912
Cities XL
-
bruna #72 Ingyen béta letölthető ! Cities Xl Beta -
#71 Na, nem volt hiábavaló dolog regisztrálni másik 8 gamer site-ra, jött egy kód! Juhúúúú! -
#70 Ááááá, lemaradtam! :(
"Sorry, all keys have now been allocated. " -
bruna #69 Ha majd valakinek sikerül ,az képeket ,videókat csinálhatna majd !:) Ha sikerül.... -
#68 Mindenki abromi gyorsan mentjen a következő címre, mert kulcsokat osztogatnak. Én már kaptam egyet a c&vg-n.
c&vg
Nem garantálom hogy kaptok, szóval gyorsan menjetek. Regisztrálni kell. Uccu neki!
Még itt is nézegessétek a címeket mert elvileg az itt felsorolt oldalak is osztogatnak.LINK -
#67 A gamingshogun.com-on van egy összefoglaló a single és multi feature-ökről:
itt
Kár, hogy ez a multis élmény (közös bolygó, kereskedés más játékosokkal, megnézni az ő városaikat, stb. ) fizetős lesz:
Monthly costs:
* 1 Month = 7€
* 3 Months = 5€/month
* 6 Months = 4.5€/month
-
#66 -
#65 Sikerült már valakinek bejutni a béta tesztre?
Egyre jobban tetszik ez a játék. -
#64 majd akinek sikerült béta kulcsot szerezni az mondja majd h milyen a játék, meg hogy a kulcs megszerzése valamiféle kötöttséggel jár e (pl le kell majd írnod a benyomásaidat a játékról) és persze pár screenshot :D -
bruna #63 Én meg regisztráltam egy fejből kitalált kóddal. -
#62 Franc, remélem lesz lehetőség megváltoztatni/kiegészíteni a jelentkezést. Már leadtam kód nélkül és nagyon nem akarom kockára tenni az egészet egy dupla-jelentkezéssel. -
#61 a regisztrációnál a promó kód: DIRK16
forrás: simtropolis.com -
#60 nyílt béta!!!!:
ITT -
kalapos #59 Passz.
Pedig a hivatalos oldal fórumán írt egyvalaki a fejlesztők közül és ott is írta hogy csúszni fog. -
#58 és akkor a hivatalos oldalon miért írnak mást? -
kalapos #57 Monte Cristo plans to release CITIES XL in August of 2009
-
#56 a city life-ból adtak ki és mivel a cities xl a city life tovább gondolása ,ezért gondolom igen + a monte cristo a játékaiból nagy gyakorisággal szokott demót is készíteni. -
bruna #55 És Demóra számíthatunk? -
bruna #54 akkor jó :)/már türelmetlen vagyok... -
#53 de:
"When will CITIES XL™ be released?
We expect to launch CITIES XL in the first quarter of 2009." tehát első negyed év!
forrás:http://www.citiesxl.com/index.php?/content/view/24/65/lang,en/ -
bruna #52 Nem azt mondták ,hogy megjelenik 2009 első negyedévében (Január,Február,Március) ??
-
#51 ez most mégis honnan jött? -
bruna #50 A játék vajon megjelenik 1-2 héten belül ? -
#49 Engem az online lehetősége érdekel az még elsőre biztos nem sikerül valami jól, de remélem használható lesz -
#48 meg anno azt mondták(mutatták), hogy könnyen lehet majd épületeket importálni a játékba, meg elég lesz csak a valóságban lefényképezett épületek képeit rárögzíteni egy 3d-s modellre akárcsak a Gmaxban, ám itt mind ez itt nem fogja igényelni különösebben a szürkeállomány használatát:D. meg még az utakkal lehet majd variálni egy csomót. De ami tetszik hogy a játék támogatja a nem lienáris városok felépítését, így majd még valósághűbb várost lehet benne építeni. így távolról jónak hangzik, de majd élesben is ilyen szuper lesz -e? :P -
#47 Grafikailag ha lehet hinni a videóknak mindenképp szebb lesz.A közlekedésre és úgy magára ahogy felépül kiváncsi leszek -
#46 már nem sokára ki fog jönni :P, már csak március hónap van hátra 2009 első negyedévéből :D, kíváncsi leszek rá, hogy vajon tényleg felül tudja e majd múlni a nagy SC sorozatot (főleg a SimCity 4-et, mert a társadalmak az kritikán alul is szar volt :D, am majd lassan lehetne bannert is csinálni a topiknak, ha valaki vállalkozna rá -
bruna #45 ok, igaz :) -
#44 Régen néztem honlapjukat, ha jól tudom még nincs hivatalos dátum.De én inkább azt szeretném hogy tökéletes legyen =).
-
bruna #43 Ez mikor fog megjelenni ? -
#42 ŐŐŐ azt mutatják hogy modellezik a házakat.Nemhiszem hogy lesz benne modellező.Vagy oan mint a City Life ban :D -
pzolika978 #41 Nem rossz!
Sok olyan dolog van benne ami a sim cityben nincs.De a játék motorjára is kíváncsi leszek. A házépítő része szerintem bonyolult lesz. -
#40 2 új vidi
Csak hogy legyen már valami. -
#39 zsírkirály! -
kalapos #38 Új képek is vannak
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Kép11
Kép12
Kép13
Kép14 -
#37 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/250104.html
egy kis út építés, nem rossz =P -
#36 2009 elso negyedeveben jelenik me, legalabbis a hivatalos honlap szerint. :) -
#35 A City Life-ra szerintem ez egyáltalán nem igaz, mivel a házakat egyesével is lehet rakni ezért oda és úgy rakod ahogy akarod és ez semmit nem ront a városod sikerességén. Például egyszer úgy építettem meg egy lakóövezetet, hogy felvezettem egy magasabb dombra az utat körbe és azt végigépítettem házakkal. A Sim Cityre lehet hogy igaz a "vagy szép és közepesen sikeres, vagy ronda és nagyonsikeres" de a CL-re szerintem semmiképp. -
#34 A Cities Unlimited lett volna a City Life 2, de a Cities XL lessz az. -
#33 nem simcitykel játszottam a 4ig, kiegekkel már nem.
nem értetted a lényeget, vagy szép és közepesen sikeres, vagy ronda és nagyonsikeres :D