21
-
#21 a jó üzemidő már megvan valósulva persze ;), a mondanivalómat úgyértettem, hogy minden pozitív tulajdonságot sikerül majd egy mini gézepetbe olcsón integrálniuk a végén. =) -
#20 Életünk fonalát összekötnénk-e ... jónőe. -
Turdus #19 Nem konkrétan erre a cikkre gondoltam, hanem úgy általában. Ha egy kvantuum-számítógép lenne a csajszi kezében, akkor is ugyanet lenne a reakció -
#18 +1 a lánynak -
jtrencsenyi #17 Heh! Vagyunk itt egy páran, akik lenyalogatnánk róla az EeePC logót. :) -
#16 lassan akkora lesz mint egy laptop -
daveofgod #15 a 901 est teszteltük, és teljes fényerővel, wlannal, bírta kb 5-6 órát, anélkül és energia gazd. módban kb 7 órát. Ez nem elég üzemidő? -
#14 a leányzó tőlem is kap +1 pontot, mert megérdemli.
A laptoppot meg hagyom had forrjon még pár évet, a végén jó lesz ez, könnyű, kicsi és funkciókkal teli gépezek, hosszú munkaidővel. -
Le Kurde #13 "a világ legdurvább technikai újítását"
nem értékeled kicsit túl a dolgot? -
Turdus #12 Jellemző, bemutatják a világ legdurvább technikai újítását, és a tisztelt IT köszösség csak a hostesst nézi...
(no nem mintha én nem az utolsó képpel kezdtem volna a galéria megtekintését ) -
shatanka3300 #11 Ha a nő is jár hizzá akkor veszek egyet :P -
nudly #10 arra én is felkaptam a fejem h eltévdteme 1 hónapot :P -
nudly #9 330 British pounds = 96 522.3332 Hungarian forints
by google -
#8 A kis cukorfalatra én is dobok egy szavazatot ;-)
...ja a gép sem rossz... -
#7 hát a cikk engem se érdekel, viszont a csaj nagyon ott van -
#6 USB-s vibrátor?! -
#5 most komolyam.. mi az a piros kontroller ami ugy nez ki mint egy nintendo joystick? -
1hengeresVmotor #4 blokkolnám -
willcox #3 "A 10 hüvelykes kijelzővel érkező megoldások érdekes módon az Egyesült Királyságban bukkannak majd fel elsőként, mégpedig június elsején, azaz most kedden" - talán július, nem? -
#2 de gáz ez a Tom & Jerry... -
#1 Aranyos, de a gép se rossz!