Bódi Sylvi az Invictus új versenyében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként ahoz képest, hogy a játék ingyenes nem is néz ki rosszul, de szegény csajt nagyon elcsúfították.
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ötlet?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Na persze... az utcán végigsétálva 30 sokkal jobb nõ jön az emberrel szemben.
Az a nõ egy gyenge közepes.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszönjük :-/
Ha már értõ olvasásról pampogsz: csak "az elsõ, valamint további tíz küldetés" játszható végig ingyen.
A képek szerintem nem rajzoltak, Photoshop-al bárki létre tud hozni fotóból ilyen "rajzoltnak tûnõ" képet.
erre a válasz: "vajon beszélni fog "irányítás" közben?"
mi a gond ezzel nagyokos?
A képek pedig nem tûnnek rajzoltnak,esetleg az elsõ,de az is csak vmi filtert kapott
PSN ID.: Beegabor
#6Hrosba: "valahogy meg kell csinálni, hogy ne látszódjon a ragyás feje...
vajon beszélni fog "irányítás" közben?"
Te jó ég értelmezõ olvasás luxus.A cikkben ez áll: a hétrõl hétre megjelenõ új fejezetekben már a csinos modell irányítgat minket a TÖRTÉNETBEN!
vajon beszélni fog "irányítás" közben? mert ez még beszélni se tud normálisan...
mi ez egyébként, egy need for speed koppintás?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Undorítóak ezek a képek, a feje eszméletlen csúnya.😞