8
  • peetig
    nekem budapesten a comunique szolgáltatja a netet: 10/10 Mbps, eddig semmi hiba, szerverlehalás (lakóház központi szerver), sebességcsökkenés. komolyan meglepődtem
  • hdo
    Nah, ebből a szempontból örülök hogy mucsanetem van. Nincs olyan hogy elméleti meg gyakorlati sávszél, és köze sincs mobilhálózathoz. 1,2 Mbit az tényleg 1,2 Mbit.
  • Ackro
    "Piaci elemzők ugyanis attól tartanak..."
    azért remélem szegények nem kezdtek el tömegesen pusztulni a rettenetes hírtől!

amúgymeg kinem...jale, hogy mi mit fojt meg?
    oldják meg!
    a saját érdekük!
  • Drawain
    Az a helyzet, hogy itthon amíg 8Mbps netből 512Kbps-et vállal biztosra a szolgáltató addig nincs szerződésszegés. Ha az ember a biztos sávszélességet nézi akkor nehezen talál több megabites netet elfogadható áron, amire garantálják is a sebességet. Külföldön nem tudom mi a gyakorlat, de gondolom arrafele is egyre terheltebbek a vonalak...
  • Gerygrey
    Vicces, hogy a cikk alján az egyik, 2005-ben született kapcsolódó cikkben már 2007-re megjósolták hogy össze fog omlani a 3G hálózat a túl nagy adatmennyiségtől :)
  • KarmaXXL
    Lelőnék.
    Amúgy a probléma nem csak a mobilhálózatokban van jelen.
    Legutoljára (amit láttam legalábbis) az USA-ban volt, hogy perre vitték, hogy nem tudják szolgáltatni a szerződött sebességet a hálózatokon...

És persze az egészért a bittorrent a felelős
  • ntom
    durva ötlet lesz, de mi lenne, ha csak annyi előfizetést adnának el, amennyit a hálózat bír? El tudom képzelni, mit tennének a vezérek azzal a termékmenedzserrel, aki ezt mondaná :)
  • 05lampard
    Kellett nektek HDTV anyámkinnya :)