682
\"3D-s Varázsképek\"
-
#82 vértenger :D -
#81 ha az víz vagy tenger ,akkor legyen az:) -
#80 Na jó, én feladom, további jó szórakozást -
#79 +fav
végre sikerült rájönni a technikára, nagyon jó képek :) -
#78 Lehetne úgy csinálni valaki rak egy képet és ha kitalálja valaki hogyy mivan rajta az rakja a következőt! -
#77 kocka esik vízbe, ami fodrozódik (nem spirál hanem szabályos körcentrikusan :) nincs min csodálkozni -
#76 -
#75 -
#74 -
#73 -
#72 -
#71 Én nem hallottam róla, hogy károsítaná a szemet.
Az én szememnek semmi baja, pedig az évek során nagyon sok ilyet nézegettem, sok ilyen könyvem is van.
A tájképes valóban más technika (nehezebb meglátni valamivel), viszont a 3-ból a közéső a meghatározó.
Ott is ott van a 2 pötty segítség képpen. -
atomkrumpli #70 mint a koszos ablakon, nem az ablakot nézed hogy milyen koszos mint valami nő hanem a csajokat akik az ablakon túl állnak, egyszerű ez -
#69 Ez amúgy nem károsítja a szemet? Tegnap sokáig nézegettem a képeket, és utána elég érdekesen láttam néhány dolgot a lakásban.
A domborzatos meg amúgy szerintem más technikát igényel mint a többi sztereogram, ott addig kancsalítok amíg 3-at látok belőle (ha átnézek rajta akkor 4et látok), aztán a középsőt figyelve egyszercsak az agyam "felfogja" hogy ezt kell nézni, és akkor úgy beugrik, nem is kell "tartani" a kancsalságot, hanem látom a domborzatot rendesen. Érdekes. -
#68 Az legelső hsz-ben nagyon jól le van írva a technika link alatt.Tegnap mutattam egy csajnak és az alapján már ő is látta.
nem olyan nehéz az:)
Ott van a két pont, ha abból 3-at látsz (a két szélsőt csak az agyad "generálja") akkor nyert ügyed van, vagyis a középső fehér pötty a meghatározója az egész taktikának, ha ez megvan máris látni fogod 3D-ben a képeket.
pontosabban: úgy kell "nézned", hogy a két széslő pötty "egymásra csússzon" ezáltal lesz egy középső, ha ez megvan nyert ügyed van:))) -
#67 Hogy lehet átnézni rajta? Baromság az egész, ti tuti valamit szívtok, azért láttok valamit a sztereogrammok mögött -
#66 -
#65 Ilyen táblákat rakjanak ki:)
-
#64 A holdnak meg be van dagadva a szeme? :)
(bal felső sarok) -
#63 -
#62 -
#61 -
#60 -
#59 Olyasmi. :-) -
#58 Gondolom, hogy mit láthatsz ,szerintem a manó pergamentje lóg bele,nem?
Ezért olyan a hatás, mintha hiányozna egy darab onnan.. -
#57 Van egy élesen elütő csík a belső élén. Lehet csak azért van ott, hogy látványosabb legyen a hirtelen mélyülés. -
#56 Milyen hiba? én nem látok semmit:) mármint hibát.. -
#55 Nagyon jó -
#54 Nekem az ajtó bal szélén van egy kis hiba, de amúgy ez is nagyon tetszik. -
#53 Akkor így... -
#52 -
#51 Az ilyen "textúrás" képek nagyon tetszenek. Ezeket lehet igazán nehéz össze-szerkeszteni. -
gotchaaa #50 Már kezd fájni a fejem, majd holnap újra próbálkozom. -
#49 A feje lehetett volna szebb is:) -
#48 16+ Ez is jó:) -
#47 Igen nekem is nagyon tetszenek.. -
#46 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. mókus mógyórót vagy diót tart a kezében
2. 3 kiskutya
3. tigris a barlang előtt
4.robot macska kergeti az egeret
-
#45 Ezek nagyon szépek:) -
#44 -