Strand,vagy szabadvíz?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
😄DDDDDDDddddd azaszöveg
Amugy meg Duna!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

<#idiota>

HiPPoNaX
Nagy favorit persze a tengerpart, de ha az nem adatik meg, akkor az itthoni vizpartokat valasztom inkabb a varos kozepere epitett strandkomplexumok helyett, azokbol valahogy hianyzik a szabadsagerzet nekem. Persze ha vegkepp nincs ido utazgani, akkor johet a kornyekbeli uszoda "strandja" is, de azert inkabb egy Velencei to vagy Balaton :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

smith09
A keszthelyi strand is nagyon ott van. Ja és a Balcsiban szûrõ nincs. Eddig...
Pistike 007
Sztem tökmindegy, a strandon a szûrõ szív be, szabad vízben pedig az anakonda.

n3whous3
Magyarországon leginkább strand, de tudok egy helyet, ahol szabad strand van (nem medence, vágjátok -.-), még nem voltam ott, de meglátogatom hamarost'.

púúúúú

báttyó02
tav gecyek44

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Keszthely 4 eva😄 Ittvolt a legnagyobb UV sugárzás jeah<#idiota><#idiota>

John Cena
én is vagyoK!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

chhaya
ahol kevesebben vannak, és odaférek a vízhez...
*tömegiszonyos*

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

dragon11
Balaton!!

szjuca
Minden bejön.
Strand, Tisza tó, Tisza. Balcsin gyerekkorom óta nem voltam.<#shakehead>
A környékünkön van egy pár jól kiépült szabadstrand a Tiszán. (Tiszakécske, Tiszapüspöki...)

PíszLávJuniti
barlang

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pepsi Twist
Szabadvízbe only tenger amúgy meg csak medence

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lupa!!!!! Legjobb😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

egy kád otthon , bele víz és egyedül relaxálni , ennél jobb nincs

kemszi2
tényleg😊
Brolly28
dögönyözõ

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Balumann
Mindkettõnek vannak elõnyei és hátrányai szerintem. Én szeretek úszni, de ilyen tóban nem nagyon merek (fõképpen mert nem látok semmit víz alatt, még szemüveggel sem általában...), tehát a medencés strandokat jobban szeretem. Viszont a szabadvizi strandokon meg lehet labdázni, matraccal szórakozni, meg még sok mindent, amit strandokon nem engednek.
Ha többen mentek/megyünk, akkor jobb szerintem a Balcsira, vagy tavakhoz menni.

Pluskast
Kossuth díj, 1998-as felvétel😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

kemszi2
hehe😊 csak arra nem emléxem mikor mondta.mármiont melyik "mûsorában"
OrioN the S
szabadvíz (Y) sokkal nagyobb a feelingje.<#hawaii>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rage47
tegnap voltunk balcsin.. szabadvíz😊
artschiatwork
csütörtökön megyünk Balcsira, szóval szabadvíz 😊

Pluskast
Erre van egy Hofi anekdota amikor a feltünõsködésrõl beszélt😊
Haverja mondja neki:
Haver: Tudod mit szoktam csinálni ha én feltünõsködni akarok? Belepisálok a medencébe.
Hofi: Ne viccelj ez nem feltünõsködés mindenki ezt csinája!
Haver: Na igen de én a tranbulinról teszem!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

lemike
de azért vigyázni nyáron, hogy nem belevizelni a medencékbe a nyugat európai strandokon mert ott a víz elszinezõdik és ki is dobnak a strandról

fanka93
csak nem mind1 hogy egy úszómedencébe hugyoznak bele,vagy ez folyó,vagy állóvízbe xDD

Hát, igazából..Tök mind1.
Minegyikbe belehugyozik a nép..-.-
De ha már haverokkal hülyülés, akkor strand, méghozzá szigetszentmiklósi oázis.
De ha meg csak hülés, akkor arra jó csepelistrand vize is.

fanka93
megérzés😄

Taranov
Ha csak ott voltál, honnan tudod, hogy az a legjobb? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fanka93
<#nyes>

kemszi2
nagykállói strand a legjobb<#idiota>
Dying Soul
kád.

medence klóros, az jobban fertõtlenít mint a só

fanka93
itt nyír1-en én még nagyon nem láttam cigót a strandon,nekik túl drága a jegy oda,hehe😄
amúgy a Balatonon szvsz Bfüred a legjobb,eddig csak ott voltam,meg Siófokon,az is jó hely!

Zinaj
bulik azok nemnagyon vannak.ha buli akkor Siofok...

i7 azt szevasztok :P

Zinaj
Gárdony,vagy Velence...
De Agárd is jó.

i7 azt szevasztok :P

Taranov
Agárd?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Gladiator
egyébként ha már így balcsinál, meg hasonlóknál tartunk, egy kis OFF:

Idén Velencei-tóhoz megyünk haverokkal. Ott melyik város a legjobb? Hol vannak bulik, jó csajokkal teli strandok?

Gladiator
inkább szabadvíz, abból is ha lehet tenger. soha nem járok strandra, nem fogok ugyanabban a vízben fürdeni, amiben mellettem 10 méterre egy csoport cigány áztatja le magáról a 2 hónapos koszt.
Tudom, szabadvíz sem jobb, de ott legalább nem olyan feltünõ. A sós víz meg fertõtlenít is valamilyen szinten.

smith09
Nem számít csak természet legyen, bár ma már hála a globalizációnak ez eléggé megkopott.
QuippeR
egy értelmes férfi nem viselkedik úgy mint egy kanos kiskamasz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Árnyékban sör ez a lényeg 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mo.Organ
Ilyen egy hülyeséget, strand vagy szabad víz. Mi ez óvódások gyülekezete. Egy értelmes férfi azzal kezd hogy, szõke vagy fekete. Egy vagy kettõ, de nem a víz érdekli. 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Willi Betz
Szabadvíz->tengerpart->Horvátország,Görögország,Olaszország,Franciaország stb...
Az azért jó,mert jó<#idiota>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

fanka93
Horvátország?😛

SötétBarom
Cote d'azur

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Narxis
Szabadvíz rulz, de csak ha tengerpart. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fanka93
<#wave>

lippet
Balaton 4ever😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Oldal 1 / 2Következő →