14
-
kkwx #14 Szerintem volt az utóbbi időkben is 1-2 jó filmje, pl a Dr Dolittle 1-2, vagy a Bölcsek Kövére 1, bár az igazi klasszikus Eddie Murphy stílus a régebbi filmjeiben volt az igazi, amikor még a nagydumás lazacsávó karaktert nyomatta, mint a Berverly Hills-i-ben, sztem a 4-et még meg kéne még csinálnia, egy jó stábbal a háta mögött, és utánna ha visszakerül újra a csúcsra, büszkén vonulhatna vissza. -
#13 a filmeket gyárt kifejezés alatt azt érted, hogy szerepeket vállal el? :) -
Wittgen #12 A régebbi filmjei jók voltak (főleg a 48 óra c. filmek), viszont kb 2000 óta elég gagyikat gyárt. Az egyetlen pozitívum ezekben a filmekben, amikor a különböző, de általa megformált szereplők vitatkoznak, beszélgetnek. -
Vucli #11 Ezt az embert én sem értem, régen -pályája elején- vígjáték klaszikusokban szerepelt: Amerikába jöttem, Szerepcsere, 48 óra , Gentlemanus, Beverly Hillsi zsaru (bár ez utobbi nekem annyira nem), ezeket bármennyiszer megtudja nézni az ember. 90' es évek közepe óta meg csak a gagyi. Vagy jó vígjáték írok nincsenek már? -
xido #10 hopp..ennek még nem is láttam a trailerét...pont a Meet Dave után akarja abbahagyni?:)..Istennek néz ki:) -
xido #9 Talán a stand up comedy-zés közben majd tényleg rátalál régi önmagára és újre felfedezik a régi Eddie-t,akire lehet filmet építeni:) -
#8 Imádtam a régi filmjeit: 48 óra, Beverly Hills-i zsaru, Amerikába jöttem, Bumeráng, Aranygyermek stb., de az újabbak(Norbit, Bölcsek kövére, Pluto Nash...) már nagyon nem jönnek be...
Mindesetre érdekes, hogy a sok gagyi filmje után pont a BH-i zsarut nem vállalja be, ami kis túlzással kultikusnak mondható. -
Csaba42 #7 Kár érte, nagyon jópofa egy színész, imádom a filmjeit. Ha a Beverly Hills-i Zsaru 4-ben már nem ő fog játszani, meg sem nézem a filmet. -
Zaraki Kenpachi #6 Régen nagyot röhögtem rajta, de mosrmár unom a palit -
#5 Kiégett a pasas pedig én régen bírtam. -
#4 Eddie Murphy-t szerintem már rég leírta mindenki. -
bmw #3 Agyara ment a filmezes, pedig a 4.-ben lehetne.
Ugyis ez most a divat regi filmeket folytatni es a legtobb be is jon mostanaban. -
#2 -
#1 irritalo egy ember :DDDDD