22
-
pauly #22 de -
#21 Nem lebénult a fél arca? O_o -
t0ma #20 Meg agykarosodasa is volt... -
t0ma #19 Hat Drago szetverte a fejet... -
#18 Slynak plasztikázták az arcát, de nemcsak azért , hogy jól nézén ki, hanem ha jól emlékszem valami baja is volt . -
pauly #17 Jó de Bruce Willis vagy 8 évvel fiatalabb... :) -
Akuma #16 Úgytűnik csak Bruce Vilis őrizte meg fiatalos arcát. Silvesternek meg eléggé sok plasztikai műtéte lehetett (meg nem csak az arcán), mert elég hülyén néz ki, nem csak ezen a képen. Bocs a rajongóktól :D -
mihály #15 én sem tudom miért pont ilyen indiai szarságban lesznek! és még csak nem is főszereplők "indiai romantikus filmben tűnik fel egy kamera előtt"
hát szerintem az a feltünés 3 másodperc lesz max 1 perc
inkább már a másik változat lenne, hogy tarantino össze hozza őket egy jó akció filmjébe és övék a főszerep azt eggyütt zúznának,na ez mongyuk tetszene!! -
1Obi1 #14 És miért pont ilyen elég gagyinak hangzó filmben szerepelnek együtt?Ha már lúd legyen kövér is..Minimum egy Rambonátor - Az igazságosztót a népnek. -
PokerFace #13 Mel Gibson, Kevin Costner, Jackie Chan, Chuk Norris és meg lennének 7en :) -
bmw #12 KI lehetne boviteni par nevvel meg, es amirol regebben szo volt: Het mesterlovesz.:) -
Narotos #11 Szeretnétek majd ti így kinézni 60 évesen... -
#10 mien frankó film lehetne hármukkal
sztalóne evakuálja a népet a dzsungelből, míg swarci megvédi bruce-t a predátoroktól kinek így van ideje egy fehér trikóban lenyomni az üstököst -
Mister #9 nem, mert csak 2 -
smaszi #8 Gyerekkorom 3 nagy színésze együtt...csak jó lehet!? Vagy nem? -
#7 Faterok motoron 2 :) -
#6 hát így hárman kellene összehozniuk egy filmet, de amiben felvállalják öregségüket. nagy lenne;) -
#5 Ne bántsd a tatákat, Te is fogsz még így kinézni -
#4 de csak akkor ha elveszem a nyugdíjukat :D -
daneelolivaw #3 azért téged még így is lecsapnának :D -
Stonee #2 most, hogy egyikükön sincs izom nincs min veszekedni :D -
#1 "Ám sajna Arnie nem igazán hajlott a dologra, ám a legújabb hírek szerint mégis lesz közös filmje a két sztárnak."
full jo...