185
-
Wilddog #25 Aki tanítani sem tudja, az a testneveléstanár. -
Nabukonodozor #24 Figyelj, a Földbe az űrből érkező különböző sugárzások részecskéinek energiája egy nagyságrendel nagyobb, mint amit az LHC generálni fog, vagyis ha ez igaz lenne, akkor már mi itt nem tudnánk fórumozni.... -
palika22 #23 És mi van ha a végén mégis csak a tudósaink tévednek egy ici-pici stabil fekete lyukacsát?
De aggodalmaskodniuk akkor sem kell miatta...
Nem lesz aki felelősségre vonná őket.... -
#22 Lukács Béla biztos megnyugtatna minket. :)
Küldjünk neki levelet aztán majd válaszol nekünk a TV-ben. :D
Itt van a bácsi. -
#21 Te nem néztél még be a lányok szoknyája alá ?? "fekete lyuk powaa" -
#20 Hát, hajrá. A kritikusokkal ellentétben a tudosóknak sok vesztenivalójuk nincs. Ha igazuk lesz, sikerük lesz, ha nem, akkor se szól már nekik senki miatta. -
loky #19 150 év, mi az nekem, megvárom:D -
A1274815 #18 Különben úgy tudom 2000-ben, amikor a másik ilyet építették, akkor is ezzel jöttek, a 'Jó estét Magyarország'-ból egy idézet: "Egy lyuk és más semmi...".
Amúgy ezek tényleg léteznek és bizonyítottan léteznek, vagy csak jó vele manipulálni az embereket: strangelet?
Szerintem, ha lesz is fekete lyuk, nem az fogja elnyelni a földet, hanem a kötzelében tartozkodó proton fogja megenni tízóraira a feket lyukat. -
A1274815 #17 "Úgy tudom Platinából tudnak aranyat csinálni, csak asszem a platina drágább mint az arany, és ha jól emlékszem akkor anno még az oroszoknak sikerült elsőnek előállítani így aranyat."
Jól tudod, a platina nem csak ~22x drágább, mint az arany, hanem az így előállított arany még rádióaktív is lesz, vagy 150 évig. -
rhonkhan #16 Örökké akartok élni? ha nem, hát szerintem nyugodtan belevághatunk egy ilyen kísérletbe :)
Amúgy meg ha valami katasztrófa lenne a következménye, akkor azt Nostredamus és a Biblia kifelejtette a sorai közül, szóval, a legnagyobb katasztrófa az lesz ha nem lesz értékelhető eredménye, és a komplexum komoly károkat szenved, így új érdemleges fizikai kísérlet már nem lesz kezdeményezhető ennek hatására.
De bízzunk abban hogy a tudósok nem malacért vették a diplomájukat, és értik a dolgukat. A Cambridge Egyetem elméleti fizikusát meg bevehetnék a csapatukba, ha már így aggódik, és szerinte okosabb náluk...
De tartja a mondás: "aki tudja csinálja, aki meg nem az tanítja" :) -
#15 Azt eddig is lehetett, csak keveset, és iszonyú drágán. -
Csaba42 #14 "nincs elképzelhető veszély"
Jól van, akkor csak az elképzelhetetlen veszélyek fenyegetnek minket. Megnyugtató. XD -
Csaba42 #13 Mekkora LOL már az a kép - turn on -> aarrrghh! XD -
menetrend #12 Egy save/load opció sem ártana :)
Úgy tudom Platinából tudnak aranyat csinálni, csak asszem a platina drágább mint az arany, és ha jól emlékszem akkor anno még az oroszoknak sikerült elsőnek előállítani így aranyat.
Csernobil meg nem tévedés volt, hanem az idióta emberek kísérletezgetős hülyesége.
Alapjában biztonságos volt az az erőmű is, csak az ember faszkodott egy nagyot, ami nem véletlen volt, és íme meg is lett az eredménye...
Másik dimenzióbeli lények meg most is léteznek. Néhány egyén akivel az ember összefut az utcán azt a benyomást keltik, hogy a szerencsétlen egy totál másik világból van itt. Pl: az öregek akik csakazértis a kocsi előtt csoszognak át az utcán... -
loky #11 Nagy ügy...ugyis mindig arról álmodtam hogy egyszer látok majd egy feketelyukat... nem pont ebben a variánsban gondoltam, de ha nincs más...
UI: egy ilyen építményt elköltöztetni egy másik bolygóra??? +100 év és akkor majd megnyomják a START gombot:D -
#10 Aranyat már régen tudnak csinálni, csak nem gazdaságos! -
SonicBoom #9 egyértelmű, hogy egy gonosz dimenzió kapuja nyílik meg! mit kell ezen vitázni? DOOM2:Hell on Earth! Kell egy shotgun meg párszáz töltény 'oszt kész! -
PepeLopez #8 Akkor most ezzel lehet aranyat csinálni-e ? :D -
Szemi90 #7 Azért szerintem egyszerűbb lenne, ha magát a kísérletet költöztetnék át egy másik bolygóra, mint az emberiséget. He? -
#6 A természet mindig kreál olyan jelenségeket, amire az emberi tudomány nincs felkészülve! Azt én is túlzásnak tartom, hogy a bolygónkat egy fekete lyuk foglya elnyelni, de az emberi tévedés mindig ott van a pakliba (Csernobil)! Én azt mondom, hogy ha nem kellően vagyunk felkészülve és nem tisztelettel bánunk a természettel, akkor a fagyi visszanyal! -
#5 Gondolom a vallási szekták már készűlnek a végitéletre. Valahol tuti megtalálják az LHC betűkódot a Bibliában, és valamelyik példázatba biztosan bele tudják magyarázni, hogy feketelyuk pusztítja majd el a földet.
Valószínüleg készülnek már a azok a publikációk is, melyek szerint azért nem találkoztunk edig értelmes lényekkel az univerzumban, mert azok mind kipusztulnak az űrhajózás küszöbén, amint megépítik a saját LHC berendezésüket.
Sőt, szerintem nem egy megvilágosdott arc kiált fel büszkén, hogy rálelt Nostredamus egy eddig félreértelmezett versszakában a születő feketelyukra.
Ja és lesznek új fílmek meg játékok is, melyekben megnyílik az x-ik dimenzió és jönnek majd nyálkás lények, hasonlóan a DOOM, a Half Life, az X-tron 2000, vagy a Howard kacsa kalandjaihoz.
Egyébként mi van, ha azok nyernek akik beperelték CERN-t, hogy ne indítsák be az LHC-t? Egy bírósági itélet megállíthat egy ilyen kisérletet? -
#4 dimenziókapu nyílik, ami egy időre összekeveredik a miénkkel, és halflife :D nembaj, majd a frímen megment. -
tmisi #3 Jut eszembe, lehet hogy a 3.Alternatíva (egy elmélet, miszerint egy lehetséges katasztrófa bekövetkezte előtt áttelepítenék az embereket a Marsra, egyesek szerint ez meg is történt) pont e biztonsági okból készült, ha kipurcantanák a Földet, legyenek túlélők. De ezt kétlem, mindenesetre jól hangzik. -
#2 Szépen is lennénk, ha ezezk lekőröznék a Halálcsillagot! :D
Ámbár poén lenne, ha bekapcsolás után jönne a végítélet... IGAZ csak nekünk, mert a Marsiakat gondolom már nem izgatná. -
Chris05 #1 Kitartás mindenkinek, jó volt veletek osztozni ezen a sárgolyón. Peace. :)