureusban pl. van még lehetõség kézzel is saját certifikate-et létrehozni, de ha nem értünk ehhez, vagy nem akarunk ezzel foglalkozni elég betenni a TOR-ba a pipát és a többi helyrõl pedig kivenni (I2P) és ekkor ugyan egy fokkal lassabban de 100%-ra biztosan úgy jön le hozzánk a kalózos film , játék stb.. hogy az atyaúristen se fog róla tudni. (és tõlünk is értelem-szerûen így fog kimenni)
ezellen nem tudnak semmit se tenni ezek a <#kocsog>#kocsog>-ök és ezért sülnek meg majdnem a saját zsírjukban idegességükben <#eplus2>#eplus2>
@M0RN1NGST4R: jo lenne par pelda.
nos orulok annak hogy vannak meg emberek akikkel lehet meg ertelmesen elbeszelgetni es nem azonnal kezdenek el anyazni.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
melozve - mellõzve
rolla - róla
komentar - kommentár
ékezet nem érdekes, vagy az írásjelek, biztos angol a billentyûzeted
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
JBQA!
emile: nem hiszem, hogy az a költõpénz több lenne, mint amit a havi díjakból kapnának. Egy átlagembertõl nem tudnak több milliót (milliárdot???) legombolni - bár sok embertõl igen, de az a több ember havonta úgyis többet fizetne, mint egyszeri alkalommal, sz'al lehet én vagyok a hülye és a hozzá nem értõ, de nem értem õket. 😞
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
két lehetõséget látok: az egyik, hogy kitépkedik a netkábeleket és a hajukat dühükben ezek a gyökér <#kocsog>#kocsog>-ök és ezzel valamelyest szabotálják a Globál internet mûködését, de csak addig amíg sokan rá nem állnak wimax és wifi ad-hoc szerver központokat kreálni sz*rrá titkosítva minden adattal több szinten, a másik lehetõségük pedig hogy elmennek végre dógozni nem csak a kipát emelgetni egymásnak és az angyalbögyörõjét szopikázni. (ez utóbbit az enyémmel is megtehetik , feltéve ha megengedem)
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...