M25 Racer / London Racer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El lehet csocsózni vele, de nem egy need for speed az biztos.<#idiota>#idiota>
http://althir.org
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
elõre is THX
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
illeglisan? úgyérted mással veteted meg? picit warez szagú
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nos, találtam valami london racer tápigot de azok nem hassonlítanak arra a játékra amit én keresek 😛
Ezt a játékot honnan tudnám illegálisan vagy legaláisan letölteni valahonnan? Régen mikor megjelent nagyon sokat toltam vele, képekkel nem tudok szolgálni mert a legnagyobb kép is amit gulgi talál 150x150-es <#idiota>#idiota>
Na, most én csak a demoval tuttam jáccani ill. nem mert nem indul el valami "unhandled exception" kamu szöveggel...
Viszont! Van 1 cdm amin régi játékdemok vannak (onnan van ez is) és ott találtam 1 képet: