26
Kéretik nem elpoénkodni! Habár..
-
debussy #26 www.pianosociety.com/
vagy mp3portal.hu -
#25 Hol tudok mindenféle komolyzenét letölteni? jó lenne meghallgatni, mit kétne alkotnom... -
#24 Az fasza, ezt feltétlen megfogom hallgatni, csak kéne egy fülhallgató(brühühühü(könyvtárból netezek mindig,) viszont kéne valami téma, különben sosem lesz 86374.ik hsz.
Mi lenne ha valaki a költeményét felvenné, és feltöltené netre?pl..
-
debussy #23 Nagyon tetszik a cselló hangja. Szeretem az olyan darabokat, amiben cselló és zongora van együtt. (M. Ravel: Pavane pour une Infante défunte) Ez egy zseniális mű. A cselló-zongora változatot elég nehéz megtalálni, de érdemes :) -
#22 Milyen hangszert próbálnál ki még szívesen? -
debussy #21 Hát... ez kicsit kusza volt :) de a lényeget értem. Igazából a zene tényleg minden fáradságot megér.
Egyénként az én esetemben nem a fáradsággal van a gond, mert annyi időt töltök gyakorlással, h néha az a kevés komponálással töltött idő, meg se "kottyan". A probléma inkább akkor jelentkezik, amikor meglátom a kottalapom mellet mondjuk Rachmaninov egyik darabját.... Mégis mit akarok én? Szerintem érted. Egyelőre nekem az is elég öröm, h őket játszhatom :) -
#20 huhh afene
megpróbálom definálni vagy definiálni
sokszor az emberekből vagy a pénz,
a többit asszem lehet érteni. elnézést:( -
#19 Na, az fasza:)
arra gondoltam, hogy nemáá hogy abba hagyd a költögetést(amennyiben felfogtad hogy ez fárasztó, DE meghozod ezt az áldozaod, mert ha kész lesz akkor királyságosság lesz) hogy megpróbálom deinálni vagy definiálni(most nemtom...:( ) a híresebb költőket, zenészeket, akármiket...:
"Akik nem adták fel."
na. hát nem tök okos vagyok? sokszor az emberekből vagy a oénz, vagy az lhatározás hiányzik hogy megcsinálják amit akartak. pl.zeneszerzés, banda.pl- azt gondolják hogy " ááá úgyse leszünk olyan híresek mint a ***" pedi g ők-->***, azt gonodlták hogy tudom hogy sok időbe fog telni és fárasztó lesz, de megéri a fáradságot, szívesen fordítom rá az időmet.
meghallgatta a számaimat? tök faszák:)csak vicc volt, a szomorú számra büszke vagyok, a másik megzenésítettt dobos verziója nem tetszik, de nyugisan akkusztikus gitáron az is naggyon fasza.
Gondolod, hogy megéri a fáradságot A Te Saját zongora darabod írása? -
debussy #18 Szerintem is nagyon számít a tanár, néha csak az fontos. Nekem szerencsére nagyon jó tanárom van :)
Igyekszem nem feladnai a komponálgatást, de siralmasan kezdő vagyok.
Köszi a meghívást, de sztm írtam már oda is, de a jövőben is fogok még. :)
Ja... és én is nagyon zenés vagyok :) -
#17 Én ilyen zenés vagyok, nyitottam még egy témát. ha te is ilyen zenés vagy, írj majd oda is!:)
Zenével kapcsolatos élmények -
#16 -nos, ez egy érdekes ötlet.rossz dolog feladni. egyre könnyebben megy majd az is(persze nem a 2.költeményed után)
Eggyébként én csellózok, és kötelező zongoráznom. hozzátenném, hogy a tanárom egy segfej.
Szerintem számít hogy milyen a tanár. ugye hogy számít? -
debussy #15 Hát én mindjárt sírok.... :)
Nem is értem, hogy lehet ezt a hangszert utálni... Na persze ez mindenkinek a szívügye.
A zeneszerzéssel kapcsolatos véleményem mellett továbbra is kiállok. Az oké, h lehet "egy oktávval lejebb", meg ilyesmi kíséretet csinálni, de azért sajnos ez nem ilyen egyszerű.
Én viszont egyelőre maradok a mesterek darabjai mellett és azokat játszogatom. -
#14 Az a jó a zongorában(utálom mint a sz***) hogy a kíséret szine bármi lehet, szóval, ha csinálsz egy dallamot, akkor a kíséret szinte bármi lehet, pl. alap dúr,moll stb. hármashangzatok a dallam bizonyos hangjaira építve. csak egy oktávval lejjeg. vagy ilyesmi( hozzátenném hogy hülye vagyok, és egy normális zongorista, vagy esetleg tanár most lehet hogy sírva olvassa ezeket a sorokat...:) -
debussy #13 Sziasztok!
Nos, én végigolvasgattalak :)
Én többnyire komolyzenében utazom (zong) és néha rám is komponálási láz tör. Az a baj, hogy az elméleti tudásom nekem is kevés pedig ebben a műfajban kéne... -
#12 Az milyen?
Eggyébként bocs mindenkitől, túl hanyag hozzászólásokat írtam.
HABÁR, arra is kíváncsi lennék, lényegében hányan hallgatták meg őket... -
#11 Bocs, tényleg nehezen értelmezhető, bár nekem sikerült, de hát én többet tudok magamról mint ti rólam.. na mindegy..ez lene a lényege:
Több témám is van, de cak 2őhöz írtam kíséretet. ezek özül, az volt időben az első, amit másodszorra szúrtam be. és amit elsőre szútam be, az volt időben a második. ennyi -
#10 elnézést.. gitár és doB. elrontottam:( -
#9 Gitár dod.
Már 5 éve gitározok és doboltam 6.....órát össz-vissz. ez látszódni fog.
Miért akrtad ezt tudni? -
#8 De ezek progival vannak nem? ilyen diszkós izék.
amire én gondoltam az elvileg élő lenne, csak ha fel akarom venni, akkor pl.én csak wma-ba tudom, és 20 megákat pakolgatni már neccesebb, + így még a kottáját is meg tudod nézni... -
#7 hahaha ez olyan mint as szintiboy -
#6 "ez nem annyira jó már.(ez az első volt, amit elsőre szúrtan b, az meg a második. má amihez kíséret is van..."
-
#5 köcsögduda -
#4 Mielőtt letöltöm, elmondod, h milyen hangszeren játszol rajtuk? -
#3 -
Monoton #2 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1015173606 -
#1 Rapidshare Természetesen..
És Itt van az én témám. az a címe hogy szomorú szám.
Itt meg egy másik. ez nem annyira jó már.(ez az első volt, amit elsőre szúrtan b, az meg a második. má amihez kíséret is van...
Na! Ha csináltok ti is -zenét, küldjétek ide:)!