Tervezőasztalon a Wanted 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a dublõr ér meg minden pénzt 😊
Nem volt rossz film, de hogy évszázadokkal ezelõtt már léteztek az unicode-os ascii kódtáblák, az azért már tényleg erõs és szuperpóvákkal is nehezen magyarázható... 😄
(már csak ha nem azok alapján csinálták a mai táblákat 😄, vagy UFO-k, vagy idõugrás, vagy-vagy-vagy)
(már csak ha nem azok alapján csinálták a mai táblákat 😄, vagy UFO-k, vagy idõugrás, vagy-vagy-vagy)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem szívesen gonoszkodom, de az csak dublõr volt...
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Úgy voltam vele, hogy wtf?!
Azért nem fog kanyarodni a golyó, mert rángatják jobbra balra a fegyvereket...
De mint kiderült, õk tudnak babrálni a tér idõvel vagy mi a fene ezért ilyen trükkösök... <#buck>#buck>
Azért nem fog kanyarodni a golyó, mert rángatják jobbra balra a fegyvereket...
De mint kiderült, õk tudnak babrálni a tér idõvel vagy mi a fene ezért ilyen trükkösök... <#buck>#buck>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Nem vagyok az a csak látványra menõ ember, és tuti a hogy a készítõk SEMMI fizikát nem tanultak a suliban, de nekem akkoris kurvára bejött a film. Semmi értelme, tényleg csak egy agyatlan hentelés, de bakker, annyira jók voltak a zenék és a jelenetek, hogy csomószor tátott szájjal néztem. Nekem tetszett. :-)p
Jahh majd el felejtettem Angelina Jolie hátsója minden pénzt megér!
Tegnap néztem meg moziban és nekem nagyon bejött, mondjuk én nem ismerem a képregényt, de szerintem a film marha jó lett/ jó sztori, kemény akciók és fasza zenék/
Nem tudjuk jobban, én legalábbis biztos nem, csak nekem ez jött át a trailerekbõl :-)
De egy agyatlan CGI filmnek jó lesz, csak Jolie ne lenne benne, tényleg nagyon fura...
De egy agyatlan CGI filmnek jó lesz, csak Jolie ne lenne benne, tényleg nagyon fura...
hmm, tehát Ti jobban tudjátok, mint az eredeti képregény készítoje? Érdekes megkozelítés 😄
Megjegyzem a neve az illetonek Mark Millar és nem Mark Miller
Megjegyzem a neve az illetonek Mark Millar és nem Mark Miller
"Legalábbis az eredeti képregényt készítõ Mark Miller ezt állította. Közben azt is elárulta, hogy a nézõk teljesen meg fognak lepõdni majd azon, hogy mennyire nem különbözik szinte semmiben a képregény és a film. Szinte kockáról kockára ugyanazt az élményt kapják, mint olvasás közben."
Ez már ott elvérzik, hogy már az ajánlóknak sincs semmi köze a képregényhez, Angelina Jolie marhára nem illik oda, kifejzõen zavaróan hat, fõleg a képregény ismeretében, meg cask túl van hype-olva a nõ. Van a képregény és van egy azonos címû film, és a hasonlóságnak ezzel vége is.
Gyalázat, de a Transformers óta nem lep meg semmi 😞
Ez már ott elvérzik, hogy már az ajánlóknak sincs semmi köze a képregényhez, Angelina Jolie marhára nem illik oda, kifejzõen zavaróan hat, fõleg a képregény ismeretében, meg cask túl van hype-olva a nõ. Van a képregény és van egy azonos címû film, és a hasonlóságnak ezzel vége is.
Gyalázat, de a Transformers óta nem lep meg semmi 😞
Nekem tetszett. Jöhet még.
Az elsõt se szabadott volna <#szomoru1>#szomoru1>
De legalábbis nem Wanted címen... A névadó képregény csak nagyon távolról hasonlít erre a generikus jószágra...<#violent>#violent>
De legalábbis nem Wanted címen... A névadó képregény csak nagyon távolról hasonlít erre a generikus jószágra...<#violent>#violent>