7
  • karmicsek
    #7
    Amire az emberiség oda jut hogy azért fejleszti a robottechnikát hogy minden embernek jót tegyen akkorra minek a robot!? Akkor az emberiség pártatlanul akar jót az egész emberiségnek és a robotok ( az említett tipusról van szó) épp azét lettek volna mert ez nem így volt.
  • Smitiz
    #6
    És az miért baj?
    Végsősoron nekem az I, robot-ban lévő megoldás is szimpatikusnka tűnt, ha a robotok irányítnák az emberiséget, sokkal kisebb eséllyel halna ki az emberiség, csak hát ehhez még túl nagy az emberek egója.
    A robot pártatlan, objektív és nem korrupt.
    De az is csak úgy működhetett jól, ha a robotokat is egy robot irányítja, mert csak így nem lehet befolyásolni.
  • Csaba42
    #5
    A kamera nem beszél
  • morzseya
    #4
    Nemsokára az jön, ha csúnyán beszélsz, akkor az automata már nyomtatja is a büntetésről szóló cetlit. Akár csak a Demolition Man-ben.
    Gondolom mindenki örül neki hogy merre halad a világ. Mindenütt robotok (MI eszközök) vesznek majd körül és ők mondják majd meg hogy mit tehetünk és mit nem...
  • hdo
    #3
    "A rendszer nem csak a környéket, de a környezeti zajokat is figyeli, és azonnal felismeri, ha valami abnormális történik..."

    Magyarul nem szabad innentől még fingani se, mert a felszabaduló metángáz után környezetvédelmi adót vetnek ki rám, vagy arcfelismerővel kitudakolják a személyazonosságomat és küldik levélben a büntetőcetlit.
  • arrakistor
    #2
    nehogy má egy gép ravaszabb legyen egy cigányképű betörőnél, akinek még a szeme se áll jól...

    elég csicska trükkökkel ki lehet játszatni... az egész kóceráj nem ér annyit hogy valaki leszedje egy távcsöves pistával
  • Sir Quno Jedi
    #1
    Ez mekkora hülyeség. Ha tudja valaki, hogy ilyen kamerák vannak fent, akkor ennek ugyanúgy elterelheti máris a figyelmét, mint egy hús-vér embernek, Szentég...