20
Yamaha Why Segítség!!!!
-
#20 kösz a segítséget! Remélem nem rohadt be, vagy szakadt el! -
A bal felső szerkezet reteszeli az ülést,látszik rajta a működtető bowden helye!
Az open feliratot a 'gyengébbek' kedvéért írták rá a gyújtáskapcsolóra! -
#18 A yamahákon a /gyujtáskapcsolóban/ a kulcs balrafordításával /nem benyomva/ lehet nyitni az ülést.
Egy bowden működteti,de lehet hogy szakadt,v. berohadt.
A gyújtáskapcsolón kis ikon mutatja is.
/Okosabb lett volna a robogók topicban!/ -
#17 ja, jó. sajnos gíy látatlanban nem könnyű :D -
#16 az csak a bevásárlózacskó-kampó -
#15 a képeken úgy látszik, hogy az ülésnek a motor eleje felőli végén, kicsit lefelé van valami amivel még lehet hogy ki is lehet nyitni. -
#14 ha esetleg vki félreértette volna, én az ülést akarom felnyitni -
#13 de elméletileg ott kel bele tankolni is :D -
#12 a brossúra alapján extraként rendelhető hozzá sisaktartó, szóval fel ne feszítsd az ülést, mert nem biztos hogy jól jársz :D -
#11 -
#10 Ne törődj a sok nyomorékkal...felesleges felhúznod magad...
Nézd át még1gyszer a motort jobban, kell lennie kulcsjuknak vhol, vagy az ülés elülső részén, vagy valamelyik oldalt.
Vagy...Vannak robogók amelyeken nincs is felnyitható sisaktartó, sztem itt is ez a helyzet...mert sehol nem tesz említést a Yamaha oldala, sem a brossúra sem. -
#9 Szerintem -
#8 nem hinném hogy lopott lenne. amuyg tök sok hasznos tippet kaptam eddig -
pinnacle #7 Lopott jószágon ne keress sisaktartót -
#6 a legegyszerűbb meg az lenne ha elolvasnád az első hsz-t, amiben leirtam hogy a robogót kaptam, nem pedig vettem. akitől kaptam az pedig ezt elfelejtette megkérdezni, mert ő sem tudta amikor rákérdeztem -
#5 A leg egyszerűbb ha megkérded azt akitöl vetted.
Bár nem értem hogy vehetted meg ha megsem nézted -
#4 eddig nagyon sokat segítettetek. amugy ha valaki ad infot, biztos h bezáratom a topikot. megnyugodhattok -
#3 zárható. -
#2 gratulálok. képet nem hiszem, hogy kapsz, csak pár pontot. esetleg meg hívd fel talán a gyártót. -
#1 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. most kaptam egy yamaha why robogót és nem tudom hogy hol kell felnyitni a sisaktartót. nem találom rajta a kulcsnyílást! valaki esetleg tudna segíteni egy leírással vagy egy képpel? Előre is köszönöm