Nagyobb billentyûzetet kap az Eee PC 901

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psishock
a jó üzemidô már megvan valósulva persze ;), a mondanivalómat úgyértettem, hogy minden pozitív tulajdonságot sikerül majd egy mini gézepetbe olcsón integrálniuk a végén. =)

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

nickelbolha
Életünk fonalát összekötnénk-e ... jónõe.

Nem konkrétan erre a cikkre gondoltam, hanem úgy általában. Ha egy kvantuum-számítógép lenne a csajszi kezében, akkor is ugyanet lenne a reakció <#nyes>

Sanyix
+1 a lánynak

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Heh! Vagyunk itt egy páran, akik lenyalogatnánk róla az EeePC logót. :)
passatgt
lassan akkora lesz mint egy laptop

a 901 est teszteltük, és teljes fényerõvel, wlannal, bírta kb 5-6 órát, anélkül és energia gazd. módban kb 7 órát. Ez nem elég üzemidõ?

psishock
a leányzó tõlem is kap +1 pontot, mert megérdemli.
A laptoppot meg hagyom had forrjon még pár évet, a végén jó lesz ez, könnyû, kicsi és funkciókkal teli gépezek, hosszú munkaidõvel.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

"a világ legdurvább technikai újítását"

nem értékeled kicsit túl a dolgot? <#crazya>
Jellemzõ, bemutatják a világ legdurvább technikai újítását, és a tisztelt IT köszösség csak a hostesst nézi... <#nyes>
(no nem mintha én nem az utolsó képpel kezdtem volna a galéria megtekintését <#eljen>)

Ha a nõ is jár hizzá akkor veszek egyet :P

arra én is felkaptam a fejem h eltévdteme 1 hónapot :P
330 British pounds = 96 522.3332 Hungarian forints

by google
Axon
A kis cukorfalatra én is dobok egy szavazatot ;-)

...ja a gép sem rossz...

Griphons
hát a cikk engem se érdekel, viszont a csaj nagyon ott van <#szeret><#beka2>

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

mikloss
USB-s vibrátor?!<#nevetes1>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

CSOCSO
most komolyam.. mi az a piros kontroller ami ugy nez ki mint egy nintendo joystick?
blokkolnám <#alien2>

"A 10 hüvelykes kijelzõvel érkezõ megoldások érdekes módon az Egyesült Királyságban bukkannak majd fel elsõként, mégpedig június elsején, azaz most kedden" - talán július, nem?
TommyC
de gáz ez a Tom & Jerry...

dixitque deus fiat lux

NEXUS6
Aranyos, de a gép se rossz!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs