Tervezőasztalon a Wanted 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor a dublõr ér meg minden pénzt 😊
Sir Quno Jedi
Nem volt rossz film, de hogy évszázadokkal ezelõtt már léteztek az unicode-os ascii kódtáblák, az azért már tényleg erõs és szuperpóvákkal is nehezen magyarázható... 😄

(már csak ha nem azok alapján csinálták a mai táblákat 😄, vagy UFO-k, vagy idõugrás, vagy-vagy-vagy)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hornymut
Nem szívesen gonoszkodom, de az csak dublõr volt...

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

0Speed0
Úgy voltam vele, hogy wtf?!
Azért nem fog kanyarodni a golyó, mert rángatják jobbra balra a fegyvereket...
De mint kiderült, õk tudnak babrálni a tér idõvel vagy mi a fene ezért ilyen trükkösök... <#buck>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Nem vagyok az a csak látványra menõ ember, és tuti a hogy a készítõk SEMMI fizikát nem tanultak a suliban, de nekem akkoris kurvára bejött a film. Semmi értelme, tényleg csak egy agyatlan hentelés, de bakker, annyira jók voltak a zenék és a jelenetek, hogy csomószor tátott szájjal néztem. Nekem tetszett. :-)p

Jahh majd el felejtettem Angelina Jolie hátsója minden pénzt megér!
Tegnap néztem meg moziban és nekem nagyon bejött, mondjuk én nem ismerem a képregényt, de szerintem a film marha jó lett/ jó sztori, kemény akciók és fasza zenék/
Hornymut
Nem tudjuk jobban, én legalábbis biztos nem, csak nekem ez jött át a trailerekbõl :-)
De egy agyatlan CGI filmnek jó lesz, csak Jolie ne lenne benne, tényleg nagyon fura...

hmm, tehát Ti jobban tudjátok, mint az eredeti képregény készítoje? Érdekes megkozelítés 😄

Megjegyzem a neve az illetonek Mark Millar és nem Mark Miller

Hornymut
"Legalábbis az eredeti képregényt készítõ Mark Miller ezt állította. Közben azt is elárulta, hogy a nézõk teljesen meg fognak lepõdni majd azon, hogy mennyire nem különbözik szinte semmiben a képregény és a film. Szinte kockáról kockára ugyanazt az élményt kapják, mint olvasás közben."

Ez már ott elvérzik, hogy már az ajánlóknak sincs semmi köze a képregényhez, Angelina Jolie marhára nem illik oda, kifejzõen zavaróan hat, fõleg a képregény ismeretében, meg cask túl van hype-olva a nõ. Van a képregény és van egy azonos címû film, és a hasonlóságnak ezzel vége is.
Gyalázat, de a Transformers óta nem lep meg semmi 😞

Nekem tetszett. Jöhet még.

Az elsõt se szabadott volna <#szomoru1>
De legalábbis nem Wanted címen... A névadó képregény csak nagyon távolról hasonlít erre a generikus jószágra...<#violent>