22
  • pauly
    de
  • Atisz #21
    Nem lebénult a fél arca? O_o
  • t0ma
    Meg agykarosodasa is volt...
  • t0ma
    Hat Drago szetverte a fejet...
  • 0Hanga
    Slynak plasztikázták az arcát, de nemcsak azért , hogy jól nézén ki, hanem ha jól emlékszem valami baja is volt .
  • pauly
    Jó de Bruce Willis vagy 8 évvel fiatalabb... :)
  • Akuma
    Úgytűnik csak Bruce Vilis őrizte meg fiatalos arcát. Silvesternek meg eléggé sok plasztikai műtéte lehetett (meg nem csak az arcán), mert elég hülyén néz ki, nem csak ezen a képen. Bocs a rajongóktól :D
  • mihály
    én sem tudom miért pont ilyen indiai szarságban lesznek! és még csak nem is főszereplők "indiai romantikus filmben tűnik fel egy kamera előtt"
    hát szerintem az a feltünés 3 másodperc lesz max 1 perc
    inkább már a másik változat lenne, hogy tarantino össze hozza őket egy jó akció filmjébe és övék a főszerep azt eggyütt zúznának,na ez mongyuk tetszene!!
  • 1Obi1
    És miért pont ilyen elég gagyinak hangzó filmben szerepelnek együtt?Ha már lúd legyen kövér is..Minimum egy Rambonátor - Az igazságosztót a népnek.
  • PokerFace
    Mel Gibson, Kevin Costner, Jackie Chan, Chuk Norris és meg lennének 7en :)
  • bmw
    KI lehetne boviteni par nevvel meg, es amirol regebben szo volt: Het mesterlovesz.:)
  • Narotos
    Szeretnétek majd ti így kinézni 60 évesen...
  • immovable
    mien frankó film lehetne hármukkal

sztalóne evakuálja a népet a dzsungelből, míg swarci megvédi bruce-t a predátoroktól kinek így van ideje egy fehér trikóban lenyomni az üstököst
  • Mister
    nem, mert csak 2
  • smaszi
    Gyerekkorom 3 nagy színésze együtt...csak jó lehet!? Vagy nem?
  • Risu Führer
    Faterok motoron 2 :)
  • Atomreaktor
    hát így hárman kellene összehozniuk egy filmet, de amiben felvállalják öregségüket. nagy lenne;)
  • Proview
    Ne bántsd a tatákat, Te is fogsz még így kinézni
  • immovable
    de csak akkor ha elveszem a nyugdíjukat :D
  • daneelolivaw
    azért téged még így is lecsapnának :D
  • Stonee
    most, hogy egyikükön sincs izom nincs min veszekedni :D
  • bertino
    "Ám sajna Arnie nem igazán hajlott a dologra, ám a legújabb hírek szerint mégis lesz közös filmje a két sztárnak."

full jo...