912
Cities XL
  • bruna #72
    Ingyen béta letölthető ! Cities Xl Beta
  • Rip
    Na, nem volt hiábavaló dolog regisztrálni másik 8 gamer site-ra, jött egy kód! Juhúúúú!
  • Rip
    Ááááá, lemaradtam! :(

"Sorry, all keys have now been allocated. "
  • bruna #69
    Ha majd valakinek sikerül ,az képeket ,videókat csinálhatna majd !:) Ha sikerül....
  • Hmuda
    Mindenki abromi gyorsan mentjen a következő címre, mert kulcsokat osztogatnak. Én már kaptam egyet a c&vg-n.

c&vg

Nem garantálom hogy kaptok, szóval gyorsan menjetek. Regisztrálni kell. Uccu neki!

Még itt is nézegessétek a címeket mert elvileg az itt felsorolt oldalak is osztogatnak.LINK
  • Rip
    A gamingshogun.com-on van egy összefoglaló a single és multi feature-ökről:

itt

Kár, hogy ez a multis élmény (közös bolygó, kereskedés más játékosokkal, megnézni az ő városaikat, stb. ) fizetős lesz:

Monthly costs:

* 1 Month = 7€
    * 3 Months = 5€/month
    * 6 Months = 4.5€/month

• Hmuda
  • Rip
    Sikerült már valakinek bejutni a béta tesztre?
    Egyre jobban tetszik ez a játék.
  • nyirog
    majd akinek sikerült béta kulcsot szerezni az mondja majd h milyen a játék, meg hogy a kulcs megszerzése valamiféle kötöttséggel jár e (pl le kell majd írnod a benyomásaidat a játékról) és persze pár screenshot :D
  • bruna #63
    Én meg regisztráltam egy fejből kitalált kóddal.
  • Hmuda
    Franc, remélem lesz lehetőség megváltoztatni/kiegészíteni a jelentkezést. Már leadtam kód nélkül és nagyon nem akarom kockára tenni az egészet egy dupla-jelentkezéssel.
  • nyirog
    a regisztrációnál a promó kód: DIRK16

forrás: simtropolis.com
  • nyirog
    nyílt béta!!!!:

ITT
  • kalapos
    Passz.
    Pedig a hivatalos oldal fórumán írt egyvalaki a fejlesztők közül és ott is írta hogy csúszni fog.
  • nyirog
    és akkor a hivatalos oldalon miért írnak mást?
  • kalapos
    Monte Cristo plans to release CITIES XL in August of 2009

• nyirog
    a city life-ból adtak ki és mivel a cities xl a city life tovább gondolása ,ezért gondolom igen + a monte cristo a játékaiból nagy gyakorisággal szokott demót is készíteni.
  • bruna #55
    És Demóra számíthatunk?
  • bruna #54
    akkor jó :)/már türelmetlen vagyok...
  • nyirog
    de:

"When will CITIES XL™ be released?

We expect to launch CITIES XL in the first quarter of 2009." tehát első negyed év!
    forrás:http://www.citiesxl.com/index.php?/content/view/24/65/lang,en/
  • bruna #52
    Nem azt mondták ,hogy megjelenik 2009 első negyedévében (Január,Február,Március) ??

• Christian88
    ez most mégis honnan jött?
  • bruna #50
    A játék vajon megjelenik 1-2 héten belül ?
  • Christian88
    Engem az online lehetősége érdekel az még elsőre biztos nem sikerül valami jól, de remélem használható lesz
  • nyirog
    meg anno azt mondták(mutatták), hogy könnyen lehet majd épületeket importálni a játékba, meg elég lesz csak a valóságban lefényképezett épületek képeit rárögzíteni egy 3d-s modellre akárcsak a Gmaxban, ám itt mind ez itt nem fogja igényelni különösebben a szürkeállomány használatát:D. meg még az utakkal lehet majd variálni egy csomót. De ami tetszik hogy a játék támogatja a nem lienáris városok felépítését, így majd még valósághűbb várost lehet benne építeni. így távolról jónak hangzik, de majd élesben is ilyen szuper lesz -e? :P
  • Christian88
    Grafikailag ha lehet hinni a videóknak mindenképp szebb lesz.A közlekedésre és úgy magára ahogy felépül kiváncsi leszek
  • nyirog
    már nem sokára ki fog jönni :P, már csak március hónap van hátra 2009 első negyedévéből :D, kíváncsi leszek rá, hogy vajon tényleg felül tudja e majd múlni a nagy SC sorozatot (főleg a SimCity 4-et, mert a társadalmak az kritikán alul is szar volt :D, am majd lassan lehetne bannert is csinálni a topiknak, ha valaki vállalkozna rá
  • bruna #45
    ok, igaz :)
  • Christian88
    Régen néztem honlapjukat, ha jól tudom még nincs hivatalos dátum.De én inkább azt szeretném hogy tökéletes legyen =).
  • bruna #43
    Ez mikor fog megjelenni ?
  • LeWyTy
    ŐŐŐ azt mutatják hogy modellezik a házakat.Nemhiszem hogy lesz benne modellező.Vagy oan mint a City Life ban :D
  • pzolika978
    Nem rossz!

Sok olyan dolog van benne ami a sim cityben nincs.De a játék motorjára is kíváncsi leszek. A házépítő része szerintem bonyolult lesz.
  • LeWyTy
    2 új vidi
    Csak hogy legyen már valami.
  • LeWyTy
    zsírkirály!
  • kalapos
    Új képek is vannak
    Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4
    Kép5
    Kép6
    Kép7
    Kép8
    Kép9
    Kép10
    Kép11
    Kép12
    Kép13
    Kép14
  • Christian88
    http://www.gametrailers.com/player/usermovies/250104.html

egy kis út építés, nem rossz =P
  • Tetsuo
    2009 elso negyedeveben jelenik me, legalabbis a hivatalos honlap szerint. :)
  • Gerbill
    A City Life-ra szerintem ez egyáltalán nem igaz, mivel a házakat egyesével is lehet rakni ezért oda és úgy rakod ahogy akarod és ez semmit nem ront a városod sikerességén. Például egyszer úgy építettem meg egy lakóövezetet, hogy felvezettem egy magasabb dombra az utat körbe és azt végigépítettem házakkal. A Sim Cityre lehet hogy igaz a "vagy szép és közepesen sikeres, vagy ronda és nagyonsikeres" de a CL-re szerintem semmiképp.
  • LeWyTy
    A Cities Unlimited lett volna a City Life 2, de a Cities XL lessz az.
  • VRSDM
    nem simcitykel játszottam a 4ig, kiegekkel már nem.
    nem értetted a lényeget, vagy szép és közepesen sikeres, vagy ronda és nagyonsikeres :D