682
\"3D-s Varázsképek\"
  • Gando
    vértenger :D
  • mflex #81
    ha az víz vagy tenger ,akkor legyen az:)
  • FZoleee
    Na jó, én feladom, további jó szórakozást
  • precision
    +fav
    végre sikerült rájönni a technikára, nagyon jó képek :)
  • berczely
    Lehetne úgy csinálni valaki rak egy képet és ha kitalálja valaki hogyy mivan rajta az rakja a következőt!
  • Aquir
    kocka esik vízbe, ami fodrozódik (nem spirál hanem szabályos körcentrikusan :) nincs min csodálkozni
  • mflex #76
  • mflex #75
  • mflex #74
  • mflex #73
  • mflex #72
  • mflex #71
    Én nem hallottam róla, hogy károsítaná a szemet.
    Az én szememnek semmi baja, pedig az évek során nagyon sok ilyet nézegettem, sok ilyen könyvem is van.
    A tájképes valóban más technika (nehezebb meglátni valamivel), viszont a 3-ból a közéső a meghatározó.
    Ott is ott van a 2 pötty segítség képpen.
  • atomkrumpli
    mint a koszos ablakon, nem az ablakot nézed hogy milyen koszos mint valami nő hanem a csajokat akik az ablakon túl állnak, egyszerű ez
  • mumpic
    Ez amúgy nem károsítja a szemet? Tegnap sokáig nézegettem a képeket, és utána elég érdekesen láttam néhány dolgot a lakásban.

A domborzatos meg amúgy szerintem más technikát igényel mint a többi sztereogram, ott addig kancsalítok amíg 3-at látok belőle (ha átnézek rajta akkor 4et látok), aztán a középsőt figyelve egyszercsak az agyam "felfogja" hogy ezt kell nézni, és akkor úgy beugrik, nem is kell "tartani" a kancsalságot, hanem látom a domborzatot rendesen. Érdekes.
  • mflex #68
    Az legelső hsz-ben nagyon jól le van írva a technika link alatt.Tegnap mutattam egy csajnak és az alapján már ő is látta.

nem olyan nehéz az:)

Ott van a két pont, ha abból 3-at látsz (a két szélsőt csak az agyad "generálja") akkor nyert ügyed van, vagyis a középső fehér pötty a meghatározója az egész taktikának, ha ez megvan máris látni fogod 3D-ben a képeket.

pontosabban: úgy kell "nézned", hogy a két széslő pötty "egymásra csússzon" ezáltal lesz egy középső, ha ez megvan nyert ügyed van:)))
  • FZoleee
    Hogy lehet átnézni rajta? Baromság az egész, ti tuti valamit szívtok, azért láttok valamit a sztereogrammok mögött
  • mflex #66
  • mflex #65
    Ilyen táblákat rakjanak ki:)

• mumpic
    A holdnak meg be van dagadva a szeme? :)
    (bal felső sarok)
  • mflex #63
  • mflex #62
  • mflex #61
  • mflex #60
  • Hmuda
    Olyasmi. :-)
  • mflex #58
    Gondolom, hogy mit láthatsz ,szerintem a manó pergamentje lóg bele,nem?
    Ezért olyan a hatás, mintha hiányozna egy darab onnan..
  • Hmuda
    Van egy élesen elütő csík a belső élén. Lehet csak azért van ott, hogy látványosabb legyen a hirtelen mélyülés.
  • mflex #56
    Milyen hiba? én nem látok semmit:) mármint hibát..
  • mflex #55
    Nagyon jó
  • Hmuda
    Nekem az ajtó bal szélén van egy kis hiba, de amúgy ez is nagyon tetszik.
  • Froopy
    Akkor így...
  • Froopy
  • Hmuda
    Az ilyen "textúrás" képek nagyon tetszenek. Ezeket lehet igazán nehéz össze-szerkeszteni.
  • gotchaaa
    Már kezd fájni a fejem, majd holnap újra próbálkozom.
  • mflex #49
    A feje lehetett volna szebb is:)
  • Froopy
    16+ Ez is jó:)
  • mflex #47
    Igen nekem is nagyon tetszenek..
  • mflex #46
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. mókus mógyórót vagy diót tart a kezében
    2. 3 kiskutya
    3. tigris a barlang előtt
    4.robot macska kergeti az egeret

• Froopy
    Ezek nagyon szépek:)
  • mflex #44
  • mflex #43