Vámpírok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thai földön? Nem tudok róla.... Inkább Dél-Amerika.. szerintem.
Fû, köszönöm szépen a hozzászólásokat! Szóval akkor Ti sem találkoztatok DVD formával, még teszkó-gazdaságos változatban sem.. <#szomoru1> Megpróbálom on-line, csak kicsit félek tõle, esetleg 4szer annyiba kerülne, mintha boltból venném...
VÁMPAPÍROK... <#vigyor><#vigyor> Ez jóóóó, asszem kicsit nagyobb bajban lennék, ha vámpapírokat keresnék... Ez tetszik. 😊
Na, örülök, hogy megnyitottam ezt a fórumot. 😊
Sysfox
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vlad_%C5%A2epe%C5%9F

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Én csak azt tudom, hogy tõle származik a "szöget ütött a fejébe" kifejezés... Ugyanis õ ezt megtette egy kedves követtel. De ne kis 2 centis szögekre tessék gondolni, min. 10 centisekre...

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Bandee1987
Ez az egyik olyan horrorfilm azon kevesek közül, amit láttam 😊
Nem rossz, jó nézni James Woodsot ahogy írtja a dögöket 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PetruZ
Baromság. A Dracul a Zsigmond alapította Sárkányos Rend nevébõl ragadt rajta, és a "Karós"-nak hívott Tepes apja volt, ez utóbbi fickó volt a vámpírlegendák forrása (és Mátyás kortársa, bár a halálához nincs köze) és róla szólnak a különféle rémtörténetek is.
degenerator
konkrétan mátyás záratta várbörtönbe.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Nem hiszem, Mátyás a 15. században élt, a drakula-sztorit korábbra tenném, kb. a 12-13. századba.

Vladnak alattvalói adták a Dracul (=ördög) gúnynevet, mert szeretett mindenkit karóba húzni, függetlenül attól, hogy az illetõ ezt szeretné-e vagy sem.

Ha Vlad Drakulra gondolsz akkor a Grófot tudtommal kivégezték, talán épp Mátyás király barátunk. Vagy csatában esett el? Na már nem emléxem rá pontossan, de biztos nem betegségben. A fejét asszem el is küldték a törököknek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Még sose hallotam róla, hogy valaki N betûvel írta volna. <#wow2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

off

Topic címét nézem a listában, elsõre Vámpapíroknak olvastam 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Csak érdekességképp:
Nem Drakula mondta, róla mondták.

Ugyanis a gróf valóban létezett, és társadalmi rangjánál fogva elég szemét módon bánt az emberekkel, közben talán õ sem tudott róla, valami rusnya fertõzõ betegségben szenvedett, és az õt körülvevõ embereket szépen meg is fertõzte.
Amikor betegsége végzett vele, eltemették, aztán sorban kezdtek szép sorban kihalni azok, akiket életében ismert és megfertõzött, jött egy nagyokos (gondolom, nem igazán kedvelte a grófot), és azt állította, hogy Drakula már nincs is a sírjában, mert élõhalott, elment vadászni, "õ látta".
Kiásták, és egy - a fertõzés hatására - felpuffadt testet találtak a koporsóban. Persze, mit gondol errõl a korabeli ember? Megette a többieket, kiszívta a vérüket, ott folytatja, ahol temetése elõtt abbahagyta.

a többi sallang, hogy denevérré, farksaaá, kutyává tud változni, hipnotizálja az embereket, nagyon gyors, nagyon erõs, tud nullával osztani, már jött magától, elvégre emberek vagyunk, szeretünk pletykálni.

Persze a marketing nem mai találmány, ezért lehetett a "vámpírokat" - ugye, mindenkibõl az lett, akit megfertõzött, mert puffadtak azok is szépen - hagymával, szentelt vízzel, fakaróval és különbözõ varázsigékkel távoltartani magadtól.

NEOreg3
biztos azért írta N betûvel mert szerinte az a helyes... -.-'

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NeoMaN
LOL
váNNNNNNNNNNNNpír
😄DDDDDDDDDDDD

Pigo
Ha az angolból indulunk ki, ott Vampire, és nem Vanpire... amugy meg nézz meg egy könyvcímet

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

akyyy
ez aztán a nagy helyesírás szakkönyv!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pigo

cenobite
A váNpírok gonoszak!!!

gamertag: kenobita

Pigo
LoL én naiv azt hittem hogy v.kit megtámadtak a kárhozottak, vagy v.ki vanabívempájör<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

bakvarnyu
én ilyet nem mondtam <#vigyor1>

én is rendeltem már online sok smsweb kódot :o

Sephi
Többet rendeltem én mar online mint te azt hinned!<#wave>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ChuckyHUN
NEM LÉTEZNEK VÁMPÍROK FOGJÁTOK FEL!! DRAKULA IS MEGMONDTA!!!😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Yoda001
"mindenki magából indul ki" ....<#wave>

http://9gag.com/gag/5135249

fanka93
online megrendelni??

Sephi
Biztos meg fogja rendelni....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
úgy néz ki nem jelent meg Magyarországon DVD-n, VHS-en kikölcsönözhetõ több helyen is: odeon
vagy rendeld meg külföldrõl, az angol Amazonon van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

12346
ez a thaiföldön játszódó cucc?

Sziasztok!
Sûrgõsen szükségem lenne a Vámpírok címû film DVD változatára!!!
Segítsetek, lécci ha tudtok!!! Még sehol sem találkoztam vele...