29
John Carpenter - A Vámpírok
  • Mona Mercury
    Thai földön? Nem tudok róla.... Inkább Dél-Amerika.. szerintem.
  • Mona Mercury
    Fű, köszönöm szépen a hozzászólásokat! Szóval akkor Ti sem találkoztatok DVD formával, még teszkó-gazdaságos változatban sem.. Megpróbálom on-line, csak kicsit félek tőle, esetleg 4szer annyiba kerülne, mintha boltból venném...
    VÁMPAPÍROK... Ez jóóóó, asszem kicsit nagyobb bajban lennék, ha vámpapírokat keresnék... Ez tetszik. :)
    Na, örülök, hogy megnyitottam ezt a fórumot. :)
  • Sysfox
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Vlad_%C5%A2epe%C5%9F
  • Berselius
    Én csak azt tudom, hogy tőle származik a "szöget ütött a fejébe" kifejezés... Ugyanis ő ezt megtette egy kedves követtel. De ne kis 2 centis szögekre tessék gondolni, min. 10 centisekre...
  • Bandee1987
    Ez az egyik olyan horrorfilm azon kevesek közül, amit láttam :)
    Nem rossz, jó nézni James Woodsot ahogy írtja a dögöket :)
  • PetruZ
    Baromság. A Dracul a Zsigmond alapította Sárkányos Rend nevéből ragadt rajta, és a "Karós"-nak hívott Tepes apja volt, ez utóbbi fickó volt a vámpírlegendák forrása (és Mátyás kortársa, bár a halálához nincs köze) és róla szólnak a különféle rémtörténetek is.
  • degenerator
    konkrétan mátyás záratta várbörtönbe.
  • Vlala #22
    Nem hiszem, Mátyás a 15. században élt, a drakula-sztorit korábbra tenném, kb. a 12-13. századba.

Vladnak alattvalói adták a Dracul (=ördög) gúnynevet, mert szeretett mindenkit karóba húzni, függetlenül attól, hogy az illető ezt szeretné-e vagy sem.
  • Hoz_Hun
    Ha Vlad Drakulra gondolsz akkor a Grófot tudtommal kivégezték, talán épp Mátyás király barátunk. Vagy csatában esett el? Na már nem emléxem rá pontossan, de biztos nem betegségben. A fejét asszem el is küldték a törököknek.
  • Hoz_Hun
    Még sose hallotam róla, hogy valaki N betűvel írta volna.
  • DJ BP
    off

Topic címét nézem a listában, elsőre Vámpapíroknak olvastam :D
  • Vlala #18
    Csak érdekességképp:
    Nem Drakula mondta, róla mondták.

Ugyanis a gróf valóban létezett, és társadalmi rangjánál fogva elég szemét módon bánt az emberekkel, közben talán ő sem tudott róla, valami rusnya fertőző betegségben szenvedett, és az őt körülvevő embereket szépen meg is fertőzte.
    Amikor betegsége végzett vele, eltemették, aztán sorban kezdtek szép sorban kihalni azok, akiket életében ismert és megfertőzött, jött egy nagyokos (gondolom, nem igazán kedvelte a grófot), és azt állította, hogy Drakula már nincs is a sírjában, mert élőhalott, elment vadászni, "ő látta".
    Kiásták, és egy - a fertőzés hatására - felpuffadt testet találtak a koporsóban. Persze, mit gondol erről a korabeli ember? Megette a többieket, kiszívta a vérüket, ott folytatja, ahol temetése előtt abbahagyta.

a többi sallang, hogy denevérré, farksaaá, kutyává tud változni, hipnotizálja az embereket, nagyon gyors, nagyon erős, tud nullával osztani, már jött magától, elvégre emberek vagyunk, szeretünk pletykálni.

Persze a marketing nem mai találmány, ezért lehetett a "vámpírokat" - ugye, mindenkiből az lett, akit megfertőzött, mert puffadtak azok is szépen - hagymával, szentelt vízzel, fakaróval és különböző varázsigékkel távoltartani magadtól.
  • NEOreg3
    biztos azért írta N betűvel mert szerinte az a helyes... -.-'
  • NeoMaN
    LOL
    váNNNNNNNNNNNNpír
    :DDDDDDDDDDDDD
  • Pigo
    Ha az angolból indulunk ki, ott Vampire, és nem Vanpire... amugy meg nézz meg egy könyvcímet
  • akyyy
    ez aztán a nagy helyesírás szakkönyv!
  • Pigo
    !!!!
  • cenobite
    A váNpírok gonoszak!!!
  • Pigo
    LoL én naiv azt hittem hogy v.kit megtámadtak a kárhozottak, vagy v.ki vanabívempájör
  • bakvarnyu
    én ilyet nem mondtam
  • DElTER
    én is rendeltem már online sok smsweb kódot :o
  • Sephi
    Többet rendeltem én mar online mint te azt hinned!
  • ChuckyHUN
    NEM LÉTEZNEK VÁMPÍROK FOGJÁTOK FEL!! DRAKULA IS MEGMONDTA!!!:D
  • Yoda001
    "mindenki magából indul ki" ....
  • fanka93
    online megrendelni??
  • Sephi
    Biztos meg fogja rendelni....
  • Dzsini
    úgy néz ki nem jelent meg Magyarországon DVD-n, VHS-en kikölcsönözhető több helyen is: odeon
    vagy rendeld meg külföldről, az angol Amazonon van.
  • 12346
    ez a thaiföldön játszódó cucc?
  • Mona Mercury
    Sziasztok!
    Sűrgősen szükségem lenne a Vámpírok című film DVD változatára!!!
    Segítsetek, lécci ha tudtok!!! Még sehol sem találkoztam vele...