65
melyiket szereted jobban,és miért?
-
#65 :DDDDDDDDddddd azaszöveg
Amugy meg Duna! -
zoolee #64 -
#63 Nagy favorit persze a tengerpart, de ha az nem adatik meg, akkor az itthoni vizpartokat valasztom inkabb a varos kozepere epitett strandkomplexumok helyett, azokbol valahogy hianyzik a szabadsagerzet nekem. Persze ha vegkepp nincs ido utazgani, akkor johet a kornyekbeli uszoda "strandja" is, de azert inkabb egy Velencei to vagy Balaton :] -
#62 A keszthelyi strand is nagyon ott van. Ja és a Balcsiban szűrő nincs. Eddig... -
#61 Sztem tökmindegy, a strandon a szűrő szív be, szabad vízben pedig az anakonda. -
n3whous3 #60 Magyarországon leginkább strand, de tudok egy helyet, ahol szabad strand van (nem medence, vágjátok -.-), még nem voltam ott, de meglátogatom hamarost'. -
#59 tav gecyek44 -
puma1 #58 Keszthely 4 eva:D Ittvolt a legnagyobb UV sugárzás jeah -
#57 én is vagyoK! -
#56 ahol kevesebben vannak, és odaférek a vízhez...
*tömegiszonyos* -
#55 Balaton!! -
#54 Minden bejön.
Strand, Tisza tó, Tisza. Balcsin gyerekkorom óta nem voltam.
A környékünkön van egy pár jól kiépült szabadstrand a Tiszán. (Tiszakécske, Tiszapüspöki...) -
#53 barlang -
#52 Szabadvízbe only tenger amúgy meg csak medence -
pinnacle #51 Lupa!!!!! Legjobb:D -
huntofa #50 egy kád otthon , bele víz és egyedül relaxálni , ennél jobb nincs -
#49 tényleg:) -
#48 dögönyöző
-
#47 Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai szerintem. Én szeretek úszni, de ilyen tóban nem nagyon merek (főképpen mert nem látok semmit víz alatt, még szemüveggel sem általában...), tehát a medencés strandokat jobban szeretem. Viszont a szabadvizi strandokon meg lehet labdázni, matraccal szórakozni, meg még sok mindent, amit strandokon nem engednek.
Ha többen mentek/megyünk, akkor jobb szerintem a Balcsira, vagy tavakhoz menni. -
#46 Kossuth díj, 1998-as felvétel:) -
#45 hehe:) csak arra nem emléxem mikor mondta.mármiont melyik "műsorában" -
#44 szabadvíz (Y) sokkal nagyobb a feelingje. -
#43 tegnap voltunk balcsin.. szabadvíz:) -
#42 csütörtökön megyünk Balcsira, szóval szabadvíz :) -
#41 Erre van egy Hofi anekdota amikor a feltünősködésről beszélt:)
Haverja mondja neki:
Haver: Tudod mit szoktam csinálni ha én feltünősködni akarok? Belepisálok a medencébe.
Hofi: Ne viccelj ez nem feltünősködés mindenki ezt csinája!
Haver: Na igen de én a tranbulinról teszem! -
#40 de azért vigyázni nyáron, hogy nem belevizelni a medencékbe a nyugat európai strandokon mert ott a víz elszineződik és ki is dobnak a strandról -
#39 csak nem mind1 hogy egy úszómedencébe hugyoznak bele,vagy ez folyó,vagy állóvízbe xDD -
zoolee #38 Hát, igazából..Tök mind1.
Minegyikbe belehugyozik a nép..-.-
De ha már haverokkal hülyülés, akkor strand, méghozzá szigetszentmiklósi oázis.
De ha meg csak hülés, akkor arra jó csepelistrand vize is. -
#37 megérzés:D -
#36 Ha csak ott voltál, honnan tudod, hogy az a legjobb? :D -
#35 -
#34 nagykállói strand a legjobb -
#33 kád. -
ba32107 #32 medence klóros, az jobban fertőtlenít mint a só -
#31 itt nyír1-en én még nagyon nem láttam cigót a strandon,nekik túl drága a jegy oda,hehe:D
amúgy a Balatonon szvsz Bfüred a legjobb,eddig csak ott voltam,meg Siófokon,az is jó hely! -
#30 bulik azok nemnagyon vannak.ha buli akkor Siofok... -
#29 Gárdony,vagy Velence...
De Agárd is jó. -
#28 Agárd? -
#27 egyébként ha már így balcsinál, meg hasonlóknál tartunk, egy kis OFF:
Idén Velencei-tóhoz megyünk haverokkal. Ott melyik város a legjobb? Hol vannak bulik, jó csajokkal teli strandok? -
#26 inkább szabadvíz, abból is ha lehet tenger. soha nem járok strandra, nem fogok ugyanabban a vízben fürdeni, amiben mellettem 10 méterre egy csoport cigány áztatja le magáról a 2 hónapos koszt.
Tudom, szabadvíz sem jobb, de ott legalább nem olyan feltünő. A sós víz meg fertőtlenít is valamilyen szinten.