85
  • jtrencsenyi
    Még valami. Gondolom jogtiszta Windowst használsz és az Update be van kapcsolva, így mindig felkerülnek a legfrisebb patchek. :)
  • jtrencsenyi
    "Csak aztán jött valami spyware, ami elég rendesen átrendezgette a gépem hálózati beállításait"

"...hanem azért, mert nem értenek hozzá."

ROTFL! :D
    Használd csak! Szívjál csak! Hidd csak azt, hogy Te értesz hozzá! Közben meg újratelepíted a rendszered egy ilyen probléma esetén. LOL!
    Istenem! De jó, hogy már nem kell a Windows-zal, meg az ilyen mindent tudó r=1 userekkel bajlódnom évek óta! :)
  • Dodo55
    Still waiting for root device...

Erre ennyit tudok mondani. Próbáltam már élesben, virtuális gépen, de mindig csak ez. Többszáz google találatot néztem már meg a hibára keresve, de semmiféle megoldás nem segített, amit írtak. Úgyhogy elhiszem én, hogy jó a Mac OSX, de ameddig csak várakozni képes egy átlagos PC-n, addig még ki sem tudom próbálni, nem hogy átállni rá. Bár az amúgy is ki van zárva, hogy átáljak rá addig, amíg nem képes natívan futtatni a Windowsos binaryket, vagy ameddig az általam használt programok 90%-a csak Windowsra létezik.

Ja, amúgy ma tettem fel egy új Windowst a gépemre. A régi 2 és fél éves volt(illetve nem múltidő, mert még fent van és működik is), megélt egy alaplap-cpu-vga cserét is, és mellette teljesen használható sebességgel, mindenféle hiba nélkül futott. Csak aztán jött valami spyware, ami elég rendesen átrendezgette a gépem hálózati beállításait, és a hálózati beállításokat rendberakó program(winsockxpfix, a hiba nem egyedi, csak sajnos későn vettem észre, hogy a google minden 3. találata rákeresve a progi nevére pontosan ugyanarról a hibáról szól, ami nekem volt) meg sikeresen átírt valamit, ami miatt fagy az svchost indításkor, magávalrántva 10+ elég fontos service-t. Igaz kis trükközéssel gond nélkül lehetett használni tovább a gépet, de egyrészt az úgy kényelmetlen volt, másrészt meg amúgy is ki kéne majd venni azt a winchestert a gépemből, úgyhogy nem ártott már egy új win az egyik SATA-s HDD-mre. De amúgy lol, hogy a NOD32 nem fogta meg a cuccot, pedig állítólag a durvább spyware-ek ellen is véd már.

Ezt csak azért írtam, mert vannak, akik halálra szidják a Windowst, és 2 havonta újratelepítik, mert belassul/összeomlik/átveszi a hatalmat a gép felett/feketlyukat hoz létre/stb. Az igazság az, hogy nem azért szidják, mert olyan szar lenne, meg nem azért kell újratelepíteniük mielőtt még egyáltalán idejük lenne megfelelően testre szabni, hogy kényelmes is legyen, hanem azért, mert nem értenek hozzá.
  • peterx
    A múltkor nem volt már egy videó az utolsó munkanapjáról? (http://www.youtube.com/watch?v=HEWMC4usElM) Hányszor akar még utoljára munkába menni?
  • TothLaci
    Na, ennek örömére váltottam Windowsról Leopard Macintosh operációs rendszerre.

aki netezésre, filmnézésre használja a mai átlag pc-jét, ajánlom neki is!