Strand,vagy szabadvíz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy meg Duna!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
púúúúú
*tömegiszonyos*
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Strand, Tisza tó, Tisza. Balcsin gyerekkorom óta nem voltam.<#shakehead>#shakehead>
A környékünkön van egy pár jól kiépült szabadstrand a Tiszán. (Tiszakécske, Tiszapüspöki...)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ha többen mentek/megyünk, akkor jobb szerintem a Balcsira, vagy tavakhoz menni.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Haverja mondja neki:
Haver: Tudod mit szoktam csinálni ha én feltünõsködni akarok? Belepisálok a medencébe.
Hofi: Ne viccelj ez nem feltünõsködés mindenki ezt csinája!
Haver: Na igen de én a tranbulinról teszem!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Minegyikbe belehugyozik a nép..-.-
De ha már haverokkal hülyülés, akkor strand, méghozzá szigetszentmiklósi oázis.
De ha meg csak hülés, akkor arra jó csepelistrand vize is.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
amúgy a Balatonon szvsz Bfüred a legjobb,eddig csak ott voltam,meg Siófokon,az is jó hely!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Idén Velencei-tóhoz megyünk haverokkal. Ott melyik város a legjobb? Hol vannak bulik, jó csajokkal teli strandok?
Tudom, szabadvíz sem jobb, de ott legalább nem olyan feltünõ. A sós víz meg fertõtlenít is valamilyen szinten.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Az azért jó,mert jó<#idiota>#idiota>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.