Yamaha Why Segítség!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icepick16
kösz a segítséget! Remélem nem rohadt be, vagy szakadt el!

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

pszihopata

A bal felsõ szerkezet reteszeli az ülést,látszik rajta a mûködtetõ bowden helye!

Az open feliratot a 'gyengébbek' kedvéért írták rá a gyújtáskapcsolóra!<#ticking>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
A yamahákon a /gyujtáskapcsolóban/ a kulcs balrafordításával /nem benyomva/ lehet nyitni az ülést.

Egy bowden mûködteti,de lehet hogy szakadt,v. berohadt.

A gyújtáskapcsolón kis ikon mutatja is.

/Okosabb lett volna a robogók topicban!/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Zsolti9014
ja, jó. sajnos gíy látatlanban nem könnyû 😄

Hajrá Magyarország!

icepick16
az csak a bevásárlózacskó-kampó

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Zsolti9014
a képeken úgy látszik, hogy az ülésnek a motor eleje felõli végén, kicsit lefelé van valami amivel még lehet hogy ki is lehet nyitni.

Hajrá Magyarország!

icepick16
ha esetleg vki félreértette volna, én az ülést akarom felnyitni

icepick16
de elméletileg ott kel bele tankolni is 😄

w77d
a brossúra alapján extraként rendelhetõ hozzá sisaktartó, szóval fel ne feszítsd az ülést, mert nem biztos hogy jól jársz 😄

bens
<#idiota>

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

zolo
Ne törõdj a sok nyomorékkal...felesleges felhúznod magad...
Nézd át még1gyszer a motort jobban, kell lennie kulcsjuknak vhol, vagy az ülés elülsõ részén, vagy valamelyik oldalt.

Vagy...Vannak robogók amelyeken nincs is felnyitható sisaktartó, sztem itt is ez a helyzet...mert sehol nem tesz említést a Yamaha oldala, sem a brossúra sem.

http://flickr.com/photos/zolika90/

DarkHorSe
Szerintem <#eljen>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

icepick16
nem hinném hogy lopott lenne. amuyg tök sok hasznos tippet kaptam eddig <#eljen>

Lopott jószágon ne keress sisaktartót<#vigyor1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

icepick16
a legegyszerûbb meg az lenne ha elolvasnád az elsõ hsz-t, amiben leirtam hogy a robogót kaptam, nem pedig vettem. akitõl kaptam az pedig ezt elfelejtette megkérdezni, mert õ sem tudta amikor rákérdeztem

jaszy
A leg egyszerûbb ha megkérded azt akitöl vetted.
Bár nem értem hogy vehetted meg ha megsem nézted <#lama>

icepick16
eddig nagyon sokat segítettetek. amugy ha valaki ad infot, biztos h bezáratom a topikot. megnyugodhattok

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gladiator
gratulálok. képet nem hiszem, hogy kapsz, csak pár pontot. esetleg meg hívd fel talán a gyártót.

icepick16
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tõletek. most kaptam egy yamaha why robogót és nem tudom hogy hol kell felnyitni a sisaktartót. nem találom rajta a kulcsnyílást! valaki esetleg tudna segíteni egy leírással vagy egy képpel? Elõre is köszönöm